Autor Wątek: "...Dlatego uwielbiam tę Miłość..."23.05.09-Justyna i Grzegorz-na zawsze razem  (Przeczytany 95194 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Nie mogę się doczekać co dalej! :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
justys slicznie ta korona wyszla. i co z ta policja?

Offline b@by

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2009
Tez jestem ciekawa co z ta policja, a po drugie mam pytanko. Pewnie o tym pisalas w odliczaniu, ale juz nie pamietam, gdzie zamawialas choinke na korone? I czy ona juz miala taki wezowaty ksztalt?

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
ja sobie zaklepuje miejsce,ale doczytam jutro bo padam;-)

Morgan
  • Gość
DALEJ! DALEJ! ;D

Offline majcia

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
To mieliście dodatkowe atrakcje z policją  ;D

Zaintrygowały mnie bardzo te jabłka na winietki!   :grin:

Czekam z niecierpliwością na więcej!  :tupot:

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Ja też chcę już swój ślub i wesele  :) uwielbiam oglądać relacyjki  ;D ;D
Właśnie myślałam o Was jak się rozpogodziło, że sobie mozecie na spokojnie tą koronę umocować i pewnie się cieszysz, że słonko wyszło :) Wyszła śliczna taka delikatna, ale przykłuwająca oko w odopowiednie miejsce...a nie na brzydki szary blok.
I oczywiście czekam na więcej i więcej :) :*

Offline mikoala

• Chuck Norris
Korona skończyła się po 23 na prośbę policji  :P

ojej to tak głośno było, czy sasiedzi się burzyli??

Offline marta83

• bywalec
  • Nareszcie...
  • data ślubu: *  09.05.2009   *
Usmialam sie czytajac te pomysly prezentowe, padlam  :hahahaha: po tych 5zl na solarium  ;D
Z krawatem tez ubaw, czy ona chciala udusic tego biednego chlopaka ??  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline anulka_211

• forumowicz
Prezenty i wpadki są bardzo zabawne. Bardzo fajnie opisujesz relacyjke, aż chce się czytać dalej... Więc czekamy na c.d. :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Justyś korona wyszła super szkoda że nie masz zdjęć z korony u Grześka  ;D A co do tych wpadek to tak jak napisałaś że byłoby sztucznie jakby wszystko układało się idealnie  ;) teraz przynajmniej jest co wspominać  ;D goście naprawdę pomysłowi co do prezentów hehehe nie wpadłabym na to żeby sobie solarium odliczyć hehehe czekamy na dalszą część  ;D ;D buziaki

Offline margolka

• Chuck Norris
O kurcze, relacja rośnie w strasznym tempie  ;D

Ładna korona  :)
Z wpadek i nietypowych prezentów też się uśmiałam  ;D

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
Obecna!!!Dotarlam i nadrobilam wszystko!!!
Ale sie usmialam... ;D ;D ;D
Kochana ja sie juz dalszych opowiadan i fotek doczekac nie moge...zasyp nas..
My tak lubimy!! ;D ;D

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
Bardzo ładnie mieliście uplecioną tą koronę :) Skoro wieszanie jej skończyło się po 23, to chyba nie za bardzo się wyspałaś, co?
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
a panowie policjanci nie chcieli się przyłączyć? zupełny brak zrozumienia  ;)
ale dzięki nim może isę wyspałaś

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
zazdroszcze tej korony :) u nas tak fajnie nie ma
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
Jestem i ja :) Spodnie szyte białą nitką - rewelacja :D Tak na marginesie - tego najbardziej bał się mój mąż, że w trakcie wesela pójdą mu spodnie na tyłku.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
ślicznie wyszła ta korona  :D ja też mam pytanie skąd wzięliście choinkę na koronę i czy od razu miala taki kształt??

czekam niecierpliwie na dalszy ciąg relacyjki  ;)  :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
No wlaśnie o tą koronę też miałam pytać, czy pletliście sami, czy zamawialiście gotową  :)

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
czekamy z cierpliwością
zapowiada się świetnie  ;D

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Ogromne gratulacje i życzenia samych słonecznych dni na nowej drodze życia!

Pomysł kolegi i koleżanek z pracy najlepszy! ;D No i czekam na jakies zdjęcia!

A wstęp- podsumowanie wesela jakie zrobiłaś na początku jakoś mi sie skojarzyło z kabaretem ani mru mru- otwarcie supermarketu  ;) Bardzo fajny pomysł!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dziękuję za tyle wpisów - miło mi że tu zaglądacie  :)

Z policją nie było aż tak groźnie  ;D to wszystko w sumie przez ziomków wystającyhc zawsze u G w klatce  8) to Oni zaczeli krzyczeć i śpiewać, a akurat przechodzil patrol, nic nam nie zrobili poprostu poprosili o ciszę i złożyli życzenia  ;D

Korona była zamawiana u jakiś ludzi na wsi - szwagierka nam załatwiała- już była uplecioa - 6 m- tylko nie wiem o jaki wężowaty kształt wam chodzi  ::) bo ona była prosta  ;D poprostu gdzieś tam ją juzu góry ktoś zaczepił i tak to wyglądało  ;)

22 maja ciąg dalszy....

Po 23.00 zebraliśmy się do domu, szwagier zawiózł mnie do domku, pożegnałam się z narzeczonym , do obojgu nas nie docierało że jutro jest nasz slub, cały czas mielismy wrażenie że idziemy na wesele do znajomych  ;D
Czas szykowac sie spać, butki już dawno stały na parapecie , a ja poszłam do wanny i potem do łóżeczka, zasnęłam jak małe dziecko - bez nerwów , tak mi się chcialo spać ze nie miałam siły rozmyślać  :D :D :D

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
No to dobrze, że zasnęłaś bez problemów, jejku, ja im bardziej zmęczona przed czymś, tym więcej rozmyślam ;-)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Justyś i co dalej  ??? ???  ;D ;D ;D ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Minęła noc i nastał od półtora roku wyczekiwany dzien , nasz dzień :

23 maja 2009

Obudziłam się po 8 , chciałam jeszcze pospać tak przynajmniej do 9 bo kosmetyczke miałam dopiero na 10.30 . Jednak nerwy nie dały mi już zasnać wierciłam sie z boku na bok. W głowie zaczeło się roić pełno myśli - jak to będzie, czy wszystko się uda, czy będzie tak jak sobie wymarzyliśmy...
o 8.30 zebrałam się z łóżka zjadłam sniadanko, wypiłam kawkę , mama cały czas mnie poganiała że nie zdążymy a ja cały czas jej mówiłam " mama wyluzuj"  ;D ;D ;D. Jakoś cały czas chyba to jeszcze do mne nie docierało, zaczęło bardziej gdy mama zapytała czy wzięłam welon  ;D o 9.50 przyszła sasiadka bo jechała z nami do fryzjera, więc wsiedliśmy w autko - mój tata nas zawiózł .
Najpierw do kwiaciarni po kwiatki do włosów , weszłam i zobczyłam swój bukiecik - ooo rany ale miałam wtedy banana na twarzy  :D był taki jaki chciałam , rzut oka na bukiet świadkowej - oo rany taki prosty a taki piękny ( później będzie na fotkach ) Pani spytała się czy chce róże czy eustome , jakoś jasna eustoma przy moich ciemnych włosach bardziej mi pasowała ., chwyciłam gałązkę i z wielkim uśmiechem poleciałam w podkokoach do samochodu  :D Mama ucieszyła się że bukiecik mi się spodobał tymbardziej jego cena 90 zł , gdzie indziej słyszałam ceny za bukiety ślubne od 150 zł  ;)

W salonie mama i koleżanka zaczęły być czesane a ja poszłam na góre do kosmetyczki się pomalować. Pani bardzo miła , zrobiła ze mna wywiad, powiedziałam ze chce zaznaczyć oczka, nie chciałam bladych cieni bo moje oczy w takich giną , Pani zasugerowała zeby delikatnie podkreślić je ciemniejszym cieniem nie kredką . Gdy zobaczyłam się w lustrze uśmiechnęłam się szeroko , bardzo mi się podobał makijaż, był delikatny ale zarazem podkreślała moje oczęta  ;D
Zeszłam na dół na czesanko, fryzjerka przejrzałą wcześniej zdjęcia fryzur, powiedziałm że chce klasycznego koka nad karkiem może być na bok, bez żadnych wypuszczonych włosów z przodu  ;) I tak też zostałam uczesana  ;D
Byłąm bardzo zadowolona tymbardziej ze nie byłam na próbnych ani makijażu ani czesaniu  ;)
Tylko nie bijcie mnie ale nie mam fotek fryzury  :( sama załuje ale jakos nie wpadłam na to , po oczepinach gdy nie ma welonu coś tam widać tyle ze fryz mi się troszku juz rozwalił  :-\  ::)
Na pocieszenie strzeliłam sobie 2 foty komórką - nie patrzcie na moje głupie miny  ;D ;D ;D

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Justyś jak Ty ladnie wygladalas az nie moge sie doczekac na zdjecia w sukience  ;D

Musze przyznac ze bardzo mnie pocieszylas z tymi wpadkami tzn zrozumialam ze nawet jesli cos nie pojdzie po mojej mysli to i tak to nie jest przeciez najwaziejsze. Z tego co piszesz niczym sie tak bardzo nie zmartwilas a niektore sytuacje dodtakowo bylo bardzo smieszne :)

A i zapomnialam o najwazniejszym wszystkiego naj naj naj najlepszego na nowej drodze zycia. Niech kazdy Wasz wspolny dzien przynosi duzo usmiechu na twarzy :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline margolka

• Chuck Norris
Justyś slicznie wyglądałaś  :) A powiedz mi, czy Ty brałaś welon do fryzjera ? Fryzjerka Ci go przypinała ?

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Tak welon wzięłam do fryzjera, gdy się malowałam fryzjerka przyczepiła go do doniczki, rozłożyła i czymś spryskała  ;) przez ten czas jak byłam malowana i czesana welon fajnie się ułożył. Przypieła mi go i lakierowała baardzo dużo ale dzieki temu fajnie się układał, suma sumarum od 12 byłam juz z welonem na głowie ale w niczym mi to nie przeszkadzało , bo do domku zawiózł nas kuzyn  :D Welon miałam przypięty innym kolorem wsuwek żeby świadkowej przed oczepinami łatwiej było go wypiąć  ;)

Offline anetka1232

• forumowicz
Ślicznie wyglądałaś, a co dopiero jak zobaczymy cie w całej okazałości.

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
super,że byłaś zadowolona z fryzury i make up'u :D