Ja oczywiście również dołączam !
GRATULUJĘ JESZCZE RAZ WAM Z OKAZJI ŚLUBU - WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIADziekuję Tobie za polecenie mi wizazystki Sylwi, zrobiła dobra robotę i na próbnym makijazu i na finalnym

A co do relacji: Ty - bardzo slicznie wyglądałaś, tak ... ESTETYCZNIE

ELEGANCKO. Nic za duzo, nic za mało. Ja to nie mogłam się powstrzymac od założenia naszyjnika, choc forumki mi radzily, ze jak mam diadem i welon to ten zestaw zupełnosci wystarczy

Razem z mężem tworzycie ładną parę, bardzo ładnie oboje wygladaliscie.
Twój bukiet - cudo. Naprawdę całokształt suknia + bukiet i Ty - naprawdę ze smakiem skomponowane. No i fajna narzutka te futerko.
Co do problemów z kwiatami w katedrze, no to trochę głupio wyszło. Katedra jak to katedra - ładna sama w sobie , to prawda, ale na slub... no powinna wyglądac bardziej wyjątkowo, wyjątkowo dla WAS. Poza tym trochę zapłaciliście - to mieliscie czego oczekiwać ! Jednak przy ogóle Waszego swięta i zabawy weselnej, o tym problemiku na pewno szybko zapomnieliscie

.
Ja natomiast miałam lekkie rozczarowanie moja orkiestrą - choć ludzie bawili się, tańczyli tak w miarę, mi zabrakło .. szaleństwa na parkiecie. Może to także była przyczyna gości, a nie zwalam tylko na orkiestrę? Pomimo tego, całokształt oceniam jako ok. Bo myślę, że nic nie jest w stanie popsuć nam naszego świeta i dnia (zresztą wiecej napisze o moich sprawach w mojej relacji slubnej

).
No i oczywiście ładne fotki

czekamy na więcej

.