A jeśli chodzi o naprotechnologię.... może nie powinnam się wypowiadac bo dużo na ten temat nie wiem, ale wiem jedno - kase można zbic na wszystkim - nawet na ludzkim nieszczęściu 
Tak więc i ja się moze o tym wypowiem ,dla mnie to jest śmieszne bo po pierwsze znam tą dziewczynę która o tym mówiła tam, a co do tego wykształcenia (zeby zostać takim instruktorem- co moze wiedzieć laska która skończyła pedagogikę....!!!!!), po drugie która nigdy wczesniej nie była z facetem (bo jej motto to dam po ślubie i wiem ze tak jest) sorki ze tu o tym pisze ale dla mnie to chore bo tym powinny sie zajmowac osoby ktore mają wiedzę w tym temacie a nie ktore cos przeczytały i sie coś nie co orientują ale tylko tyle................
Przepraszam że tak z tym wyskoczyłam ale szlak mnie trafia bo wiem jak niektore osoby sie bardzo starają i chcą miec dzieci, a takie osoby ktore nigdy sie ztym nie styknęły bo nawet jeszcze sie starac nie zaczęły mówią o tym!!!!!
Jeszcze dorzuce fluidków chłopięcych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~