Autor Wątek: ocena kamerzysty  (Przeczytany 107379 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
Odp: ocena kamerzysty
« Odpowiedź #270 dnia: 26 Maja 2011, 11:25 »
wysłałam ci na priv namiary do mojego - Marcin Marecki

Offline dogma23

• forumowicz
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #271 dnia: 28 Maja 2011, 20:55 »
dzięki Wam bardzo dziewczyny:-)

Offline kasia.1984
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #272 dnia: 2 Czerwca 2011, 22:57 »
Bardzo, ale to bardzo prosze, na namiary na Pana Roberta, ktorego tak zachwalacie:) Z gory dziekuje:)

Offline kasia.1984
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #273 dnia: 3 Czerwca 2011, 23:38 »
Dziekuje Wam slicznie za namiary:) Za trzy tygodnie jedziemy do Polski, takze na pewno skontaktuje sie z Panem Robertem:) Jesli bedzie choc w polowie tak dobry, jak opisujecie, to na pewno sie dogadamy.  Juz sie ciesze:)

Offline ladyangel
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.09.2012
« Odpowiedź #274 dnia: 4 Czerwca 2011, 17:41 »
dzisiaj spotkaliśmy się z Robertem i od razu się zdecydowaliśmy podpisać umowę.  widać Jego szczere zaangażowanie i przede wszystkim profesjonalizm.  przy oglądaniu scen ze ślubów zupełnie obcych mi osób miałam łzy w oczach, a to chyba o czymś świadczy :)

Offline olesia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1.10.2011
« Odpowiedź #275 dnia: 4 Czerwca 2011, 17:56 »
Robert to dobry wybor:) u nas tez bedzie:)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #276 dnia: 5 Czerwca 2011, 23:06 »
Sorki, dziewczyny, że nie odpowiedziałam na Wasze PW, ale długo tu nie zaglądałam. Na szczęście inne forumki mnie wyręczyły, jak widzę i już przekazały Wam namiary :) Coś czuję, że Robert będzie miał mnóstwo pracy w najbliższym czasie i bardzo dobrze, bo taki talent nie powinien się marnować ;D Tylko pewnie czas oczekiwania na film się wydłuży i nie dostaniecie go tak szybko, jak ja dostałam swój w zeszłym roku, he he... :razz: Ale jestem pewna, że efekt wynagrodzi Wam czekanie ;) Pozdrawiam!

Offline tolusia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #277 dnia: 13 Lipca 2011, 00:10 »
Witam wszystkich,
Do dzis nawet nie wiedzialem o istnieniu takiej stronki.  Przeczytalam caly watek o kamerzystach jest on spory ale wytrwalam.  Ostatnie posty sugieruja pozytywne wibracje do niejakiego Pana Roberta.  Jestem dosc wygodna i szkoda ze nie mozna jego prac zobaczyc w internecie.  No coz szkoda.  Sami piszecie ze internet nie jest mu potrzebny a sami go w internecie reklamujecie :) moze i warto.  Znalazlam ostatnio 2 firmy . . . .  bym chciala was o opinie moze ktos mial stycznosc . . . .  z racji aby bezposrednio nie reklamowac nalezy wpisac w google tomasz stelmach wideofilmowanie i wojciech witkowski wideofilmowanie.  Macie o tych panach jakies zdanie ? bo patrzac na prace to zupelnie cos innego a moze Pan Robert robi cos w tym klimacie ?

Offline ulanowski

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #278 dnia: 13 Lipca 2011, 00:20 »
Witam wszystkich,
Do dzis nawet nie wiedzialem o istnieniu takiej stronki.  Przeczytalam caly watek o kamerzystach jest on spory ale wytrwalam.  Ostatnie posty sugieruja pozytywne wibracje do niejakiego Pana Roberta.  Jestem dosc wygodna i szkoda ze nie mozna jego prac zobaczyc w internecie.  No coz szkoda.  Sami piszecie ze internet nie jest mu potrzebny a sami go w internecie reklamujecie :) moze i warto.  Znalazlam ostatnio 2 firmy . . . .  bym chciala was o opinie moze ktos mial stycznosc . . . .  z racji aby bezposrednio nie reklamowac nalezy wpisac w google tomasz stelmach wideofilmowanie i wojciech witkowski wideofilmowanie.  Macie o tych panach jakies zdanie ? bo patrzac na prace to zupelnie cos innego a moze Pan Robert robi cos w tym klimacie ?

Wojtek Witkowski jest wg mnie najlepszym operatorem ślubnym w kuj-pom. Mi, jako fotografowi, świetnie się z nim pracuje, nie wchodzi w kadr, nie reżyseruje, ma świetny kontakt z PM.
Pełna profeska.

Piotr Ulanowski

Offline tolusia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #279 dnia: 13 Lipca 2011, 00:29 »
Dzieki Piotr za opinie, cenic ja moge szczegolnie gdyz jestes fotografem i tez widzisz to z innej strony.  Jeszcze raz dzieki.

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #280 dnia: 13 Lipca 2011, 17:17 »
ja sie nie wypowiem o stronie technicznej ;) ale mnie osobiscie baaaardzo podobaly sie wlasnie filmy stelmotionu! super dopracowane, plynne, uzywaja oni sprzetu typowo telewizyjnego, na ktory rzadko kto moze sobie pozwolic...gdybym mogla to bylby moj numer jeden - tylko niestety jest jedno duuuze ale...cena oczywiscie :-\...palnujac wesele chyba niewiele osob stac na to zeby wszystko bylo z najwyzszej polki, trzeba przyjac jakies prorytety, dla jednych najwazniejszy jest zespol, dla innych fotograf lub kamera...z drugiej strony rozumiem tez to stawianie wysokich cen - jak w kazdej branzy palci sie za profesjonalizm ;)...

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #281 dnia: 13 Lipca 2011, 19:37 »
u nas był p. Andrzej Gałązka i polecamy go bardzo bardz:-)

Offline Emi85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.06.2012r.
« Odpowiedź #282 dnia: 13 Lipca 2011, 21:46 »
Witam,
z uwagi na to, że bardziej zależy nam na zdjęciach niż filmie poszukujemy kamerzysty do kwoty 1000 zł . . .  1200 zł.  Czy polecacie kogoś "taniego" ale też dobrego kamerzystę z Bydgoszczy lub okolic? Jeśli tak poproszę o namiary.

Offline Sobieska
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #283 dnia: 16 Lipca 2011, 11:54 »
Dariusz Kus ITV24, gagastudio

od roku nie otryzmalismy od niego filmu, mimo, że poczatek wspólkpracy zapowiadał się super. . .

Nie dobiera telefonów, nie dopisuje na maile.  Kompletna żenada, brak profesjonalizmu.  Nie mam pojęcia jak on prowadzi biznes. . .

Chyba tylko jeśli jesteś znanym politykiem to może wtedy uda ci się wyegzekwować od niego realizację umowy.

Zapłaciliśmy mu 1500 zl, mielismy zaplacić jeszcze 1000zł.  Niestety ani kasy, ani filmu.

Jeśli ktoś z nim wpsólpracowal i udalo mu się odzyskac film, to proszę o kontakt na priv.

ostrzegam. . .

Offline tolusia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #284 dnia: 19 Lipca 2011, 00:32 »
Słyszałam o nim.
Współczuje wam, ale jeśli macie umowę (zależy też jaką) polecam dać sprawę do sądu.
Z tego co wiem Pan Darek Kuś obkupił się sprzętem więc będzie miał z czego wam oddać :)
Teraz wiadomo jak on działa, niesłowny gnojek bo inaczej go nie można nazwać.
Trzeba to upublicznić i dać przestrogę innym.  Mam nadzieje że dużo par tak nie oszukał.

!!! UWAGA Darek Kuś iTV24 oszust !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   

Offline Malachite

• nowicjusz
  • *
  • Emilek, ur. zm. 9 XII 2009, Lenka, ur. 18 III 2011
  • data ślubu: 10.06.2011
« Odpowiedź #285 dnia: 21 Sierpnia 2011, 21:03 »
Trzymając już płytkę w dłoni, mogę bez najmniejszego wahania polecić wspominanego Roberta. Jestem bardzo wymagająca, a po obejrzeniu tego co zrobił z naszym ślubem, miałam jedynie kosmetyczne uwagi. A u nas nie miał łatwo, bo ze ślubem był chrzest i jedna z plenerowych sesji na cmentarzu u naszego synka :-). Film wyszedł naprawdę rewelacyjnie. (Do czasu spotkania z Robertem i obejrzeniu tego, co robi, byłam wielką przeciwniczką filmowania wesel...)
Jednym słowem: REWELACJA
Dzięki dziewczyny raz jeszcze za namiary :-)

Offline Grzybola

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #286 dnia: 21 Sierpnia 2011, 21:47 »
Jestem już po ślubie, płytę już mamy i moge Wam szczerze polecić firme TOMASZ TV z Bydgoszczy, film nakręcił extra! Zapowiedź i zakończenie filmu mamy superrr! Facet ma dużo cierpliwości jeżeli chodzi o pomysły samych młodych, a jeszcze więcej pomysłów co do filmu. Na film czekaliśmy ponad miesiąc, ale tez dlatego że spotykaliśmy sie kilka razy na tgz plener :D.
Polecam naprawdę!!!

Offline Ilikered
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.06
« Odpowiedź #287 dnia: 22 Sierpnia 2011, 16:58 »
Hey Hey , jestesmy nowi na forum i pewnie gdyby nie poszukiwanie info o sali na wesele bysmy tu pewnie nie trafili.

Widze ze wspominany Pan Robert jest tu zachwalany, mozna prosic o namiary?

Stoimy teraz przed wyborem wlasnie kamery i fotografa i dobrze by bylo jakby to wlasnie ktos sprawdzony byl.  Z gory dzieki.  :):)

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #288 dnia: 22 Sierpnia 2011, 17:42 »
ja już wcześniej pisałam p. Andrzej Gałązka MS Video, swietny teledysk(nasz można obejrzeć na stronie) rewelacyjny:-)film otrzymaliśmy bardzo szybko, bez problemowo wszystko poszło:-)

Offline Ilikered
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.06
« Odpowiedź #289 dnia: 23 Sierpnia 2011, 20:33 »
Dzieki za super szybkie odpowiedzi.  Pojechalismy i jak to moglo sie stac inaczej :D Oczywiscie sie zdecydowalismy :) Wszystkie inne opcje narazie przerabiane nie mialy startu.  Dzieki jeszcze raz.

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #290 dnia: 24 Sierpnia 2011, 09:52 »
Osobiście uważam, ze film z uroczystości slubu a pozniej wesela to mila pamiatka na pozniejsze lata, choc juz chyba dwukrotnie w tym roku spotkałam sie z opinia ze to marnotrawstwo pieniedzy przy takiej ilosci wydatkow..

Musiałam troche czasu poswiecic na wyszukanie osob, ktore zajmuja sie tym profesjonalnie i tak w koncu skorzystałam z kontaktu 'po znajomosci' :]..
Koszt usługi wyszedł 1000 zł, wiec stwierdziłam , ze to racjonalna kwota, bo niestety telefonujac do poszczegolnych kamerzystów stawki tak sie wahały od 1100 zł nawet do 3000 zł :O..

Jakby co moge podac namiary wraz z próbkami pracy :)

Offline maala89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15 wrzesień 2012
« Odpowiedź #291 dnia: 24 Sierpnia 2011, 11:55 »
witam mogłabym prosić namiary na Pana Roberta na priv?jakbyście mieli dostęp do próbek prac z chęcią skorzystam:)z góry dziękuje

Offline viktoria
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.04.2012
« Odpowiedź #292 dnia: 31 Sierpnia 2011, 11:30 »
Cześć jestem nowicjuszem na tej stronce, potzrebuje namiarów do pana Roberta, który wzbudził tyle emocji i inne warte polecenia osoby.  Dziękuje:)))

Offline andzia1988
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #293 dnia: 7 Września 2011, 22:28 »
Witajcie:) Ja również prosiłabym o namiary na Pana Roberta:) Z tego co widzę , to warto się z nim spotkać:) z góry dziękuje:)

Offline Malachite

• nowicjusz
  • *
  • Emilek, ur. zm. 9 XII 2009, Lenka, ur. 18 III 2011
  • data ślubu: 10.06.2011
« Odpowiedź #294 dnia: 8 Września 2011, 20:16 »
Poszło na priv.

Offline henio555

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: september
« Odpowiedź #295 dnia: 9 Stycznia 2012, 22:36 »
Witam, przepraszam za odgrzanie kotleta, ale czy mógłbym prosić o namiary do Pana Roberta od kamery? Bylibyśmy baaardzo wdzięczni :)

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #296 dnia: 10 Stycznia 2012, 13:42 »
henio555 wysłałam :)

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #297 dnia: 10 Stycznia 2012, 14:44 »
Skoro już mowa o Robercie, to widziałam się z nim kilka dni temu. Mówił, że czerwiec ma praktycznie wypełniony, za to na lipiec i sierpień jeszcze ma trochę wolnych terminów, więc zachęcam wszystkie "wakacyjne"pary młode do skontaktowania się z nim i zapoznania się z jego pracami, bo naprawdę warto :)
Powiedział też, że wciąż się rozwija, szuka do swoich filmów nowych rozwiązań, w efekcie są one jeszcze ciekawsze niż 2 lata temu (aż trudno w to uwierzyć :o). Muszę powiedzieć, że mam do takich ludzi ogromny szacunek, bo przecież mógłby stwierdzić, że już jest świetny w tym co robi, że już wypracował sobie własny, niepowtarzalny styl, więc nie musi się uczyć... Tak jak wiele osób z tej branży, które osiągnęły jakiś poziom a teraz tylko trzepią kasę, bazując od lat na tych samych schematach :P Ale Robert wie, że możliwości rozwoju są nieograniczone, że zawsze można być lepszym, więc kiedy zjawi się 50-ciu kamerzystów, którzy zaczną kopiować jego styl i pomysły, on będzie już o krok dalej :) Trzymam kciuki, żeby odniósł taki sukces, na jaki zasługuje a jego klienci byli tak zadowoleni ze swojego filmu, jak jesteśmy ja i mój mąż :)

Przy okazji pozdrawiam wszystkich forumowiczów, którzy udzielali się tu "za moich czasów" (jeśli nadal tu zaglądają) ;)

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #298 dnia: 10 Stycznia 2012, 14:59 »
a ja niestety nie moge sie przlaczyc do Twoich entuzjastycznych opini na jego temat...widzialam Wasz film jak i inne z przed 2 lat i fatycznie byly superowe ale niestety nie moge sie pochwalic takimi samymi rezultatami na swoim :-\...Robrt bierze na siebie za duzo zlecen i sie nie wyrabia...jakosciowo to nie jest juz to co widzialam pierwotnie...podczas pierwszego spotkania mowil, ze bierze 2zlecenia na miesiac zeby wszystko ladnie dopracowac i faktyznie byly tego efekty ale jak mielismy wesele to robil juz nawet 2 w tygodniu, wiec jednym slowem nas oklamal...jesli mialabym teraz wybierac ponownie to przyznam szczerze, ze bedac juz po wszystkim wybralabym inna firme...

Offline katepolak

• bywalec
  • data ślubu: 11.06.11.
« Odpowiedź #299 dnia: 10 Stycznia 2012, 20:37 »
Żabuś współczuję, ale może nie wszystko stracone...może poproś jeszcze o materiał bez montażu i kiedyś zrobisz sobie nową wersję u kogoś innego?