Autor Wątek: ocena kamerzysty  (Przeczytany 107183 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Odp: ocena kamerzysty
« Odpowiedź #300 dnia: 14 Stycznia 2012, 01:56 »
Zaba, a mówiłaś Robertowi, że nie jesteś zadowolona ze swojego filmu? Z tego co wiem, zależy mu na zadowoleniu swoich klientów i jak komuś się nie spodoba efekt końcowy, to montuje film (a przynajmniej niektóre fragmenty) od nowa. Jestem ciekawa, co konkretnie nie podoba Ci się w Waszym filmie. Bo "jakość" to dość ogólne pojęcie ;)

Offline beata_i_rafał
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 1 sierpień 2015
« Odpowiedź #301 dnia: 16 Stycznia 2012, 19:04 »
Witam
Ja też bym poprosiła o namiary na P.  Roberta:)

Offline jadzka69
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.10.2012
« Odpowiedź #302 dnia: 24 Stycznia 2012, 19:34 »
Witam. . .  prosze o namiary do Pana Roberta. . . pozdrawiam :)

Offline jadzka69
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.10.2012
« Odpowiedź #303 dnia: 24 Stycznia 2012, 23:11 »
czy ktos z Was korzystał z usług Dream Studio. . . ? jestem bardzo ciekawa Waszych opinii. . .  :)

Offline Michalina87

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.08.2013
« Odpowiedź #304 dnia: 13 Lutego 2012, 23:34 »
Witam,
poproszę o namiary do Pana Roberta :)

Offline rafi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.10.2013
« Odpowiedź #305 dnia: 14 Lutego 2012, 11:34 »
Mam pytanie, czy może znacie kogoś kto korzystał z oferty kamerzysty Rafała Wiśniewskiego, jego strona to REGULAMIN podobają mi sie prace tam umieszczone, ale wolałbym z narzeczoną usłyszeć opinie o tym kamerzyście od kogoś, kto z nim współpracował?

Pozdrawiamy
« Ostatnia zmiana: 14 Lutego 2012, 14:48 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline rafi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.10.2013
« Odpowiedź #306 dnia: 14 Lutego 2012, 13:07 »
Przepraszam bardzo za ta głupia prowokację, kolega zabawił się moim kosztem podczas mojej nieobecności przy komputerze wpisał ten post, REGULAMIN   proszę traktować poniższy wpis, jakby go nie było.
Pozdrawiam wszystkie pary planujące swój ślub.
Rafał

Cytat: rafi link=topic=14360. msg1664998#msg1664998 date=1329215652
Mam pytanie, czy może znacie kogoś kto korzystał z oferty kamerzysty Rafała Wiśniewskiego, jego strona to REGULAMIN podobają mi sie prace tam umieszczone, ale wolałbym z narzeczoną usłyszeć opinie o tym kamerzyście od kogoś, kto z nim współpracował?

Pozdrawiamy
« Ostatnia zmiana: 14 Lutego 2012, 14:49 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline paula11.08.212
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #307 dnia: 18 Lutego 2012, 12:59 »
Witam wszystkich

Z narzeczonym szukaliśmy od paru miesięcy kamerzysty i myśleliśmy żę to prosta sprawa.  Czytając fora, opinie znajomych którzy mieli z tym do czynienia wszystko zmierza do jednego,  jakość wykonania = kasa.  Problem jest taki że, chcąc mieć zrobiony wyjątowy film czy zdjęcia nie może to kosztować 1500 zł chyba że, ktoś chce mieć film byle aby był bo kuzyn czy siostra też mieli kamerzyste i aby nie było głupio wezmiemy tego taniego.  Trzeba sobie zadać proste pytanie, czy to ma być pamiątka do której często będziemy wracać z miłą chęcią czy mieć potem pretensje do samych siebie.  Od Pani menager z restauracji dostaliśmy namiary na pana Tomasza Nuckowskiego i Wojtka Witkowskiego że, są najlepsi ale i tak postanowiliśmy szukać w internecie i umawiać się na spotkania aby przekonać sie w różnicy wykaniania prac.  Nie będe się rozpisywać w detalach ale można by pisać dużo.  Jakość wykonania i sama rozmowa jest adekwatna do ceny i widać ogromną różnicę.  Nas  zaciekawił film gdzie jest 2 kamerzystów na Ślubie wygląda to bajecznie.  Podsumowując, nie tylko polecenie kogoś usług przez inne osoby jest najbardziej wiarygodne ale wystarczy poszukać w internecie i poprzeglądać dobrze filmy tych profesjonalnych firm i tych mniej.
Życzę udanych wyborów.

Paulina i Marek

Offline kwasek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.10.2011
« Odpowiedź #308 dnia: 18 Lutego 2012, 13:41 »
Hej! Zarówno ja, jak i mój mężczyzna byliśmy totalnymi przeciwnikami filmowania ślubu i wesela, a później oglądania godzinami jak wujkowie chleją a stare ciotki jedzą kotleta ;).  Ale znaleźliśmy firmę w Bydgoszczy (dane na priv), i powiem Wam że rewelacja!
W swojej ofercie mają zapowiedź ślubną, 2 minutową, teledysk ze ślubu i wesela w pigułce ok.  3 minuty oraz film z wesela ok 30 minut. 
My zdecydowaliśmy się na krótki reportaż ślubny i jesteśmy zachwyceni! Mamy 3,5 minuty które można oglądać bez końca, wszystko świetnie zgrane, ujęcia i muzyka, rewelacja! A współpraca jest bezproblemowa, Panowie mają mnóstwo genialnych pomysłów, bardzo dobry sprzęt i są mega sympatyczni!
Teledysk dostaliśmy 2 tygodnie od ostatnich zdjęć.  Jeżeli któraś z Was chciałaby namiary na nich i poznać więcej szczegółów, chętnie służe!
Pozdrawiam!

Offline magdalena85
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #309 dnia: 27 Lutego 2012, 01:28 »
hej,

jeśli chodzi o kamerzystę zrezygnowaliśmy z niego na rzecz dobrego fotografa, którego udało Nam się znaleźć  ;) ja nie przepadam za filmami weselnymi a mój narzeczony to już w ogóle  ;) tak jak piszecie żeby mieć dobre zdjęcia i dobry film to trzeba dobrze zapłacić dlatego też mamy tylko fotografa  ;) chociaż czym bliżej ślubu tym ja bardziej żałuję zdecydowania się tylko i wyłącznie na fotografa hehehe sama nie wiem, nie jestem pewna tak tej decyzji jak mój narzeczony. . .

Offline dogma23

• forumowicz
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #310 dnia: 27 Lutego 2012, 21:56 »
hej, cztając Twoją wypowiedź - szok:-) myslałam zupełnie jak Ty, mój tereaz już mąż:-)dokładnie tak samo,  na tydzień przed ślubem zdecydowaliśmy się na kamerzyste, szybkie poszukiwania -udało nam się :-) znaleźliśmy naprawdę świetnego:-) przy okazji  mogę z czystym sercem go polecić. Teraz wiem, że to była dobra decyzja, nasz teledysk ślubny uuuu już nawet nie wiem ile razy oglądałam hehe. Nie chcę Cię namawiać absolutnie nie o to i chodzi tylko moja sytuacja była identyczna z tego co piszesz. pozdrawiam

Offline magdalena85
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #311 dnia: 28 Lutego 2012, 12:08 »
:) wiesz ja nawet troszkę tak przeglądałam oferty kamerzystów, tutaj z okolic jak już któryś mi odpowiadał miej więcej jakością filmu i ceną to termin zajęty! dlatego też wydaje mi się, że mieliście więc duże szczęście z dostępnością kamerzysty rezerwując termin na tydzień przed  ;) ale bardzo proszę o kontakt do Twojego operatora kamery  ;) a może jednak warto hmmm zdjęcia jestem pewna, że będą świetne więc film już nie musi, zawsze lepiej jedno dobre niż dwie rzeczy do niczego hehe  ;) moje przemyślenia są coraz bardziej dziwne. . .   ;D

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #312 dnia: 28 Lutego 2012, 14:02 »
Magda wcale nie są dziwne ;) ja nie chciałam kamerzysty ale na siłę wzieliśmy takiego najtańszego i w sumie nie żałuję- jakość filmu i montażu jak dla mnie OK- nic więcej nie oczekiwałam - a teraz cieszę się, że jednal ten film jest- oglądałam w weekend i się popłakałam bo jednak film bardziej przywołał wspomnienia niż zdjęcia ;) fak faktem że ja strasznie się peszę przy kamerze i słabo to wygląda na filmie no ale trudno- aktorką już nie będę ;)

Offline magdalena85
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #313 dnia: 2 Marca 2012, 14:09 »
dagma23 dzięki za pomoc, spodobali Nam się aczkolwiek termin mieli już zajęty ale to nic po podjęciu decyzji na tak dla wideofilmowania znaleźliśmy w tym tygodniu kamerzystów naprawdę wspaniałych  :o spełniających Nasze wymagania w 100% ich filmy dla mnie osobiście to dzieła sztuki hihihi, są z Poznania  ;) ale realizują filmy w całej Polsce i przyjadą do Nas, termin już zarezerwowany, w szczególności ja cieszę się bardzo z tej decyzji

pozdrawiam Was dziewczyny

Offline dogma23

• forumowicz
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #314 dnia: 2 Marca 2012, 17:13 »
super,
 cieszę się, że się udało:-)Będziesz zadowolona:-)

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.06.2012
« Odpowiedź #315 dnia: 1 Kwietnia 2012, 18:20 »
Poprosz:)ę o kontakt do p.  Roberta!:)  Dziękuję z góry, pilne troszkę

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #316 dnia: 1 Kwietnia 2012, 18:25 »
W sumie nie planowaliśmy kamerzysty licząc, że ktoś z rodziny coś pokręci ale okazuje się, że chętnych brak:(
Zależy nam by była to usługa niskobudżetowa, więc bardzo proszę o namairy na kogoś kto ma na razie nieznaną markę na rynku i niewygórowane stawki.

Wiem, że z fotografami tak jest.  Ambitni i zdolni studenci fotografii ne posiadający jeszcze własnego studia przyjmują zlecenia na wesele nawet poniżej 1000zł.

Proszę o info.

Offline wojwit
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #317 dnia: 20 Kwietnia 2012, 00:55 »
:)
Nieźle ;)

ślub we wtorek bierzesz?
Pozdrawiam
Wojciech Witkowski

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #318 dnia: 20 Kwietnia 2012, 01:11 »
 :)  może taki nowy trend :P

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline smartfox
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.09.2013
« Odpowiedź #319 dnia: 21 Kwietnia 2012, 15:56 »
Witam.  Czy mógłby mi ktoś podać namiary do Pana Roberta?
Z góry dziękuję.

Będę bardzo wdzięczny :-)

Offline Malachite

• nowicjusz
  • *
  • Emilek, ur. zm. 9 XII 2009, Lenka, ur. 18 III 2011
  • data ślubu: 10.06.2011
« Odpowiedź #320 dnia: 23 Kwietnia 2012, 21:25 »
Wysłane, mam nadzieję, że doszło :-)

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #321 dnia: 4 Czerwca 2012, 21:15 »
Polecam Michala Chylinskiego z Bydgoszczy - za wysoka jakosc, profesjonalizm  i cene!

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #322 dnia: 4 Czerwca 2012, 22:06 »
a masz juz film ? bo ja slyszałam, ze szału nie robi ..

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #323 dnia: 4 Czerwca 2012, 23:11 »
nie mam bo wesele bylo 3 dni temu;)
ale widzialam inne jego filmy i bardzo mi sie podobaly!

Offline Karolina_kkk

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.05.2012r.
« Odpowiedź #324 dnia: 6 Czerwca 2012, 22:48 »
My jeszcze nie dostalismy calego filmu, ale mamy zrobiony teledysk i jesteśmy nim zachwyceni :) tak samo my jak i goscie i znajomi, ktorzy go ogladali takze szczerze polecam - studio morfeusz - na ich stronce jest wlasnie nasz teledysk takze jak bylybyscie zainteresowane to zapraszam do obejrzenia :)

Offline agus_malenka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.07.2014
« Odpowiedź #325 dnia: 18 Lipca 2012, 15:41 »
Witam.  Wraz z narzeczonym rozglądamy się za kamerzystą na nasz ślub i mam na oku kilka firm.  Zastanawiam się nad Agencją Artystyczną Emotion, StelMotion, Aimart, albo HDV Studio. . .  Jakie macie doświadczenia z tymi firmami i którą z nich polecilibyście najbardziej? Przeczytałam cały wątek i mam mieszane uczucia co do Emotion. . .  Na temat pozostałych kamerzystów niestety zbyt mało opinii znalazłam ;) Proszę o pomoc. 

Będę również wdzięczna za kontakt do wychwalanego tutaj Pana Roberta :)

Pozdrawiam

Offline kwasek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.10.2011
« Odpowiedź #326 dnia: 3 Sierpnia 2012, 23:38 »
a ja polecam sonicart studio z całego serca, robia swietne nowatorskie teledyski jesli jestes zainteresowana to na priv moge podeslac link do Naszego filmu slubnego

Offline patrycja_g87
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #327 dnia: 13 Sierpnia 2012, 19:57 »
poprosze o namiary na p.Roberta i może jakis adres strony gdzie można jego pracę zobaczyć

Offline PiotrNalewajk

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #328 dnia: 13 Sierpnia 2012, 21:36 »
intryguje mnie kto to jest ten słynny Pan Robert, poproszę o info na maila
Piotr Nalewajk

Offline patrycja_g87
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #329 dnia: 24 Sierpnia 2012, 08:13 »
poproszę o opinie na temat studia mofreusz??