Autor Wątek: Szczecin czerwiec 2010  (Przeczytany 84880 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Odp: Szczecin czerwiec 2010
« Odpowiedź #390 dnia: 20 Czerwca 2009, 13:20 »
Witaj Misia serdecznie! :-*
No więc pochwal się, co to za zespół i kamerzysta?! ;)
Pozdrawiam!

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #391 dnia: 20 Czerwca 2009, 13:26 »
Witaj! witaj!
 :hello:
Fetę też oglądałam, niestety nie na żywo, ale na zdjęciach wygląda bardzi fajnie,
19, to został już wam nieco mniej niz rok :)
też chętnie poczytam jaki zespól i kamerzysta
a fotografa tez szukacie?

Offline misia301
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #392 dnia: 21 Czerwca 2009, 09:33 »
Zespół - Duo +Papcio (grają w małej scenie - tam można ich posłuchać) kamerzysta - Ryszard Myślin - bardzo atrakcyjna cena a filmy w najwyższej jakości.  Naprawdę suuuuper.  Fotograf. . . hmmm. . .  sesja w studio na piętrze (studio +plener) , a zdjęcia ślubne w kościele i na weselichu będzie robić nam moja koleżanka po skończonym studium fotograficznym. 

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #393 dnia: 21 Czerwca 2009, 11:25 »
Fajnie mieć takich znajomych :)

Offline aga.kwa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #394 dnia: 22 Czerwca 2009, 11:30 »
a ja mam znajomego co robi zdjecia zawodowo ale jakostak glupio mi jest go prosic o robieniezdjec na slubie :-\ no zobacze moze sie przelamie ;)

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #395 dnia: 22 Czerwca 2009, 11:37 »
Ja ciebie rozumiem, bo mojego kuzyna zona jest fotografem i zaproponowała, że będzie robić nam zdjęcia, po cenie promocyjnej, ale my doszliśmy do wniosku, że ma być naszym gościem na weselu i sie dobrze bawić, a nie pracować
mój N. robi zdjęcia, co prawda nie zawodowo, ale mysle, że robi to nieźle i juz dosyc długo sie tym zajmuje i robił przygotowania, kościół i 2 godzinki wesela mojej kuzynki i póki nie odwiózł aparatu, to ja nie miałam w ogóle zabawy :), tyle że on sam to zaproponował i bardzo chciał się sprawdzić, to tez inaczej

Offline misia301
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #396 dnia: 23 Czerwca 2009, 10:06 »
NIe wiem jak u was w Kościele ale u mnie jest jakiś głupi przepis - na mszy św.  może robić zdjęcia tylko ktoś kto przeszedł kurs w Kościele.  Jak to ksiądz stwierdził wie gdzie uklęknąć, kiedy się przeżegnać itd.  Więc amator bez kursu, albo rodzinka nie może wejść na ołtarz i robić fotek. . .  troche chore - kiedyś tak nie było teraz wprowadzili, może ktoś kiedyś przesadził ze zdjęciami i dlatego. . . .

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #397 dnia: 23 Czerwca 2009, 13:05 »
Tak jest w każdym kościele z tego co wiem, trzeba zapłacić koło 200zł i zrobic kurs i wtedy się dostaje pozwolenie, ale jeżeli ktoś by wam z ławki jedno pstryknął, to pewnie ksiądz nie będzie robił awantury

mi się osobiście to podoba, bo nie wyobrażam sobie 15 osób przy ołtarzu w trakcie slubowania, tak wiadomo że jest jeden porfesjonalista, wie jak sie zachować i nie przeszkadzać, a reszta może sie skupić na ceremoni, ale to moje zdanie

Offline patricia_84

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #398 dnia: 24 Czerwca 2009, 00:30 »
witam wszystkich :)

jestem tu nowa i chcialam sie przywitac
mam na imie Patrycja

prosze pomozcie mi nie mam jeszcze zadnej orkiestry :( i juz nie wiem co robic, pytalam o terminy ze 3 orkiestry i nie ma juz wolnych terminow :'(

moj narzeczony chce dj'a wodzireja a ja nie wiem czy to dobry pomysl, z jednej strony chce a z drugiej sie boje

noi jeszcze kamerzysta ale to chyba pikus w porownaniu do orkiestry

naszczescie sala jest i fotograf

pozdrawiam

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #399 dnia: 24 Czerwca 2009, 09:13 »
Witaj patrycia!!!
 :hello:
z orkiestr moge polecić gambit, arcus band, na forum dobrze dziewczyny oceniają też mini band, jest duzo wątków na pewno cos znajdziesz
Co do zespołu, to może nie być głupi pomysł, choć ja Ciebie dokładnie rozumiem, że wolisz zespół
pochwal się jaka sala i fotograf

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #400 dnia: 24 Czerwca 2009, 11:28 »
Witaj Patricia serdecznie! :)
Ja również pochodzę ze Stargardu! ;D
Pochwal się w jakiej sali odbędzie się Wasze wesele, no i jakiego wybraliście fotografa?! ;)
Miłych przygotowań życzę! Pozdrawiam.

Offline patricia_84

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #401 dnia: 24 Czerwca 2009, 12:03 »
hello

nasze wesele odbedzie sie w Lordzie a fotograf to p.  Damian Galinowicz (jutro podpiszemy umowe)

co do zespolu muzycznego to chcielismy Presto, Fanton, ERA Band, Combo i juz nikt z nich nie ma terminu :((( wiec szukam dalej
na poczatku mielismy miec dj miska ale za dlugo zwlekalismy z odpowiedzia i ktos inny zarezerwowal nasz termin

gdybym wiedziala, ze o wszystko trzeba sie tak szybko starac to bym sie szybciej za to wziela a tak lipa

kamerzyste chcielismy dziedzica ale tez juz termin zajety :(

zycze milego dnia i wytrwalosci i cierliwosci sobie w poszukiwanich ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #402 dnia: 25 Czerwca 2009, 11:50 »
Patricia macie bardzo chodliwy termin, dlatego wszystko już pozajmowane...
Ale trzymam kciuki za znalezienie zespołu!! :)
Pozdrawiam!

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
« Odpowiedź #403 dnia: 7 Lipca 2009, 13:25 »
Witam, dawno mnie nie było no ale nadrobiła straty:) już po obronie także będe miała nieco więcej czasu:) Co do wesel itp. byłam na jednym 4 lipca i grał zespół Combo i było naprawde super!! ja zdecydowałam się wcześniej na Gambit mam nadzieje, że zagrają i będą bawić gości równie fajnie! Pozdrawiam!!

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #404 dnia: 7 Lipca 2009, 13:36 »
patricia_84, a innego kamerzysty nie szukacie?
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=3344.0
poszukaj w tym wątku

Offline suprynka

• maniak
  • data ślubu: 07-08-2010
« Odpowiedź #405 dnia: 11 Lipca 2009, 23:47 »
Witajcie dziewczyny,
właśnie dzisiaj dokonałam rejestracji na forum.  Planuję wziąć ślub w 2010 r o ile będą jeszcze wolne miejsca.  Czy możecie polecic jakieś fajne miejsce na wesele.  Planujemy ok 50 osób.  Widzę, że na topie są: JF Duet, Nord, Feta, U Śnieżków, Park Hotel.  Co możecie jeszcze polecić?

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #406 dnia: 12 Lipca 2009, 10:22 »
Malavi właśnie weszłam na Twojego bloga - po pierwsze GRATULUJE tytułu naukowego ;); po drugie - matko kochana, jakie Ty koszmary masz  ;D Urlop na bank potrzebny  :-* :-* :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #407 dnia: 12 Lipca 2009, 11:59 »
dawno tu u Wasz dziewczyny czerwcowe nie byłam  ;D tak więc muszę trochę po nawiedzać ten wątek  ;D a teraz już po moim ślubie to będę regularnie

suprynka ja miałam przyjęcie w Park Hotel jak coś to pytaj o wszystko i jeszcze frezyjka będzie miała tam wesele w październiku, możesz ją namierzyć w mojej relacji

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #408 dnia: 13 Lipca 2009, 14:39 »
Hej dziewczyny :)
no ja teraz mało jestem i na forum i na blogu niestety, bo obecnie emigruje się u mojego N.  stety :) ja zawsze mialam wykręcone sny, także u mnie to nic nowego. Ciepło was pozdrawiam i musze napisac ze do konca sierpnia to zajrzę ze dwa razy, bo 21 lipca wyjeżdżam na kolonie na 4 tygodnie, jako ko i opiekun a tam dostepu do netu nie mam :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #409 dnia: 14 Lipca 2009, 11:46 »
Malavi miłego koloniowania się! ;) ;D

Offline olenka83
  • bywalec
« Odpowiedź #410 dnia: 14 Lipca 2009, 15:48 »
A ja znów po dłuuugiej przerwie... Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie :)

Witam nowe forumki, Patrycja_84- mamy ślub w ten sam dzień więc idziemy 'łeb w łeb". Nie martw się kochana... ja też zespołu jeszcze nie mam i ogólnie niewiele mam ;D

Pozdrawiam!
P.s I zaczęłam już odliczanko bo co raz bardziej nie moge się doczekać :) A co tam....

Offline misia301
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #411 dnia: 26 Lipca 2009, 15:45 »
Dziewczyny . . . a mamcie może namiar na bryczkę ze Szczecina? Bardzo chcielibyśmy jechać bryczką - wkońcu mój przyszły mąż mi to obiecał więc nie wyobrażam sobie innej opcji  ;D

. . . i zaproszenia - bo w przyszłym roku trzeba będzie już coś mieć wybranego.  Macie jakieś pomysły?

Pozdrawiam

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #412 dnia: 26 Lipca 2009, 16:49 »
Ja zaproszenia chce robić sama, no może z drobna pomoća M. :)
A jak przyszły obiecał, to bardzo fajnie, ale niech się teraz martwi skąd ją znajdzie ;) tak na poważnie to neistety nie mogę pomóc.
Co do moich kolonii to zrobili mnie w konia i jade tylko na jeden turnus, bo na ten drugi kogoś z Wa-wy przysłali, czyjąś córkę i mi powiedzieli, mimo że miałam potwierdzenie przyjęcia, że moge się pocałowac

Offline misia301
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #413 dnia: 26 Lipca 2009, 17:32 »
Oj to wielka szkoda. . .   :-\
My wyjeżdzamy nad może za 2 tyg już nie mogę się doczekać.  Duuuużo myślę nad naszą uroczystością weselną - co sobota jak przejeżdżam koło jakiegoś Kościoła wyobrażam sobie nas stojących przed ołtarzem - pewnie będę ryczeć. . .  bo ja już tak mam.  Tego się boje najbardziej że wzruszę się tak że nic nie powiem, a przysięge chcemy mówić z pamięci - siostra tak składała przysięge ze swoim mężem i wyszło o duuuużo lepiej jak powtarzane po księdzu.  Na samą myśl - błogosławieństwa, czy podziękowania dla rodziców mam szklany w oczach.    . . . Płakać ze szczęścia przecież można - gorzej z makijażem hehe
nad morze - oczywiście mały błąd ortograficzny  :P
zdaża się w pośpiechu  :ekxpert:

Offline suprynka

• maniak
  • data ślubu: 07-08-2010
« Odpowiedź #414 dnia: 28 Lipca 2009, 23:20 »
Witajcie,
ja jestem właśnie po wakacyjnym pobycie nad morzem.  Był to nielada wyczyn, zwłaszcza, że z 2 miesięczną córeczką :).  Ale nasza Mała uwielbia podróżować, więc bardzo jej się podobało.
Wracamy właśnie do przygotowań.  Właściwie nic jeszcze nie mamy. . . nawet daty, którą uzależniamy od wyboru lokalu.  Byliśmy już "U Śnieżków", W "JF DUet".  Ale chyba najbardziej odpowiada nam Valentino.  Ktoś słyszał opinie o tym lokalu??? Chodzi nam o wesele na 50 osób.
Buziaki

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #415 dnia: 28 Lipca 2009, 23:50 »
Pozazdrościc małej podrózniczki :)
co do lokalu, to niestety nie mogę pomóc

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #416 dnia: 13 Sierpnia 2009, 10:26 »
Suprynka ja w Valentino byłam tylko na obiedzie i muszę przyznać, że lokal bardzo ładny. Ładnie podane potrawy i zastawa również piękna. Jednak jedzonko bez rewelacji. Złe nie było, ale wyśmienite również nie. Może na przyjęciach weselnych bardziej się starają? Nie wiem.
Powodzonka życzę. Pozdrawiam :)

Offline Kitty007

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.07.2011
« Odpowiedź #417 dnia: 23 Września 2009, 21:14 »
Hej dziewczęta! :D

JA się tak wtrącę trochę nie na temat, ale po wielu zmianach i zawirowaniach dołączam do Was Czerwcowych, hihi:)
Już mieliśmy z moim T. salę i zespół na październik 2010, ale po pewnych przemyśleniach, paru kłótniach i innych przebojach postanowiliśmy zmienić zarówno datę jak i miejsce naszego ślubu. I tym sposobem będziemy się weselić 12 CZERWCA w hotelu Julian  ;D

Strasznie się cieszę, że tak wyszło, bo to w sumie ja nie do końca byłam przekonana do poprzedniego miejsca i terminu. Jedynym minusem jest to, że musimy znowu szukać nowego zespołu:( A mieliśmy zaklepany już taki fajny (aż z iławy, ale co tam ;P), no ale trudno:)

Pozdrawiam Was serdecznie:)

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #418 dnia: 24 Września 2009, 07:53 »
Gratuluje odwagi i znalezienia sali!!! Będziesz żonką sporo szybciej :)
a zespól na pewno jeszcze znajdziecie, powodzenia

Offline olenka83
  • bywalec
« Odpowiedź #419 dnia: 25 Września 2009, 14:08 »
Cześć dziewczyny! Nie było mnie tu kopę lat, trochę tak niezręcznie wracać po takiej przerwie ale...cóż. Wszystko dlatego, że prawdopodobnie przełożymy naszą datę ślubu i trochę opadły mi emocje. Składa się na to wiele czynników - brak czasu na załatwianie czegokolwiek, brak zespołu, choroba jednej z babć ;/ ogólnie - nic nie sprzyja ;/
Podczytuję Wasze przygotowanie i cieszę się że większości z Was idzie dobrze!!!
Pozdrawiam