Autor Wątek: Znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata...***19.09.2009***  (Przeczytany 81812 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
Odp: Znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata...***19.09.2009***
« Odpowiedź #30 dnia: 26 Lutego 2009, 11:16 »
oj kolejna internetowa para, ale to fajne ja lubie takie histroirie , noi one potwierdzaja to , że na necie tez mozna poznac fajne osoby :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #31 dnia: 26 Lutego 2009, 12:02 »
kazdy sposob jest dobry :)

znam kilka parek, ktore sie tak poznały, grunt ze to skuteczna forma  ;D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 26 Lutego 2009, 12:49 »
No i znowu mi się post nie wysłał >:(
No tak to juz jest ze wiele par się teraz poznaje przez net. W takiej dobie żyjemy ;)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #33 dnia: 26 Lutego 2009, 15:44 »
Czy wam też wczoraj wieczorem tak strasznie muliło forum?? 
Można poznać fajne osoby na necie, coraz więcej się słyszy o takich znajomościach :) nawet moja siostrzenica swojego byłego chłopaka poznała włąśnie przez neta :P
Przed godziną wróciłam z pracy, mam dziś takiego lenia, że szok ;D nawet mis się na busa nie chciało z pracy iść, a drugi powów był taki, że fajnie się nam w gabinecie siedziało i głupoty gadało -współczułam pacjentom ;D przykładowy tekst: facet w stringach z myszką np., w lateksie różowym i na szpileczkach... :glupek: miłego popołudnia dziewczyny :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 26 Lutego 2009, 19:03 »
taki dzien chyba, moim wyczynem dzis bylo wrzucenie piersi kurczaka na pare. nic bardziej tworczego nawet nie przyszło mi do głowy

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #35 dnia: 26 Lutego 2009, 19:20 »
Dużo macie załatwione, naprawdę... :)
Fajna historia poznania :) Widzę coraz więcej osób przez neta poznanych i pokochanych...
Ja niestety mam z tym złe wspomnienia. Moją "pierwsza miłość" poznałam własnie przez internet. Był taki kochany i w ogóle... Ale potem okazał się gnojkiem, egoistą chcącym tylko jednego, potrafiącym jeszcze przez długie lata dręczyć mnie i niszczyć każdą chwilę radości jaka mnie spotkała... Wrr..
Wybacz za prywatę Madziu, ale jak sobie przypomniałam o tym to mnie poniosło aż heh...
Swoją drogą do momentu, kiedy na forum zawitałam, nie wierzyłam w związki z internetu - myślałam że to niemożliwe, głupie i w ogóle fe.
Ale Wy jesteście kolejnym idealnym przykładem na to, że się myliłam :)

Mi forum wczoraj wieczorem w ogóle nie działało ::)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 26 Lutego 2009, 20:18 »
Madziu spoczko :) Pospałam troszkę po południu i w końcu można powiedziec, że jestem "do życia"...

Takim przełomowym momentem, po którym już wiedzieliśmy, że chcemy ślubu był nasz wspólny wyjazd do pracy sezonowej za granicę… Po powrocie zaczęliśmy się rozglądać za zespołem, a ja jeszcze dodatkowo za pracą… Wtedy nasza kochana AndziaK poleciła mi jeszcze wtedy nie nasz zespół. Umówiliśmy się z nimi na spotkanie na weselu jakiejś pary, oczywiście młodzi wiedzieli, że ktoś na chwilkę do nich na wesele się wbije… głupio nam było strasznie- ale Młodzi sami nas na salę zapraszali, a my w ramach podziękowań daliśmy im chociaż bukiet ślicznych słoneczników… Dziewczyny- ja po 1 piosence wiedziałam, że chcę ten zespół i żaden inny- nogi same mnie chciały wyprowadzić na parkiet:D  ta frajda chłopaków jak grali, te ich miny- podejście i poczucie humoru mnie powaliły… umówiliśmy się z nimi na wtorek na podpisanie umowy… Dopiero wtedy zaczęliśmy się zastanawiać nad datą, no bo jak iść podpisać umowę a nie znać daty…
Pierwszą datą ślubu jaką chcieliśmy był 17 października 2009, a to dlatego, że 16 października minie równe 6 lat jak się poznaliśmy. Ten 16  to taka nasza data umowna, bo nie za bardzo pamiętamy kiedy zaczęliśmy ze sobą klikać, jak dobrze pamiętam to 16 października spotkaliśmy się po raz 1…Stwierdziliśmy jednak, że w październiku dużo spośród naszych gości których zamierzamy zaprosić już będzie miało zajęcia na studiach… I tak wybraliśmy taką datę jak widać:D  I tak jak widać najpierw załatwiliśmy zespół, a dopiero potem były oświadczyny

Miesiąc przed naszą 4 rocznicą bycia razem, w moje 24 urodziny Ł. się oświadczył, sama ten  pechowy pierścionek wybierałam niestety… Teraz we wrześniu minie 2 lata od oświadczyn, a w październiku będziemy świętować 6 rocznicę znajomości…

fotka pierścionka- mam z neta, bo moja komórką wychodzą niewyraźne: to jest ten nowy pierścionek, zdjęć tego pechowego nie mam, a na necie tez już nie ma...

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #37 dnia: 26 Lutego 2009, 20:33 »
a czemu pechowego??  :o chyba mi coś umknęło (pisałaś o tym w jakimś innym wątku??)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #38 dnia: 26 Lutego 2009, 21:07 »
Będę podczytywać wątek imienniczki :)

ps my też przez neta poznani :)

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
« Odpowiedź #39 dnia: 26 Lutego 2009, 21:13 »
a jednak ten internet cudenka potrafi zdzialac :):):) trudno uwierzyc, ze to mozliwe a tu prosze para za parą...

Ja chyba tez przegapilam watek o pechowym pierscionku??? a ten ze zdjecia jest sliczny :) sama mam laczone zloto :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 26 Lutego 2009, 21:21 »
 :hello: japcio zapraszam :) jak fajnie, że jest nas już więcej przez neta poznanych...
wracając do pierścionka- tam ten był z firmy na Y- w sumie najwyżej ochrzan dostanę z Yes... pisałam o tym w wątku zniecierpliwionych 2009, naszukałam się troszkę tego posta...

Oczko w pierścionku wypadło mi 4 razy… w październiku oddałam pierścionek po raz 3 do reklamacji- dokładnie 1 października,  odzyskałam pierścionek po 22 dniach, żadne pismo, że reklamacja się opóźni (a tak mają wpisane w formularzu reklamacyjnym, że mają napisać pismo w razie opóźnień) do mnie nie dotarło, nawet jak zadzwoniłam się spytać ile jeszcze mam czekać to niestety ale powiedziano mi dość opryskliwie, że odezwą się jak pierścionek już będzie, no i dodatkowo powiedzieli-, że mają 14 dni roboczych- i tu mi coś nie pasowało…! dlatego z tą sprawą wylądowałam u P. rzecznik praw konsumenta...babka podyktowała mi pismo, które wysłałam do nich jeszcze tego samego dnia, oczywiście poleconym za potwierdzeniem odbioru- pismo mówiło mniej więcej, że mają 7 dni od daty otrzymania pisma na wywiązanie się z reklamacji, na co otrzymałam po tygodniu odp. iż "tylko w nielicznych przypadkach jakość ich biżuterii  sprawia zawód ich klientom" , na dodatek żadnej wzmianki poza: „będzie sms jak pierścionek będzie do odbioru” w liście nie było. W końcu go odzyskałam, ale już wtedy wiedziałam iż znów do nich niedługo zawitam bo oczko było źle wprawione- pod jakimś dziwnym kątem, i to „coś ” do podtrzymania oczka było lekko odhaczone ku górze… Potem w listopadzie po dokładnie miesiącu oczko z pierścionka wypadło po raz 4…no wtedy to już się wściekłam… Przy reklamacji  zażądałam zwrotu gotówki, a babki wielkie oczy na mnie wylepiły- jakby pytały jak ja tak śmie zrobić...ale ja byłam cwana-zanim pojechałam do Krakowa, zadzwoniłam do ich działu reklamacji, a potem pod bezpłatny numer infolinii konsumenckiej, gdzie upewniłam się, że mam prawo ubiegać się o zwrot kasy i mają na to 14 dni kalendarzowych...Odzyskałam kasę po 9 dniach, a co najlepsze gdybym chciała to pierścionek znów był naprawiony i mogłabym go odebrać
no to tak w skrócie opisałam Wam moje perypetie z tym zakichanym salonem- 4 reklamacje w ciągu 14 miesięcy!!!

i znów wyszedł tasiemiec ;D

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 26 Lutego 2009, 21:59 »
ja podczytywalam historyjke z pierscionkiem fakt nie ciekawa, ale ten jest fajniutki :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 26 Lutego 2009, 22:00 »
no to mialas przeboje. ja bym chyba udusila babe w salonie!
dobrze, ze wymienilas pierscionek

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 26 Lutego 2009, 22:13 »
Bardzo ładny ten "nowy" pierścionek  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #44 dnia: 26 Lutego 2009, 22:36 »
Ładny ten nowy pierścionek :)
Ja miałam podobnie z pierwszym pierścionkiem jaki kupił mi A., ale tak hmm, "na walentynki" ;) Wypadało mi ciągle oczko :( I tak wymieniałam i wymieniałam bo mi się podobał ten pierścionek... Potem był spokój, a potem zaś zaczął mi się łamać  :-\ I olałam to, nosze taki złamany, tzn nie widać tego bo to z tyłu jest... Ale sentyment do niego mam i pójdzie w odstawkę dopiero w dniu slubu ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 26 Lutego 2009, 23:55 »
ojej  :o niezłe przeboje miałaś z tym pierścionkiem, i jak tu wierzyć firmowym salonom  :Olaboga:

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 27 Lutego 2009, 10:50 »
Pamiętam tą Twoją historię z pierścionkiem...  :-\ No ale masz już swój wybrany, ukochany, mam nadzieję idealnie się sprawdzający ring ;) Swoją drogą, bardzo ładny :)

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #47 dnia: 27 Lutego 2009, 11:41 »
jejku-ale przygody mialas :( w moim pierscionku tez niestety oczko wypadlo, ale teraz wiem ze jest lepiej osadzone i od kilku miesiecy jest spokoj ;)) no i moj nie byl firmy Y.. ;)
a Twoj nowy pierscionek  :szczeka: przepiekny :D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 27 Lutego 2009, 15:42 »
Dzięki dziewczyny :) tez mi się ten mój maluszek podoba- nawet bardziej, niż ten poprzedni ;D W sumie to mi na dobre wyszły te przepychanki z salonem, bo trochę się już nauczyłam, teraz tak łatwo się nie daję, walczę o swoje...szkoda tylko moich i Ł. nerwów...
A dziś jest mi smutno bardzo, koleżanka w pracy się dowiedziała o śmierci taty,  niestety teraz wszyscy u nas chorują, a jej nie miał kto nawet zastąpić, żeby mogła się zwolnić i jechać do domu... przykre  to bardzo :'( a na dodatek ząb mi daje do wiwatu, a do dentystki się nie moge dodzwonić, chyba muszę poczekać do poniedziałku :-\
Ide pobuszować do Was... :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 27 Lutego 2009, 15:48 »
oj to nie fajna sytuacja ze biedna nie mogola isc do domu , no i bolu zeba nei zazdroszcze, ale jak z bolem to chyba powinni cie przyjac od reki po co masz czekac i sie meczyc do poniedzialku

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 27 Lutego 2009, 15:54 »
Tzn mogła iść, tylko najgorsze jest to , że była w szoku, baliśmy sie ją samą puścić, a koleżanka która miała ją odwieżć do domu nie dała rady się zwolnić, w sumie w pracy była jeszcze ok 45 minut...a z drugiej strony nie chciała jechać do domu, bo sie po prostu bała tego co tam zastanie :'( biedna :'(
 a dentystka jest tylko w niektóre dni, a do przychodni nie pójdę- już mnie tam kiedyś załatwili :-\

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #51 dnia: 27 Lutego 2009, 16:00 »
Madziu dotarłam w końcu do Ciebie  ;) fajnie że zdecydowałaś się odliczać  ;) historię pechowego pierścionka pamiętam, ale grunt że dobiegła końca  ;)

:-* zostawiam

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 27 Lutego 2009, 17:06 »
Olucha  ;D ciesze się :) po Waszych namowach się zdecydowałam, trochę to trwało :-\

Offline AniaRomek

• forumowicz
  • data ślubu: 21.08.2009
« Odpowiedź #53 dnia: 27 Lutego 2009, 17:35 »
Madziulka!! Dla pocieszenia-nie jestes sama,ja moj tez musialam reklamowac 2 razy i jak za 3 razem to samo sie stalo to powiedzialam,ze chce nowy,zupelnie inny pierscionek.... :boks_4:Ten sprawuje sie bez zarzutu  ;D i tez nawet podoba mi sie bardziej niz ten pierwszy ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 27 Lutego 2009, 18:18 »
a moj jest za duzy i nie moge go zmniejszyc, dlatego nosze na srodkowym palcu  ;D

całkiem nowa JA

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
« Odpowiedź #55 dnia: 27 Lutego 2009, 20:03 »
Widocznie ten drugi był Ci bardziej pisany  ;D

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 27 Lutego 2009, 20:42 »
Pewnie tak było jak piszesz alikaj ;D cóż nie tylko ja miałam przejścia z pierścionkiem :)
 a teraz zabrałam się w końcu za sprzatanie w dokumentach, taki burdel juz miałam, że nie wiedziałam gdzie co jest...
ząb przestał mi tak strasznie dokuczać :) więc może wkleję fotkę kościoła, w którym będziemy brać ślub, niestety fotki ze środka kościoła nie mam, ale może znajde gdzieś na necie :-\ eee znalazłam, ale fotke ołtarza...To jest nasza parafia, kościół jest, że się tak określę "młody"- miałam tu komunię i bierzmowanie, a chrzest w innym kościele... sorki za wycięte twarze ;D
z zewnątrz:

ołtarz:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #57 dnia: 27 Lutego 2009, 22:36 »
widac ze nalezy do tych nowszych :) bardzo ladny, a oltarz piekny! :)

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 27 Lutego 2009, 22:41 »
fajny kościółek a ołtarz bardzo ciekawy.... chyba ładnie wychodzi na zdjęciach  :)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #59 dnia: 28 Lutego 2009, 02:08 »
Madziulka fajna historia poznania  :D
O Twoim pierścionku już wcześniej czytałam  :-\
Piekny kościół - zawsze mi sie podobały takie duże schody przed wejściem do kościoła - a u nas niestety nie ma schodów  ;)
Ołtarz piękny również  :)