Autor Wątek: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)  (Przeczytany 105758 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
Odp: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)
« Odpowiedź #420 dnia: 28 Lutego 2009, 15:09 »
:* sobotnie

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #421 dnia: 28 Lutego 2009, 17:42 »
Haniu cieszę się że już między Wami dobrze :)
Współczuję rozstania, ale.. uwierz, wolałabym się własnie na tyle rozstawać z A., niż męczyć się miesiacami :( Chociaż tak jak dziewczyny pisały - każde rozstanie boli :(
Może to złość, że zaraz się rozstaniemy...?? I bez sensu wyładowuje się ją właśnie na tej osobie, na której nam najbardziej zależy i z którą nie powinno się w takich momentach kłócić... Ech

Tak, to chyba właśnie tak jest :(

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #422 dnia: 28 Lutego 2009, 21:32 »
 :-* sobotnio-wieczorne

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #423 dnia: 1 Marca 2009, 22:26 »
Cześć moje Kochane :) Dziękuję Wam bardzo że do mnie zaglądacie :) Przyznaję się bez bicia, że nie nadrobiłam ani jednego wątku, a to dlatego że w tym momencie pierwszy raz od piątku wczesnego popołudnia weszłam na forum... Jutro po 6 pobudka, bo praktykę miesięczną zaczynam, więc dziś już też tu nie posiedzę... :-\
Ale jutro mam nadzieję wszyyystko nadrobić :D
A z D. to się chyba jednak na dłużej rozstaniemy a nie na 3 tygodnie :depresja: :Maruda: ... No ale jeszcze nic nie wiadomo, więc będę się martwić, gdy się potwierdzi... ;)
Buziaki dla Was  :-* :-* :-*
Papa, słodkich snów :)
Zapomniałam powiedzieć - justynko, jak tylko będzie możliwość to na pewno będziemy się spotykać na colę ;)
margolka zapraszam - częstuj się drinami :D heh, nie wiem czemu takie wielkie wyszły, zmniejszałam przecież... ::) ;)
Jeszcze raz buziole :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #424 dnia: 1 Marca 2009, 23:21 »
Oby sie nie potweidziało i zebyscie szybciutko byli razem ... :)

Zostawiam  :-* na nowy tydzien :):):)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #425 dnia: 2 Marca 2009, 07:46 »
Na pewno rozłąka nie potrwa długo ;) A co Was nie zabije to Was wzmocni.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #426 dnia: 2 Marca 2009, 09:03 »
A skąd dłuższa rozłąka? Tak czy inaczej to mam nadzieje że jej nie będzie  ;)

:-* zostawiam

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #427 dnia: 2 Marca 2009, 12:09 »
Witajcie poniedziałkowo :)
A no rozłąka dłuższa być może stąd, że dziś zaczęłam praktyki, więc nie będzie mi się opłacało jeździć do D. w soboty po to, by wracać w niedziele (prakt. pon. - pt.)... A i jemu się nie opłaca przyjeżdżać co tydzień, paliwo jednak troszkę kosztuje, a to nie jest 30 km... Poza tym D. i tak jest w Bydgoszczy średnio co 3 tygodnie, ale teraz w jeden weekend szykuje mu się dodatkowo przestrzelanie broni (coroczne), a w któryś następny mają Akcję Wnyk (co by sidła kłusowników z lasu wyrzucić!). No i tak to wygląda... Ale jeszcze zobaczymy - może nie wytrzymam i pojedę za jakiś czas choćby na te dwa weekendowe dni ;)
Buziaki Dziewczyny, idę do Was :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #428 dnia: 2 Marca 2009, 12:14 »
oj to wspolczuje! miejmy nadzieje ze rozłaka bedzie jak najkrótsza :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #429 dnia: 2 Marca 2009, 12:32 »
a moze uda ci sie dogadac na praktykach i ktorys piatek ci wolny dadza :)
ja jak mialam praktyki  1. na komisriacie policji to nasz opiekun kazal nam przychodzic co 2 dni i  tak na 2 godz max :)
a jak miałam w urzedzie i to w wakacjie bylo (bo mojego N. i tak akurat nie było to mowie to mi czas zleci) to panie tez szybko puszczały do domu bo mowia ze przeciesz sa wakacje :P, wiec szło sie dogadac, ale wiem ze ja tak dobrze 2x trafilam bo inni mieli ze od 7 do 15 i koniec

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #430 dnia: 2 Marca 2009, 13:06 »
może nie wytrzymam i pojedę za jakiś czas choćby na te dwa weekendowe dni Wink
coś mi się wydaje to bardzo prawdopodobne;-)))) :-* :-* :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #431 dnia: 2 Marca 2009, 13:34 »
Coś mi się wydaje że możesz mieć rację Daruda ;)
Justynko, trafiłam na naprawdę super babki!! Na pewno dałoby się dogadać, będę chodzić na jakieś 3-4 godziny dziennie :) tylko nie chcę za bardzo wykorzystywać, bo dziś pierwszy dzień a ja od razu z grubej rury, że w tym tygodniu to prawdopodobnie mnie w piątek nie będzie ;) (muszę jechać do Torunia jakieś gówno ze stypendium unijnym załatwić... ::) )

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #432 dnia: 2 Marca 2009, 15:43 »
no to dobrze , że na fajne babki trafilaś :) no i wiadomo ze w 1 dzien to nie ma co kombinowac ale juz w 2 :P hihihi

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #433 dnia: 2 Marca 2009, 17:53 »
No ja już dziś, czyli 1go dnia zagadałam, że mnie nie będzie :) ale kobietki naprawdę super :D
A wiecie co... Męczy mnie jedna sprawa... Może głupiutka, ale jakoś nie daje mi spokoju... ;)
Chodzi mi o... Siadanie i poruszanie się sukni ;D No bo ja tak szczerze mówiąc jak mierzyłam moją suknię to nawet kroka w niej nie zrobiłam, bałam się że coś się z nią stanie i w ogóle :P ;) No i tak się zastanawiam... Pójść jakoś pewnie w niej pójdę, w końcu muszę się ruszać, nie wspominając o tańcach weselnych ;D A co w kościele?? Co z trenem?? Sam się na bok weźmie?? ;D tzn. na pewno świadkowa będzie pomagać, ale jak np. obrócić się przy ołtarzu?? Będzie trzeba kólko za PM zrobić ;) No i to siadanie!!! Bo przecież kiecka ma koło (halkę). Ja mam akurat najmniejszą z możliwych, a i tak nie wiem jak się w "tym" ruszać. Tzn. siadać. Pamiętam z I Komunii ( ;D ) że jak się źle usiadło, to kieca do góry szła :drapanie: Kurcze, na weselu to pół biedy bo się za stołem schowam, ale co zrobić, żeby to "siedzenie" w kościele ładnie wyglądało... ::) :hmmm: Hmm... Bredzę?? Głupie mam problemy?? :bredzisz: Jakoś nie daje mi to spokoju :-\ ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #434 dnia: 2 Marca 2009, 18:07 »
ja miałam sukienkę trochę niedopasowaną jak się zdecydowałam i poruszania uczyła mnie babka z salonu;-)trochę tam w niej potańcowałam bo chciałam wiedzieć,czy wygodna,z chodzeniem to luzik,a jak się siada,wystarczy złapać obiema rękami porządnie za halkę i lekko unieść noi klaps;-)))gorzej chyba z pójsciem to kibelka.hihiihihihii dasz radę;-)))

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #435 dnia: 2 Marca 2009, 18:27 »
jak się siada,wystarczy złapać obiema rękami porządnie za halkę i lekko unieść noi klaps;-)))

i co?? jak złapię ją (rozumiem że po bokach? ;) ) i usiądę to się nie podniesie z przodu?? Ale by były jaja w kościele ;D najpierw nie mogłabym usiąść i walczyłabym z własną suknią, a w końcu pewnie powiedziałabym "Dziękuję, postoję" ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #436 dnia: 2 Marca 2009, 18:33 »
noi jak już ją puścisz to opadnie;-))))ale jeśli jest koło,niestety do samej ziemi się nie obniży,dlatego nie zakładaj czasem jakiś skarpet;-)))bo będzie je pewnie widać;-)))

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #437 dnia: 2 Marca 2009, 19:18 »
Ja miałam mocno rozłożystą suknię :) i całą noc weselną w toalecie byłam tylko raz... i mama zamknęła się ze mną w toalecie i mi keckę trzymała :D jejku jak głupio tak :) ale inaczej to bym chyba tylko na stojąco się wysikała :p

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #438 dnia: 2 Marca 2009, 19:22 »
Daruda no jest koło... Jak to przy halce... ;) Ale to takie zupełnie najmniejsze :) Ale zaraz zaraz - skarpety na ślub!!!??? :brewki: :hahaha: :hahahaha:
chiquita_84 no tak pewnie będzie trzeba sobie poradzić - z mamunią, świadkową albo na stojąco... ;) ale skoro miałaś rozłożystą suknię, to może też mi doradzisz, jak sobie z nią poradziłaś?? :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #439 dnia: 2 Marca 2009, 20:26 »
Haniu, będzie dobrze :) w ogóle to udanych i fajnych praktyk życzę... co do rozstań- ja bym pewnie nie wytrzymała i na ten jeden weekend bym pojechała :P a kiecką nie podpowiem bo sama nie wiem jak to jest ;D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #440 dnia: 2 Marca 2009, 20:35 »
Madziulka, pewnie tak będzie, że w końcu pojadę... ;) Ale na pewno nie teraz - dwa tygodnie jakoś wytrzymym, często mamy takie rozstania, przy trzecim tygodniu może być już ciężko... ;)

Dziewczynki, tak sobie myśle ze nie wkleiłam jeszcze zdjęć naszego kościółka :) no więc wklejam :) pierwsza fotka po ciemku, ale było to jedyne zdjecie jakie znalazłam, gdzie widać kościół w miare "od przodu" ;). Następne zdjęcie zrobione jest z boku

Tutaj ołtarz bez jakiegokolwiek przystrojenia

A tutaj oba już z przestrojeniem ze ślubu koleżanki :)

i jak?? 8) A! No i czekam na dalsze rady odnośnie siadania w sukni ;) ;D
Łooo!! Ale te dwa ostatnie zdjecia będą mega wielkie jak miniaturki otworzycie, wiec UWAGA ;D
Kukczaczek no, bo mam innego windowsa i nie wiem jak w nim zmniejszyć :P

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #441 dnia: 2 Marca 2009, 21:24 »
kościółek bardzo sympatyczny,a te skarpety????RADZE ICH NIE ZAKŁADAĆ PO PROSTU.HIHIHIHIHIHHI

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #442 dnia: 2 Marca 2009, 21:33 »
Bardzo ładny kościół :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #443 dnia: 2 Marca 2009, 22:41 »
Kościół ładny :) taki jasny się wydaje

Przyznam, że sama dużo myślę o poruszaniu się w sukni ;D i co z trenem... na pewno w domu będę trenować tańce i siadanie w sukni XD

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #444 dnia: 2 Marca 2009, 23:01 »
Kochana ja to też Ci nie doradze bo boje sie o to samo ;) Ale damy radę napewno :)
A co do rozstań - nie martw się, napewno się spotkacie, bo nie wytrzymacie :)
Kościółek  bardzo ładny :)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #445 dnia: 2 Marca 2009, 23:21 »
Bardzo ładny kościół - a jak fajnie w środku  :D
To nic, że zdjęcie duże - przyjamniej widac dekorację, która zresztą jest bardzo ładna  :)

Hania a jak daleko mieszkacie od siebie ?? Ile km?

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #446 dnia: 2 Marca 2009, 23:39 »
fajnie Twój kościółek w środku wygląda  :) zwłaszcza te ławy tak ciekawie poukładane.. super
a co do siadania w sukience to się nie martw.. trochę poćwiczysz i na pewno będzie dobrze, oby tylko świadkowa czujna była  ;) teraz te halki na kołach to nie to samo co te halki z czasów komunijnych.. te są mięciutkie i sukienka tak się nie podnosi (sama sprawdzałam)

pozdrowienia poniedziałkowe  :-*

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #447 dnia: 3 Marca 2009, 00:13 »
bardzo ladny kosciolek :D
co do poruszania sie w sukni to niestety tez sie obawiam...
ale wiem ze w jednym z salonow w ktorym mierzylam sukienki Pani mowila ze na 3 przymiarce ucza poruszania sie w sukni, siadania, klekania itp ;) moze w kazdym salonie tak jest  ???

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #448 dnia: 3 Marca 2009, 08:23 »
Ładny kościółek  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #449 dnia: 3 Marca 2009, 09:58 »
Cieszę się że kościół się podoba :) To jest taka nasza waściwie pierwsza parafia (tzn. pierwsza od momentu gdy cokolwiek zaczęłam rozumieć  ;) ). Dlatego tam chcieliśmy wziąć ślub. Tam była moja komunia, komunia D., mojej siostry, jej i D. bierzmowanie... Fajnie się kojarzy :)

Castia on rzeczywiście w środku jest jasny, podobno fotografowie bardzo sobie go chwalą, bo ładne zdjęcia wychodą ;)

Margolka no mi też się właśnie podoba dekoracja. Jest delikatna i absolutnie nie przesadzona. No i BIAŁA ;) Myślę o czymś podobnym :) Co do mieszkania... ;) teoretycznie mieszkamy 2 bloki od siebie ;D hehe, ale to właściwie D. rodzice, bo on już przecież nie jest w Bydgoszczy. Do Szczecinka jest 150 km. Pociągiem, bo samochodem D. jakieś magiczne skróty wynalazł, których ja za cholerę nie umiem zapamiętać ;) No więc jeżdżę pociągiem, co zajmuje 3 godz., bo połączenia są tylko z przesiadką. Niby nie aż tak daleko, nie aż tak długo, ale jednak osobno :-\ ale co tam - nie takie rozstania już mieliśmy, więc damy radę :D

Wiśniowa ławy są poustawiane tak, żeby było jakby dookoła ołtarza, czyli żeby nikt nie był z boku, nawet jak usiązie z boku ;)

Pani mowila ze na 3 przymiarce ucza poruszania sie w sukni, siadania, klekania itp ;) moze w kazdym salonie tak jest  ???
bardzo bym chciała żeby tak było, ale niestety obawiam się że taki salon to wyjątek... No chyba że poproszę żeby panie pokazały mi parę "trików" ;) to wtedy może pomogą ;)

Aaa! A słuchajcie! Wczoraj porządkowałam płyty, co do wyrzucenia, co zostaje bo mały sajgon mi się zrobił... Jakieś krążki po biurku pochowane i w ogóle nie wiaadomo o co chodzi. No więc zaczęłam je przesłuchiwać i co?? I znalazłam płytę, którą D. dla mnie wypalił jakieś... uuu... no dobre kilka lat temu, a myślałam że umarła śmiercią naturalną ;D a tu proszę! Taaaką fajną składankę mi zrobił z rewelacyjnych rockowych kawałków!! Jejku, myślałam że oszaleję jak się odnalazła! :D A na niej takie "kfiatki" jak Hey "Niekoniecznie o mężczyźnie", Guns N' Roses "Dust in the wind", mega cudowne rockowe wykonanie "Gimme gimme gimme", podobnie rockwe "White Christmas" Axl Rose, no i nieśmiertelny, nie mniej rockowy "Bal na Gnojnej" i wieeeele innych :D :D :D
Trafiłam na jeszcze jedną płytkę, też od D. zatytułowaną "Wesołe kawałki" wypaloną na sylwestra 2005/2006 - hehe, kupa śmiechu! ;D ale fajnie się tych wszystkich kawałków słucha... :skacza: ee. może uznacie że głupia jestem :glupek: i w ogóle szum robię z czegoś czego nie ma, ale dla mnie to jest... Wow ;D
Och... Się normalnie wzruszyłam ;D Dobra, co u Was już poczytałam, idę włoski suszyć i na śniadanko, bo na praktyki dziś na 12... ::) Buziole moje Foremki :-* :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 3 Marca 2009, 10:03 wysłana przez hania3033 »