Witam!Widze,że temat sukni Maja jest dość gorący i sama nie wiem co myśleć na ten temat!jestem jedną z dziewczyn,które zdecydowały się kupić suknie u tej Pani i czy dobrze zrobiłam to się okaże na pierwszej przymiarce!Powiem szczerze,że zdecydowałam się tylko ze względu finansowych bo niestać mnie na drogą suknie z salonu!Oglądam suknie i patrze z zazdrością na te,które mnie sie podobają bo ja niezdecydowałam się na szycie wzoru taki jak salon Maja proponuje tylko własny gdyż pani powiedziała,że uszyje wszystko,byłam tam ostatnio na zdejmowaniu miary i się załamałam,salon ma dużo klijentek kiedyś jak byłam to tłum na korytarzu stał,ale do rzeczy przyjechałam i zostałam dziwnie potraktowana bo pani zdjeła miare ze mnie tak jak stałam w ubraniu gdysz pani się śpieszyła i czasu nie miała,super podejście,pokazałam zdjęcia sukni,która mi się podoba Pani powiedziała cytuje ''wie pani,że ta suknia tak nie będzie wyglądała jak na zdjęciu....'',załamałam się całkowicie i dodała ''zobaczymy na przymiarce''!Przymiarke mam 15 lipca,a ślub 15 sierpnia!Nie wiem co mam robić bo musze iść do ołtarza w sukni,która nie wiem jak będzie wyglądać!