Cześć dziewczyny 
Dzisiaj nic nie robię, trochę leżę, trochę siedzę

Z tym, że jestem u PM-a w domku, bo wczoraj mnie zabrał ode mnie

Poczytałam już co u Was to teraz napiszę co u nas

ze stażem się udało i super margolka, a że nie można mieć czasem wszystkiego no niestety
No i muszę się z Tobą zgodzić

No ale przecież liczyłam się z tym, że jak zacznę pracę lub staż, to wolnego nie będzie od razu

Dzięki Wam za pomysł ze SPA - trzeba przemyśleć

Wczoraj mieliśmy jechać na salę i do d.j-a, ale w końcu byliśmy tylko na sali. Spotkanie z d.j-em przełozyliśmy na poniedziałek, w sumie d.j tak chciał, a ja byłam z tego zadowolona bo już byłam zmęczona
W restauracji omówilismy prawie wszystko - piszę prawie, bo nie omówiliśmy jeszcze rozstawienia stołów - pojedziemy w tą sobotę jeszcze raz, bo akurat jest wesele na taką samą liczbę osób jak nasza i podpatrzymy, jak oni stoły ustawią

A - no i jeszcze nie mogliśmy zobaczyć pokoju dla nowożeńców, bo jeszcze niewyremontowany

Ale mam nadzieję, że wyremontują na dniach

Zapłaciliśmy już całą sumę - obowiązuje nas jednak cena z tego roku, mimo, że umowa była podpisana rok temu - no ale nie było zaznaczone nawet które wybieramy menu

Za d.j-a, foto i kamerzystę płacimy normalnie, za dzieci pół ceny

W cenie mamy owoce, kawę i herbatę bez ograniczeń, soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grejpfrut i czarna porzeczka) bez ograniczeń. Zresztą później Wam wkleję całe menu

A teraz wypiszę Wam sprawy jakie omawialiśmy, może Wam się to przyda
- przywiezienie wódki i napojów gazowanych - kiedy i gdzie będą trzymane - można dzień przed, lodówka jest 
- przechowanie torta i ciast, pokrojenie ciast - pokroją i przechowają 
- dodatkowe stoliki na sali - my chcemy tylko na winka i na kawkę i herbatkę, a ciasta i owoce chcemy na stołach
- dzbanki na soki - czy są, oczywiście są 
- powitanie chlebem i solą - pytałam kto wita i co jest w kieliszkach, czy wódka, czy woda - okazało się, że w zwyczaju nie mają witania wódką i wodą, tylko chlebem i solą, więc zażyczyłam sobie, że kieliszki też chcemy 
dobrze, że o to spytałam 
- szampanówki - czy trzeba swoje do roztrzaskania - nie trzeba
I zmiotkę i szufelkę do zamiatania szkła też dają oni 
- wazony na kwiaty otrzymane od gości - podobno będą 
- ilu kelnerów - najpierw będzie więcej, później zostanie chyba dwóch...
- kto roznosi wódkę, kto zbiera puste butelki - uzgodnilismy, że roznosić będziemy sami, ale puste butelki mogą zbierać 
- godziny podawania ciepłych posiłków, a także godz. podania torta - i w sumie nie zapisałam sobie tych godzin 
- jakie owoce zapewniają - w sumie wszystkie jakie chcielismy - winogron, ananasy, banany itd 
- do której wesele - podobno dopóki nie wyjdziemy 
- dekoracja stołów - zażyczylismy sobie bordowe serwetki i świeczki, a kwiaty na stół młodej pary - czerwone - tak żeby pasowało do winietek, zawieszek, torta 
- pokrowce na krzesła dla młodej pary - dają oni
wiec my musimy tylko kupic jakąs ozdobę do powieszenia nad krzesłami 
No i tyle

Później wkleję menu