Marta30Szczecin tak to jest kontakt do p. Liliany, ale dopilnuj że chcesz u mamy czy u córki, ja miałam u nich robione 3 makijaże każdy inny jeden próbny ślubny (córka, nic nie mówiłam nawet kolorów nie ustalałyśmy chciałam sie przekonać co sama zaproponuje i było cudownie tylko kolor szminki mi nie pasował, ale ze względu na przyzwyczajenie do odrobinę ciemniejszego), potem ślubny (matka, idealny wprost prawie się popłakałam jak siebie zobaczyłam, dzień wcześniej na próbnym już się mi przyglądała i wizję układała, ale był przepiękny odpowiedni do okazji a ja właśnie prosiłam by mnie odrobinę postarzył bo strasznie młodo wyglądam) i specjalnie na sesję zdjęciową kolejny trochę mocniejszy niż dwa poprzednie wykonany też przez córkę, jak dla mnie rewelacyjnie, kosmetyki dobrych marek, ręka biegła, oko z wyobraźnią tylko możesz sprecyzować jakie kolory preferujesz albo jaka będzie wiązanka resztą się same zajmą, atmosfera w salonie też miła, więc ja bardzo polecam. aaaa makijaż bardzo trwały, próbnego nie mogłam dokładnie sama zmyć na szczęście szłam do nich na ślubny i za mnie to dokończyły

a ślubny ze względu na wcześniejsze problemy nawet nie próbowałam zmywać, stwierdziłam że rano w razie potrzeby to zrobię, ale nic nie roztarłam rano gości hotelowych pożegnałam i dopiero makijaż zmyłam

ale było mi strasznie żal bo nadal ładnie wyglądał, tylko że ja miałam chłodny dzień, sala klimatyzowana więc buźka się nie zaświeciła nawet.
Więcej możesz zobaczyć na zdjęciach w mojej relacji ślubnej
https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=8349.0zapraszam.
Jak masz więcej pytać to służę pomocą.