Autor Wątek: Studio Victoria  (Przeczytany 31756 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
Odp: Makijaz u p.Lilianny (studio Victoria)
« Odpowiedź #30 dnia: 12 Czerwca 2007, 21:04 »
a może masz zdjęcie???

No własnie :)
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline agnesg00

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 13 Czerwca 2007, 08:17 »
Mam, ale nie mam możliwości go umieścić. Postaram się to zrobić w najbliższym czasie. Co do terminów to kalendarz mają już pełen chyba na całe lato. Zeszyt zapisany- przynajmniej weekendy- sama widziałam.

Offline tchiopentalik
  • forumowicz
« Odpowiedź #32 dnia: 14 Czerwca 2007, 21:52 »
Dziewczyny ja byłam malowana też przez p Lilianę zdjęć jeszcze nie mam czekam. Maluję się w brązach zdradziłam kilka sekretów przed malowaniem kobiecieże by wiedziała czego chcę. Po malowaniu wyszłam z salonu zobaczył mnie mąż nic nie powiedział ja po jego minie wiedziałam,że nie bardzo mu się podoba. Weszliśmy do domu ja się ubrałam a na twarzy mojego męża pojawił się banan i powiedział,że pięknie wyglądam że ten makijaż po założeniu sukienki ze wszystkim pasuje  :D :D :D ;)
Jak tylko będę miała zdjęcia to powklejam ocenicie same.

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #33 dnia: 25 Czerwca 2007, 18:44 »
Co do terminów to kalendarz mają już pełen chyba na całe lato. Zeszyt zapisany- przynajmniej weekendy- sama widziałam.
A więc miałam ogromne szczęście, bo 1 września był jeszcze wolny, ale już nie jest  :skacza:
Napisane: Czerwiec 25, 2007, 18:44:05
A jeszcze zapomniałam się spytać co z obiecanymi zdjęciami???

Offline tchiopentalik
  • forumowicz
« Odpowiedź #34 dnia: 26 Czerwca 2007, 17:02 »
Dajcie mi jeszcze kilka dni a na pewno wkleję. Założę temat w relacjach ze ślubu, mam problem i nic mi się nie chce, wiecie same jak to bywa. :-[ :-[

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #35 dnia: 26 Czerwca 2007, 17:15 »
o to ja proszę o inf. na priv żebym nie przeoczyła twojego wątku, trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie problemu

Offline Marta30Szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 22 Września 2007, 20:52 »
Witajcie Drogie Forumowiczki, mam do Was pytanie, ponieważ dostalam od kolezanki namiary na panią Lilianne Ukrainke, i teraz chcialabym sprawdzić czy to o tej Pani pisalyście nr: 5013........ i jeśli kontakt sie zgadza, to prosze dajcie mi znac,  bo po tym co przeczytalam to chyba nie bardzo warto robic tam makijaz.  Bo zadna z nas nie chce wygladac za staro i w ogole.  Pozdrawiam i licze na odpowiedz.  Marta
« Ostatnia zmiana: 23 Grudnia 2007, 23:30 wysłana przez ela »
Marta

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #37 dnia: 22 Września 2007, 21:50 »
Marta30Szczecin tak to jest kontakt do p. Liliany, ale dopilnuj że chcesz u mamy czy u córki, ja miałam u nich robione 3 makijaże każdy inny jeden próbny ślubny (córka, nic nie mówiłam nawet kolorów nie ustalałyśmy chciałam sie przekonać co sama zaproponuje i było cudownie tylko kolor szminki mi nie pasował, ale ze względu na przyzwyczajenie do odrobinę ciemniejszego), potem ślubny (matka, idealny wprost prawie się popłakałam jak siebie zobaczyłam, dzień wcześniej na próbnym już się mi przyglądała i wizję układała, ale był przepiękny odpowiedni do okazji a ja właśnie prosiłam by mnie odrobinę postarzył bo strasznie młodo wyglądam) i specjalnie na sesję zdjęciową kolejny trochę mocniejszy niż dwa poprzednie wykonany też przez córkę, jak dla mnie rewelacyjnie, kosmetyki dobrych marek, ręka biegła, oko z wyobraźnią tylko możesz sprecyzować jakie kolory preferujesz albo jaka będzie wiązanka resztą się same zajmą, atmosfera w salonie też miła, więc ja bardzo polecam. aaaa makijaż bardzo trwały, próbnego nie mogłam dokładnie sama zmyć na szczęście szłam do nich na ślubny i za mnie to dokończyły :-[ a ślubny ze względu na wcześniejsze problemy nawet nie próbowałam zmywać, stwierdziłam że rano w razie potrzeby to zrobię, ale nic nie roztarłam rano gości hotelowych pożegnałam i dopiero makijaż zmyłam :D ale było mi strasznie żal bo nadal ładnie wyglądał, tylko że ja miałam chłodny dzień, sala klimatyzowana więc buźka się nie zaświeciła nawet.

Więcej możesz zobaczyć na zdjęciach w mojej relacji ślubnej

https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=8349.0

zapraszam.

Jak masz więcej pytać to służę pomocą.

Offline motyleck
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #38 dnia: 8 Stycznia 2008, 12:19 »
witam;-)
Mam pytanie;-)
Właśnie umówiłam się już na makijaż próbny i weselny do salonu Victoria;-) zapisałam się też tam na czesanie.  Wiecie coś moze jak oni tam czeszą itp? pozdrawiam

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #39 dnia: 8 Stycznia 2008, 22:27 »
A do kogo się zapisałaś na to czesanie??? ja mogę polecić p. Krysię. Chociaż odradzam u niej jakiekolwiek podcinanie włosków, czesze super, ale strzyże koszmarnie ;D

Offline motyleck
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: 9 Stycznia 2008, 10:07 »
Własnie nie wiem do kogo;-) zapisałam się niedawno bo chciałam mieć makijaż i czesanie w jednym miejscu, a słyszałam ze fajnie malują,  wiec muszę to jeszcze zweryfikować, do mojego ślubu jeszcze 9 mięsiecy . Mówisz ze pani Krysia oki masz moze jakieś zdjecie jej wyczynów?

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #41 dnia: 9 Stycznia 2008, 19:14 »
Mnie co prawda Lilka, ani jej mama do ślubu nie malowały, to jeszcze przede mną.  Ale mama Lila malowała mnie na studniówkę i byłam zachwycona, wyglądałam jak z reklam telewizyjnych i makijaż całą noc się trzymał i był świeży.  Pozatym mama jest wizażystką i fryzurkę też może jakąś zaproponować, żeby fryzjerka zrobiła.  Mi fryzury nie robiły, ale Lila na studniówce miała robioną fryzurkę u siebie w salonie, pod czujnym okiem mamy i też wyglądała świetnie.  A jak ktoś chce obejrzeć umiejętności młodszej Lilki to ona nazywa się Nogal, jak sobie w necie wpiszecie jeje imię i nazwisko to znajdziecie tysiące zdjęć makijaży jakie robi Lilka na różne konkursy wizażu.
Pozdrawiam

Offline motyleck
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #42 dnia: 9 Stycznia 2008, 21:03 »
Mam nadzieję , ze wszytsko bedzie oki i panie mi doradzą .  dopsują itp;-) zreszta zapisałam się na próbne czesanie i makijaż wiec ;-) zobaczymy

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #43 dnia: 9 Stycznia 2008, 22:53 »
fryzurki mam tylko dwie swoje (z dnia ślubu i rawie identyczna z sesji) oraz sis-świadkowej, zdjęcia są w mojej relacji link podałam już wcześniej w jednym z postów

I dodam w celu uspokojenia na pewno będzie pięknie, bez obaw oddajesz się w ręce profesjonalistek!!!

Offline motyleck
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: 10 Stycznia 2008, 09:37 »
Patrząc na twoje zdjęcia nie mam żadnych obaw;-) super!!!!!!!!!!!!!!!! wyglądałaś;-)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #45 dnia: 10 Stycznia 2008, 21:28 »
 :-[ :-[ :-[ dziękuję :przytul:

Offline motyleck
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 11 Stycznia 2008, 00:07 »
stwierdzam  ::) ;D ;D tylko fakt

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #47 dnia: 11 Stycznia 2008, 17:00 »
Właśnie dziś się zapisałam na makijaż u Lilki i na fryzurkę w tym samym salonie.  Ile płaciłyście za próbny, a ile za włąściwy? I czy ktoś robił też fryzurkę u nich? Ile to trwało? Ja zapisałam się na 8 rano, ślub o 16, ale jeszce przed ślubem sesja.  Mam nadzieję, że nie przesadziłam?

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #48 dnia: 11 Stycznia 2008, 20:02 »
marta082008 przeczytaj trochę wyżej na temat mojej sytuacji -> czesania się i malowania w Saonie Victoria, ja robiłam to kompleksowo.

Mi trudno się wypowiedzieć o czasie, bo w międzyczasie czesala się mama i ciocia potem czekałam na sis, ogólnie trzeba liczyć godzinkę czesania potem równo godzinka makijaż i znowu poprawki czesania lakierek itp. utrwalacze.

Co do kosztów:
Fryzura próbna kosztowała mnie 80 zł, ślubna 150 zł i na sesję kolejen 150 zł (nie ma ulg :)) makijaż czy próbny czy ślubny 100 zł, bo wszystko jest tak samo wykonywane te same kosmetyki i utrwalacze. Tylko to są ceny z zeszlego roku nie wiem czy w dobie podwyżek i Panie swoje ceny podniosły.

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 11 Stycznia 2008, 23:16 »
Dzięki za informację, ja liczę na jakąś zniżkę, w końcu to moja koleżanka ze szkolnej ławy;)

Offline roza_83
  • zapaleniec
« Odpowiedź #50 dnia: 12 Stycznia 2008, 03:28 »
To razem wychodzi 430 zł.  :szczeka: Wogle masakra,miałam tam iść ale teraz to chyba sie tylko tam pomaluje,a uczesze gdzieś indziej  :-\ 200 za makijaż jeszcze zniose ale 230 za fryzjera  :Naciaga:

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #51 dnia: 12 Stycznia 2008, 11:47 »
Dzięki za informację, ja liczę na jakąś zniżkę, w końcu to moja koleżanka ze szkolnej ławy;)
To razem wychodzi 430 zł.  :szczeka: Wogle masakra,miałam tam iść ale teraz to chyba sie tylko tam pomaluje,a uczesze gdzieś indziej  :-\ 200 za makijaż jeszcze zniose ale 230 za fryzjera  :Naciaga:
ja byłam tak zadowolona, że nawet się nic nie pytałam o zniżki, w tym roku mam w rodzinie dwa sluby i na oba mam zamiar się tam upiekszać; na 28 czerwca już godzinki (na fryz i makijaż) zarezerwowałam i już przebieram nóżkami nie mogąc się tego dnia doczekać chciałabym tym razem coś z kolorkami zaszaleć ;D

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #52 dnia: 12 Stycznia 2008, 12:52 »
Cześć Dziewczyny! :)
Przepraszam że troszkę nie na temat,ale chciałam Was prosić o radę.  :blagam: Czy znacie jakąś dobrą babkę,która mogłaby zrobić mi makijaż w domku?Ślub i wesele mam w Szczecinie,zaczyna się o godz.16,ale mieszkam jakieś 60 km od niego i troszkę szkoda mi czasu na dojazd do Szczecina,tym bardziej że przed ślubem mamy plener w okolicach mojego domu.No i moglibyśmy ze wszystkim nie zdążyć.  :mdleje:
Bardzo proszę o pomoc.A może Panie Lilianny mają w swojej ofercie dojazdy do Panien Młodych,choć po tym co piszecie,jakie są dobre i oblegane to raczej małoprawdopodobne. :( Ale jeszcze troszkę się łudzę,ponieważ ślub mam raczej w mało popularnym dniu,więc może mam szansę?  :tupot:

Offline roza_83
  • zapaleniec
« Odpowiedź #53 dnia: 12 Stycznia 2008, 13:02 »
Bernadetka wieże Ci na słowo że byłaś zadowolona ale taka cena za fryzjera to troszke przesada,ale to moje zdanie  ;)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #54 dnia: 12 Stycznia 2008, 19:37 »
Na temar dojazdu Liliany do Ciebie sarmaxarica nie wypowiem się, ale od siebie dodam że bardzo wątpię obserwując ruch w salonie, w dni powszednie też dużo babeczech przychodzi na malowanko dzienne lub okazjonalne, mama Lilian zajmuje się też pazurkami, więc tylko córka chyba w ciągu tygodnia maluje.

A jesli chodzi o kogoś z dojazdem dziewczyny bardzo pochlebnie wypowiadają się o jakiejś Pani Kasi, napisz na priva do Lady_yes ona będzie 2 lutego z jej usług korzystała. Powodzonka :D

Bernadetka wieże Ci na słowo że byłaś zadowolona ale taka cena za fryzjera to troszke przesada,ale to moje zdanie  ;)
z mojego wywiadu wynika, że są jeszcze drożsi fryzjerzy bardzo popularni w Szczecinie z fryzur ślubnych, ale przyznam Ci rację moja ślubna przygoda fryz+makijaz mnie duuuużo kosztowała w całości razem z próbną i sesyjną, ale nie mam wyrzutów sumienia ;)

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #55 dnia: 12 Stycznia 2008, 19:41 »
Dziękuję Bernadetka za odpowiedź. :) Zaraz napiszę do Lady-yes i o wszystko wypytam.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #56 dnia: 13 Stycznia 2008, 08:35 »
Nie sądzę, żeby podane przez Bernadetkę ceny były jakieś strasznie wygórwane.
Za usługę bardzo dobrej jakości uważam za nornlne.
Sama płaciłam podobnie, ale w zupełnie innym miejscu.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #57 dnia: 13 Stycznia 2008, 14:09 »
Nie sądzę, żeby podane przez Bernadetkę ceny były jakieś strasznie wygórwane.
Za usługę bardzo dobrej jakości uważam za nornlne.
Sama płaciłam podobnie, ale w zupełnie innym miejscu.

Lilian dzieki, bo już zaczynałam popadać w drobny obłęd czy mi się coś nie mieszają wspomnienia z przeprowadzonego przedślubnego wywiadu fryzurkowo-makijażwego, ja się tylko mogęe przyznać ze w całości mnie dużo wyszło, ale jako ślubna usługa to calkiem przyzwoicie odnosząc się do jakości

Offline roza_83
  • zapaleniec
« Odpowiedź #58 dnia: 13 Stycznia 2008, 18:52 »
Ok dziewczyny może ten salon załuguje na takie ceny ale myśle że można znaleść coś tańszego i wyglądać tak samo,oczywiście jeśli chodzi o fyzure nie o makjiaż.Ja wiem napewno że się tam nie uczesze,ale napewno się pomaluje  :D

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #59 dnia: 13 Stycznia 2008, 19:04 »
Dziewczyny,a możecie co nieco powiedzieć mi o BBOBRZYK?Widziałam że też ma w ofercie dojazd do Panny Młodej,ale czy któraś z Was była przez p.Bobrzyk malowana?I może wiecie jak to wygląda z kosztami za makijaż + dojazd do domu Młodej? Będę wdzięczna za wszelkie info. :)