Autor Wątek: Czy są już jakieś Pary Młode na 2009r ??  (Przeczytany 52308 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Odp: Czy są już jakieś Pary Młode na 2009r ??
« Odpowiedź #1200 dnia: 12 Lutego 2009, 12:59 »
Heh, dziewczyny, ale się tu burza zrobiła ;D dajmy już spokój, nic dobrego z tego nie wyniknie, szkoda naszych nerwów... napiszę tylko, że to co napisałą agucha ja odebrałam jako atak na nas :P tak to już jest atakowany broni się atakiem :P
wygląda na to, że szybciej niż myślałam, założe sówj wątek, bo teraz zanim coś napiszę zacznę się zastanawiać, czy komuś znów "to przeszkodzi", że wg niego piszę nie na temat :P (jak zakręciłam się w tym poście to sorry, chora jestem :-\)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #1201 dnia: 12 Lutego 2009, 13:05 »
W postach które zostały usunięte nie było nic co mogłoby obrazić kogokolwiek.  Jeśli chodzi o Nasz atak rzekomy to była to tylko i wyłącznie odpowiedź na złośliwość koleżanki, bo inaczej nazwać tego nie można. Mnie osobiście sytuacja rozbawiła bo to takie tworzenie problemu tam gdzie go nie ma, tym bardziej że temat był tak naprawdę o niczym, pogaduchowy. Przykre i zadziwiające jest to że zwrócono uwagę na to, iż posty nie są na temat, podczas gdy konkretnego tematu wątku nie ma ale to pomińmy, dopiero wtedy kiedy koleżanka kilkakrotnie zwróciła na to uwagę. Myślę Elu że w tym temacie ciężko jest określić czy dany post jest na temat czy nie, bo tytuł może sugerować . Ale to ty jesteś moderatorem, tak więc szanuję to że zrobiłaś tak a nie inaczej, nawet jeśli się z tym nie zgadzam.

Pozdrawiam  ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #1202 dnia: 12 Lutego 2009, 13:19 »
Często daną tematykę porusza się z potrzeby chwili, trwa parę dni, bo zaprząta wszystkim głowy i nie ma w tym nic dziwnego.... Rozumiem, że gdyby wątek egzaminów pojawił się np w wątku o bukietach ślubnych, mógłby wzbudzić oburzenie i wtedy byłoby to zaśmiecanie forum- z tym bym się zgodziła... Ale w tym wątku poruszana była tak różna tematyka- od piosenki na pierwszy taniec, przez kwiatki, podziękowania, zaproszenia i całą resztę- a przecież są o tym osobne wątki i jakoś nikt do tej pory się nie oburzał... ::) Pojawił się temat egzaminów i jednemu komuś się to nie spodobało, że inni ktosie się bronią a nie zachowują jak potulne baranki i to tych innych ktosiów okrzyczał nasz praworządny moderator ;D ;) A nie tego ktosia kto zaczął całą batalię... ;)

Poza tym zauważyłam, że założenie osobnego wątku na dany temat, w tym przypadku o egzaminach- mija się troszkę z celem, ponieważ w takim wątku każdy napisałby max 2 posty i temat by umarł- najfajniej jest gadać spontanicznie o czymś, a nie planować, że tu piszemy o tym tam o czym innym... Porządek porządkiem ale czasem troszkę elastyczności się przydaje :D Podpisuję się rękami i nogami pod postulatem porządku na forum, bo sama na początku bym się zgubiła, gdyby nie ten porządek... :) Ale naprawdę ten wątek nie był ani razu "uporządkowany" Było w nim takie fajne "mydło i powidło"- czy nie może tak zostać?? ::) ;D Fajnie, jak tak wszystkie możemy pisać sobie o wszystkim w jednym wątku. :) Ale Elu oczywiście, jeśli wolisz, to sama mogę założyć wątek pt "mydło i powidło", gdzie z natury będą pogaduchy o wszystkim i niczym związane ze ślubem, gotowaniem, pogodą, nastrojami w rodzinie i wszystkim, czego sobie forumowiczki zażyczą- tylko czy taki wątek nie zostanie usunięty ze względu na brak tematyki ślubnej w temacie?? ;) ;D

I idąc tokiem rozumowania naszej forumowej koleżanki te wszystkie posty też nie są na temat ;D Ale co tam, zaryzykuję ponownie i wyślę tą wiadomość ;D ;D ;D ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline agu_cha
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.06.2009
« Odpowiedź #1203 dnia: 12 Lutego 2009, 13:33 »
Ja Wam tylko zwróciłam uwagę, że to nie jest wątek na tego typu pogaduchy tak? Ja tak właśnie uważam...Możecie mnie atakować, akurat to mnie nie interesuje! Każdy szuka czegoś dla siebie rejestrując się na forum, chodzi o to, żeby mu tego nie utrudniać. Podstawą dobrego forum jest jego przejrzystość. Z mojej strony to nie był atak i szukanie problemu tam gdzie go nie ma, ale sugestia, żeby nie zaśmiecać wątku pogaduchami o egzaminach.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #1204 dnia: 12 Lutego 2009, 13:43 »
Aby przejrzystości forum stało się zadość  ;)  nie próbując zakłócić pilnie strzeżonego porządku wewnętrznego forum ;) założyłam wątek w różnościach "pogaduchy o wszystkim i o niczym ". Zapraszam  ;)

Offline agu_cha
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.06.2009
« Odpowiedź #1205 dnia: 12 Lutego 2009, 13:43 »
"Ale Elu oczywiście, jeśli wolisz, to sama mogę założyć wątek pt "mydło i powidło", gdzie z natury będą pogaduchy o wszystkim i niczym związane ze ślubem, gotowaniem, pogodą, nastrojami w rodzinie i wszystkim, czego sobie forumowiczki zażyczą- tylko czy taki wątek nie zostanie usunięty ze względu na brak tematyki ślubnej w temacie??"

Dlaczego taki wątek miałby zostać usunięty? Forum jest tak skonstruowane jak widać, że w części "Różności-pogaduch (wszelkie tematy nie związane z tematyką ślubną) mają prawo się pojawić...nie musicie pisać tylko o weselu, ślubie - zgadzam się ale po to są te działy, żeby się do nich ustosunkować. Dla mnie możecie pisać o egzaminach, wyprawie na księżyc itd. ale nie róbcie chaosu.

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1206 dnia: 12 Lutego 2009, 13:45 »

I idąc tokiem rozumowania naszej forumowej koleżanki te wszystkie posty też nie są na temat ;D Ale co tam, zaryzykuję ponownie i wyślę tą wiadomość ;D ;D ;D ;D

O tym samym pomyślałam ;) Ale fajnie, że to napisałaś ;D
agu_cha a zajrzałaś do wątków które ci poleciłam? założę się że nie, więc proszę bez takich... Na forum znajdziesz masę interesujących Cie info. W przeróżnych ZATYTUŁOWANYCH wątkach. A uczepiłaś się tego naszego fajnego, który wszytskim się podobał i nikomu nie przeszkadzało w nim poruszanie RÓŻNEJ tematyki. Mimo, że w tymże wątku w kilku postach na początku, w środku i pod koniec też było "nie na temat" ::)  Ale Ty nie zadałaś nam nawet żadnego "ślubnego" pytania. A na pewno, jak napisał Fasolek, byśmy pomogły lub odesłały do któregoś z wątków. Więc? o co chodzi? Moim zdaniem bezsensowna była Twoja uwaga w po prostu "Bezimiennym" wątku...