Autor Wątek: Jesteśmy w sobie tacy zakochani......... Asia i Jarek 15.11.2008  (Przeczytany 20346 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Odp: Jesteśmy w sobie tacy zakochani......... Asia i Jarek 15.11.2008
« Odpowiedź #150 dnia: 30 Października 2008, 17:54 »
Witam wieczorowo  :D

Kochana sala jak sala, ja nieraz byłam na weselach w remizach i wcale mnie to nie raziło a wrecz przeciwnie to były moje najlepsze wesela  :D Nie było jakos specjalnie przystrojone, wisiały jakies balony i szarfy ale co tam wazniejszy jest zespół i goście którzy potrafią sie bawić  ;) A pisałas że to pod zespół ustalaliście date więc napewno będzie super  :cancan:

Moja bratowa jak wychodziła za mąż miała 27 lat i tez stwierdziła ze jest za stara na biel  :-\ Miała ecru ale jak z nią teraz rozmawiałam to mówi ze jedyne czego załowała to tego że nie wzięła białej sukni  ;D

A Cypru to powiem szczerze - zazdroszczę  ::)

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #151 dnia: 30 Października 2008, 22:45 »
niestety nie wszystkim biala suknia pasuje,chyba jest malo dziewczyn,pozatym jakby nie patrzac to jest chyba z 5 odcieni bieli ;D

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
« Odpowiedź #152 dnia: 30 Października 2008, 22:53 »
ja mysle ze biel do wszystkich dziewczont pasuje  :) a zwłaszcza suknia slubna .... ja zawsze chciałam miec kremową sunie ale jak ją ubrałam to wydawała mi sie brudna a jak ubrałam białom to inaczej sie poczołam nie wiem jak to nazwac ale poprostu w bieli sie czołam lepiej i ładniej to wyglądało

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #153 dnia: 30 Października 2008, 22:55 »
ja mierzyla pare odcieni bieli i ta typoa ze az niebieska jak wisi na wieszaku to jest tragiczna,dlatego mam ecru ;D ale niektorym ladnie w prawdziwej bieli

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #154 dnia: 30 Października 2008, 23:02 »
Doris85 wiem co masz na myśli... Jak ja mierzyłam suknie, i ekspedientka chciała mi na siłę wcisnąć ecru, to w końcu skusiłam się na przymiarkę. Ale w porównaniu z bielą to ecru nie miała tego uroku, wyglądała blado i w ogóle... A biel to aż na mnie lśniła, jakby ktos mnie pomalował błyszczącą białą farbką, czy coś... ;D

Ale oczywiście jest zrozumiałe że niektóre osoby lepiej wyglądają i lepiej się czują w ecru :) Te suknie też pięknie wyglądają, mam nadzieję że nie uraziłam nikogo pisząc tak w samych superlatywach o białej sukni. Jeśli tak to przepraszam, nie chciałam!  :-*
« Ostatnia zmiana: 30 Października 2008, 23:03 wysłana przez madzia_kubica »

Offline Doris85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #155 dnia: 30 Października 2008, 23:05 »
nie powiem w ecru tez bardzo ładnie wyglądają  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #156 dnia: 30 Października 2008, 23:36 »
dziewczyny nie straszcie z tym wiekiem, bo ja juz staro sie czuje ja tak czytam...moze nie dziś ale za 1.5 roku będę miała 25.5  :P :P :P
co do sukni ja uważam, ze biała każdej kobiecie pasuje w każdym wieku...ten dzień jedyny i ta jedyna suknia...ale powiem, ze moja mama uważa ze w ecru będzie mi bardziej do twarzy  ::) a ja i tak chce biała  ;) jedyne co mnie drażni to biała kreacja gosci weselnych...oj mam nadzieję, że na moim weselu obędzie sie bez takiej pannicy  :P :P :P teraz to ja moze kogos uraziłam  :przytul: :przytul: :przytul: z góry przepraszam za swoje zdanie  :-* :-* :-*

Offline yo-ana

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.11.2008
« Odpowiedź #157 dnia: 31 Października 2008, 00:02 »
Dziewczyny ja przymierzyłam chyba z 20 sukien i miałam taki mętlik w głowie ze już sama nie wiedziałam, która mi się podoba, od rybek po bezy (w których wyglądałam jak beza), wąskie zupełnie odpadały (trzeba miec figure modelki) mam za duże biodra i wyglądałam tragicznie.
Co do koloru sukienki ja mam lekko oliwkowa karnacje i w sukience w kolorze ecru wyglądałam dziwnie nie umiem tego opisać ale sukienka zlewała się z moja cera, w grę wchodziła tylko biała, kształt litery A ale w jednym salonie kobieta namówiła mnie na złota/bezowa (to nie ta sukienka która sobie wybrałam) i to był strzał w dziesiątkę. Sukienki nie wzięłam bo cena powaliła mnie z nóg i jakoś się w niej złe czułam ale wiedziałam już czego mam szukać. A swoja sukienkę zobaczyłam na wystawie w salonie i byłam nią zachwycona.

Chciałam zwykłą prosta sukienkę a wyszło zupełnie inaczej dlatego jak napatrzyłam się na wasze białe sukienki to zaczęłam mieć wątpliwości czy to był dobry wybór..... ale wątpliwości już minęły, przedślubny stres mnie złapał za nogę  ;D i wpadłam w panikę.
Madziu ja się nie obraziłam rozumiem Twój punkt widzenia, mi zawsze biel się kojarzyła z młodością a z tego co wiem to jesteś bardzo młoda, w porównaniu do mnie i jak założyłam biała suknie to wyglądałam ładnie ale nie było tego blasku o którym wspomniałaś i właśnie tego mi brakowało. Za parę dni mam kolejna przymiarkę, mam nadzieje ze zostaną zrobione poprawki nie wiem czy uda mi załączyć zdjęcie brak dostępu do internetu ale będę z doskoku opisywać co się u mnie dzieje.

W niedziele jedziemy już do Polski   ; :skacza: :skacza: :skacza:

Justys wydaje mi się ze należysz do osób dla których rzeczy nie możliwe staja się możliwe (wyprowadź mnie z błędu jeśli się mylę), wierze ze wy również pojedziecie na swoja wymarzona wycieczkę czego Wam życzę a po powrocie wymienimy się wrażeniami ;) ;) ;) ;)
Moja mama mi zawsze powtarza marzyc zawsze można bo marzenia nic nie kosztują...

Ale się rozpisałam sorry ze tak dużo macie do czytania.

Idę ćwiczyć jestem na 21 dniu "szostki weidera"

Dobranoc  :id_juz: :id_juz: :id_juz: :id_juz: :id_juz:

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #158 dnia: 31 Października 2008, 05:05 »
ja mam 27 lat i mialam rozowa sukienke, bo po pierwsze mi pasowala, po drugie mialam cywilny slub a koscielnego miec nie bede niestety... ale gdybym miala miec koscielny wtedy, to mimo ze mam 27 lat mialabym biala sukienke zapewne, chociaz w tej rozowej tez czulam sie swietnie.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #159 dnia: 31 Października 2008, 07:26 »
werka wiesz wydaje mi się że to nie chodzi o wiek. To chodzi o to, na jaki wiek się czujesz ;D
yo-ana cieszę się że Cie nie uraziłam :) Napewno w swojej sukni będziesz wyglądała przepięknie! :)
Twoja mama ma rację,  marzenia sa czymś najpiękniejszym przede wszystkim dlatego, ze nic nie kosztują! :)
Buziaki piątkowe! ;D :-* :-*
Życzę Wam miłego dnia! :)
« Ostatnia zmiana: 31 Października 2008, 07:32 wysłana przez madzia_kubica »

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #160 dnia: 31 Października 2008, 11:06 »
Jak dla mnie ta suknia pasuje do Ciebie idealnie  ;)

Nie bede Cie wyprowadzać z błedu  ;D Ale tak mam dzieki mojemu Kochanemu który jest wielkim optymista , zaraził mnie tym, On zawsze powtarza ze wszystko bedzie dobrze że Bóg nad Nami czuwa i nie pozwoli by było zle  ;) Jesteśmy osobami wierzącymi  ;) Jak narazie na serio wszystko się ukalada pomyslnie  ;D
Mój PM nawet wygrał samochód, poprostu chyba jest dzieckiem szczescia , przynajmniej on tak twierdzi  :hahahaha:
Także naprawde pozytywne myślenie duz daje , pamiętajcie dziewczyny  :ok: :ok: :ok:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #161 dnia: 31 Października 2008, 15:31 »
To dobrze że z Was tacy optymiści, Justys....
Oj jak mnie denerwuje czasem takie zle nastawienie mojego A.
A powinno się iść przez życie z usmiechem na twarzy ;D Jak coś nie wyjdzie, to trudno, tak musiało być i trzeba z tego wyciągnąć jakąś lekcję na przyszłość :)

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #162 dnia: 31 Października 2008, 16:46 »
niestety nie każdemu pasuje biała sukienka, wierzcie mi ze jak przymierzyłam biała sukienke to nie wygladałam korzystnie, może to dlatego ze mam jasna karnację i ecru jakos tak to troche maskuje.

a wycieczki do Cypru równiez zazdroszczę, zwlaszcza teraz, kiedy za oknem taka pogoda  :-\  My równiez po slubie chcemy gdzies pojechać, ale nie wiemy jeszcze dokad konkretnie, może po slubie zdecydujemy dopiero w biurze podrózy  ;D

yo-ana trzymam kciuki, zeby wszystko Wam sie udało, no i żeby ten przedślubny stresik juz sie nie podnosił  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #163 dnia: 1 Listopada 2008, 00:44 »
dobrej nocki zycze  :-* :-* :-* sle

Offline yo-ana

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #164 dnia: 2 Listopada 2008, 10:25 »
Także naprawde pozytywne myślenie duz daje , pamiętajcie dziewczyny  :ok: :ok: :ok:

Wiem, bo sama się o tym przekonałam na własnej skórze, było to zanim związałam się z J. Wpakowałam się w związek który od samego początku był skazany na niepowodzenie  jego skutki odczuwam do dziś i drze na każda myśl co by było gdyby....

Ale może zacznę od początku.

Poznałam P  ponad 4 lata temu, jakoś nigdy nie miałam szczęścia do facetów wiec i z nim nie chciałam się wiązać ale on miał swoje problemy wiec starałam się pomóc mu je rozwiązać i udało się po 2 miesiącach załatwiania, chodzenia biegania pisania pism podań (nie chce wdawać się w szczegóły), jego problemy rozwiązały się, wszystko zaczęło się układać. Po tym wszystkim zaczęliśmy się spotykać nadal czułam ze to nie jest ten facet - nie kochałam go,

Potem przyszedł taki moment u mnie w pracy ze pojawiły się problemy, dodatkowy stres i on właśnie to wykorzystał nie miałam siły by jeszcze z nim walczyć wiec brnęłam w związek bez przyszłości z nadzieja ze może się to zmieni. Pamiętam tamten okres jak przez mgle bo chce go wyrzucić z pamięci ze byłam tak nieszczęśliwa ze nawet się nie uśmiechałam nie potrafiłam się śmiać, na zdjęciach które mam z tamtego okresu uśmiecham się ale jakoś tak sztucznie. Nie pamiętam ile razy kończyłam ten związek ile razy kazałam mu nie przychodzić, tylko ze on zawsze ale to zawsze płakał ze się zmieni, obiecywał gruszki na wierzbie a ja wierzyłam mu na początku potem już przestałam wierzyć w jego słowa i zapewnienia, ale nie miałam w sobie takiej siły by zakończyć to wszystko.

W tamtym okresie straciłam wiarę w siebie a P zamiast mnie wspierać to jeszcze bardziej mnie dołował, każde wyjście z koleżankami kończyło się awantura, nie mogłam mieć przyjaciół, kolegów o wszystko się czepiał. Moja koleżanka z pracy jak zobaczyła mnie w takim stanie to stwierdziła ze muszę to zakończyć bo inaczej zwariuje, dala mi takiego porządnego kopniaka żebym się obudziła, poza tym gdzieś tam w sercu myślałam o moim J, który był bardzo daleko ale miałam nadzieje ze może kiedyś będziemy razem.

Pamiętam ze jeszcze razem pojechaliśmy na urlop ale miałam ochotę wyjechać po 3 dniach do tej pory żałuje ze tego nie zrobiłam.
Po tym urlopie zakończyłam ten związek było to we wrześnio miałam już dość ale ostatkiem sil powiedziałam mu ze NIE CHCE TAK ŻYĆ ZE TO KONIEC, myślicie ze coś zrozumiał wręcz przeciwnie zaczął mnie nachodzić w pracy, w domu, płakał a ja szlam w zaparte. Az w końcu żeby się wreszcie odczepił powiedziałam mu ze kogoś poznałam (oczywiście to nie była prawda) myślałam ze mnie zabije  :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: miał taki wyraz twarzy. Stwierdził ze pewnie to sobie wymyśliłam ze nikogo nie mam i nie zapomnę tych słów BO KTO BY CIEBIE CHCIAŁ. Myślałam ze mi serce pęknie wtedy, przepłakałam pól dnia. Teraz wiem ze on to powiedział specjalnie żeby mnie zranić i udało mu się. Potem to już było gorzej, więcej przykrych słów, których tutaj nie przytoczę, nocne głuche telefony, trwało to 1,5 roku. Na początku odpisywałam żeby dal sobie spokój, a później zaczęłam ignorować jego wiadomości. Chciałam iść na policje ale to było trochę zbyt skomplikowane, musiałby się o tym dowiedzieć mój pracodawca a tego nie chciałam.

To co przeszłam z P to była prawdziwa lekcja życia, z której wyciągnęłam wnioski ale tez mi jest wstyd ze tkwiłam w tym bezsensownym związku tak długo. Czemu pisze o tym teraz. Bo właśnie to pozytywne myślenie, wiara ze rzeczy niemożliwe mogą się spełnić skłoniły mnie by o tym napisać. Jakieś 2 miesiące po zakończeniu chorego związku spotkałam się z J wtedy zaczęłam nowe inne, spokojne życie ale tą historię już znacie.

Dlatego myślę pozytywnie, czasami mam chwile zwątpienia ale to gdy jestem zestresowana wtedy wpadam w panikę, jednak moje Kochanie mnie uspokaja.
Poza tym wierze ze każdy z nas ma swojego anioła, który nad nim czuwa. :Swiety: :Swiety: :Swiety: :Swiety: :Swiety: :Swiety:

Odbiegłam trochę od tematu, ta historia powinna się znaleźć na początku ale nie miałam w sobie siły bo o tym napisać.

Ps. Kochanie dziewczynki dziś wieczorkiem jedziemy do Polski będę zaglądać ale wybaczcie jeśli się nie odezwę, będę mieć trochę utrudniony dostęp do internetu, a plan mamy dosyć napięty wiec, uzupełnię zaległości po powrocie czyli pod koniec listopada.

Buziaki śle  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline yo-ana

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #165 dnia: 2 Listopada 2008, 21:47 »
Torby spakowane wszystko przygotowane czas w drogę :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: teraz czeka nas 22 godzinna podróz

Do usłyszenia

Pozdrawiam

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #166 dnia: 2 Listopada 2008, 21:49 »
Szczęśliwej podrózy  ;)
Pomyślnie wszystko pozałatwiajcie  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #167 dnia: 3 Listopada 2008, 15:09 »
ale smutna twja historia...troszkę mi moj czarny okres przypomina..tulam mocno  :przytul: :przytul: :przytul: udanej wizyty w Polsce hehe to chyba będzie najwspanialsza  :D :D :D ale malutko ci zostało do slubu...tylko kilkanaście dni  :skacza:

Offline Doris85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #168 dnia: 3 Listopada 2008, 15:27 »
jej jeszcze troszke i nie dołgo bedziesz zonką :)

mam pytanko ? na jakiej ulicy jest koscioł i o o jakiej godzinie bedzie masza   :) bo moze przyjade cie zobaczyc ;)

Kto sie sie wybiera na do koscioła na slub yo-ana??

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #169 dnia: 4 Listopada 2008, 11:51 »
Może ja też pójdę

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #170 dnia: 4 Listopada 2008, 13:13 »
yo-ana daj znać jak minęła podroż i jak ostatnie przygotowania do ślubu, jesli oczywiście znajdziesz chwilke wolnego czasu  :)

Offline yo-ana

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #171 dnia: 4 Listopada 2008, 15:36 »
Dziewczynki wpadłam na chwilkę,

Jesteśmy w Polsce, podroż długa i mecząca do przejechania mieliśmy 1500 km, zajęło nam to 23 godziny
Dziś byłam na przymiarce sukni i wszystko jest super dopasowane aż mi ulżyło. postaram się załączyć zdjęcia. Suknia jest jeszcze nie wykończona bo nie było naszytych aplikacji. Okazuje się ze ta suknię którą przymierzałam w sierpniu nie była moja suknia. Szczegóły opowiem później uciekam na zakupy.

Dziekuje ze jestescie ze mna

Pozdrowienia i buziaki  :-* :-* :-* :-* :-* ze Szczecina sle

Jo

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #172 dnia: 4 Listopada 2008, 19:41 »
kochana kjestesmy z Toba i czekamy na dalsza historie :))

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #173 dnia: 4 Listopada 2008, 22:04 »
To super że juz w Polsce jesteście  ;)
Bedziemy czekać na fotki  ;D

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #174 dnia: 4 Listopada 2008, 22:55 »
dobrze, że już dotarłaś :D

Offline yo-ana

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #175 dnia: 7 Listopada 2008, 14:28 »
CZesc dziewczyny

wpadłam jak zwykle na chwilkę, wszystko już prawie załatwione zostały same drobiazgi, prezenty dla rodziców, ustalenie menu i zamkniecie listy gości, upominki dla gości zrobione.
dziś wróciłam od fryzjera, włoski pofarbowane. wiązanka ślubna zamówiona, będą pomarańczowe gerbery miniaturki. ;D ;D ;D zdjęcie od Justyny sie przydało.

Pozdrawiam Jo

Jeszcze tylko tydzien

Offline Doris85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #176 dnia: 7 Listopada 2008, 14:31 »
To super ze sie tak sprawy mają  :) i to tylko tydzien został :D szybciudko zleciało
buziaczki zostawiam :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #177 dnia: 7 Listopada 2008, 17:01 »
Oj to fajnie że na coś się przydałam  ;D
Bukiecik będzie cudny  ;)
Ale ten czas leci.....

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #178 dnia: 9 Listopada 2008, 14:23 »
no to super  :ok: :ok: :ok: :ok: juz tak niewiele ci zostało  :D :D :D

ale jestem ciekawa twojego bukieciku   ;D ;D ;D a moze jest jakas fotka  ??? ;)

buziaczki niedzielne i udanych dalszych przygotowań życzę  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #179 dnia: 9 Listopada 2008, 14:26 »
yo-ana   :-* :-* :-*
Oj jak bliziutko do Ślubu :)

Przeczytałam historie o nieudanym zwiazku i doskonale Cię rozumiem, ja też mam za sobą doświadczenia których nie chce się pamiętać.
Ale najwazniejsze jest to że wytrwałaś, że jesteś teraz szczęśliwa z J. :)

Super  że suknia pasuje :) W końcu tak powinno być - wszystko leży idealnie :)

Powodzenia Kochana w dalszych przygotowaniach! :)

Cóż... Za tydzień o tej porze będziesz już mężatką :)  :-*