1. suknia prześliczna, uważam ze to swietny wybór i wielkie brawa za odwagę powiem, ci szczerze że suknie tego typu bardzo mnie se podobają ale ja boje się innego kolor niz biel....chociaż kto wie, mam jeszcze troszke czasu
2. bukiecik jak najbardzie jakis pomarańcz lub moze cos z zółto-rózowych strrczyków??? jak bede w domku to je wkleję jesli pozwolisz
3. bizuteria moim zdaniem powinna byc skromna ale widoczna
4. fryzurka to ja jestem ze ta z kwiatami we włosach, jest subtelna ale piękna i sadzę, że bedzie idealna
buziaczki dla ciebie
Powiem Ci szczerze ze na przymierzałam się tyle sukienek ze miałam mały mętlik w głowie
sukienka w kolorze ecru zupełnie odpadała bo dosłownie zlewała się z moja cera, w białych wyglądałam ładnie ale czegoś brakowało i jakoś nie byłam przekonana
, dopiero jak przymierzyłam ta sukienkę to naprawdę poczułam się jak Panna Młoda
Oczywiście zanim zaczęłam szukać sukienki to chciałam jakaś skromna delikatna, tylko ze jak zaczelam chodzic po salonach to okazalo sie ze wiekszosc rozmiarow maja 36-38 i w polowe sie nawet zmiescic nie moglam, oczywiscie mialabym uszyta na miare ale skad moge wiedziec jaki bedzie efekt koncowy, podobaja mi sie te delikatne sukienki ale one sa na drobne szczuple osoby a ja do takich nie naleze. Z reguly nosze rozmiar 40 mam szerokie biodra i ramiona i w niektorych sukienkach czulam sie grubo.
Co do bukietu to jak najbardziej możesz wkleić jakieś zdjecia, jeden z bukietów który załączyła Justyna mi sie bardzo podoba,
Jesli chodzi o bizuterie to tutaj w Anglii nie ma nic ciekawego a to co mi sie podoba to kosztuje sporo, znalazłam ładny komplet z perlami ale slyszalam ze nie powinno sie miec perel - nie wiem na ile to prawda
Mi się tez właśnie ta fryzurka podoba, bardzo delikatna, nie chce żeby mi ktoś na głowie zrobił afro bo moje włosy są za cienkie i po 5 min będę mieć proste włosy,
Przeszukałam stronki z fryzurami znalazłam parę fryzurek które sa do przyjęcia ale jakoś szczególnie nie powalają. Wklejam moze ktoras z was wykorzysta, oczywiście sa tam jakieś dodatki które nie koniecznie muszą być we wlosach, bardziej zalezalo mi na uczesaniu.
Dziękuje za buziaki, życzę Ci miłego wieczorku