madzia_n Madziu ten panel uszkodzony zesmy zamazali,nawet nie wiem dokladnie czym bo zrobil to ten facet co nam szafe wnekowa robil.Tak wiec pochwale sie ze mamy juz szafe,tylko ze........jakos mi sie nie podoba zbytnio

na próbce materialu calkiem inaczej to wygladalo,a na zywca wyszlo inaczej ???pare razy wchodzilam i wychodzilam z pokoju aby sie przyzywczaic i potem juz mi sie bardzoej podobala ale to nie ejst jeszcze to co chcialam

moze jak sie zrobi pokoj caly to jakos to bedzie wygladac. Progi tez zesmy kupowali z probką panela w sklepie aby byly takie same,zamontowalismy i co....do cholery sa inne,jasniejsze niz panele,nie wiem jak to sie stalo.

nic nam nie pasuje mam takie wrazenie,progi znow do zmienienia,szafa wyszla nie taka jak myslalam,drzwi teraz nie pasuja kolorystycznie do niczego.......koszmar jakis,az mi sie czasem plakac chce

jeszcze sie wkurzamy bo cos tesciowie za bardzo ostatnio sie wtryniaja,bo oni by to zrobili tak i tak,a my zesmy zespuli itp bo trzeba bylo zrobic tak i tak...bla bla bla......no i dobrze jak cos zrobilismy zle to jest zle i juz,nasze mieszkanie i nasza sprawa,nasz błąd.
ale mnie nie powiedza co i jak tylko jak wychodze to mojemu M sie obrywa,wkurza mnie to juz

Betti dzieki,milo mi ze podoba ci sie fryzurka,jeszcze trzeba ja dopracowac i bedzie fajnie,a na nastepny tydzien na poniedzialek umowilam sie juz do ostatecznej przymiarki sukni slubnej i pojde od razu kupic bielizne