Autor Wątek: Ja, Izabela...Ja, Łukasz.....30.08.2008...najpiękniejszy dzień tego lata :)  (Przeczytany 17105 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
można się jeszcze przyłączyć?

pięknie

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
piękne zdjęcia ;D

a gdzie Ty się podziewasz? czekamy na ciąg dalszy  :Tuptup:

Offline mystikala

• entuzjasta
  • data ślubu: 16.08.2008
No własnie,gdzie ciąg dalszy???

Pięknie wygladaliście i jacy szczęśliwi  ;D

Offline izulek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.08.2008
Odp: Ja, Izabela...Ja, Łukasz.....30.08.2008...najpiękniejszy dzień tego lata :)
« Odpowiedź #33 dnia: 1 Października 2008, 13:05 »
No to jedziemy dalej :)) przepraszam za nieobecnosc, ale mialam jakies takie miesznae uczucia co do relacjonowania. No ale nic jestem i pisze:
Dzien slubu nastapil, tak dlugo wyczekiwany, wypatrywany na kalendarzu, odliczany. jak pisalam pobudka rano u boku przyszlego meza, a za oknem pogoda CUDO. Zabrazlismy sie i pojechalismy z miskiemdo niego do domu, zjadlam sniadanie male (na szczescie) i odwiozl mnie na makijaz. Tam godzina spedzona na lezance, a efekt....no poprosu czulam sie cudnie, wciaz pelna beztroski pobieglam na fryzurke, bo bliziutko bylo. Fryzjerka jak mnie zobaczyla omal z wrazenia niezemdlala, bowidziala mnie, szara myszke wczesniej. No napatrrzec sie niemogla. Uczesanie bylo klasyczne tak jak sie umawialysmy. No i jeszcze w tedy bylam pelna relaksu i spokoju. Co tez wprawilo w podziw fryzjerke :)) Ale....zapomnialam spinek z domu, no i mama wsylala znimi mojego brata, ktory wpadl jak burza z nimi polozyl i wyparowal. Juz nerwy zaczely puszczac, zwlaszcza po telefonie od brata ze nieuzgodnilam z nim kiedy zdjecia, blogoslawienstwo itp. a mowilam mu to wszystko. No ale nic pojechalam do domu uczesana umalowana :)
Okazalo sie w miedzy czasie ze swiadkowa ma problem z dojechaniem na czas. siedzialam w domu i niemoglam sie do niej dodzwonic, w miedzy czasie zadzwonil do mnie lukasz niezadowolony bo przesuelam blogoslawienstwo i ze swiadkowej jeszcze niema i on niewie co ma robic. No i po tym telefonie wymieklam poplakalam sie jak dziecko. Ale moze i dobrze bo to byly ostatnie lzy, poprostu emocje zeszly ze mnie.
Dalszy plan wygladal tak: jak wkoncu zjawi sie swidkowa jedziemy na sesje do muzeum, potem blogoslawienstwo i msza.

Offline izulek
  • Chuck Norris
Odp: Ja, Izabela...Ja, Łukasz.....30.08.2008...najpiękniejszy dzień tego lata :)
« Odpowiedź #34 dnia: 1 Października 2008, 13:22 »
tu widac moja fryzurke :)

a tu makijaż :P

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #35 dnia: 1 Października 2008, 13:33 »
Pięknie!!!!

Offline mystikala

• entuzjasta
« Odpowiedź #36 dnia: 1 Października 2008, 14:05 »
Delikatny,wygladałaś pięknie!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #37 dnia: 1 Października 2008, 14:32 »
Super makijaż  ;)
Fryzurka bardzo ładna  ;)

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #38 dnia: 1 Października 2008, 14:54 »
bardzo ładny makijaż a i fryzurka choć nie w moim typie (ponieważ jestem zwolenniczka rozpuszczonych włosków PM)  też niczego sobie :ok:

Offline chodasia

• bywalec
  • Ten Pan i ta Pani sa na siebie skazani...
  • data ślubu: 25.10.2008:list_milosny:
« Odpowiedź #39 dnia: 2 Października 2008, 17:03 »
Bardzo ladna fryzurka :ok: I makijaz tez ok ;)
« Ostatnia zmiana: 2 Października 2008, 17:05 wysłana przez chodasia »

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
  • ...miłość nie ustaje...
  • data ślubu: 21 czerwca 2008
« Odpowiedź #40 dnia: 2 Października 2008, 18:09 »
No, w końcu trochę więcej - ślicznie  ;D ;D ;D ;D ;D

Offline hebdzia
  • bywalec
« Odpowiedź #41 dnia: 2 Października 2008, 18:16 »
makijaż super ;D

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #42 dnia: 4 Października 2008, 18:38 »
wyglądałaś ślicznie.miałaś bardzo ładny makijaż i fryzurkę :) czekam na dalszą część :D

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
« Odpowiedź #43 dnia: 7 Października 2008, 13:35 »
nadrobilam...slicznie wygladalas...czekamy na wiecej!!!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 7 Października 2008, 13:44 »
Iza gdzie Ty jesteś ?? My tu na fotki czekamy  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline izulek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 8 Października 2008, 12:45 »
jestem, jestem :)
Wiecie co, tak trudno to wszystko ujac w slowa w zdjecia. Minal juz ponad miesiac, a ja wciaz czuje niesamowity czar tego dnia.  W sumie to niewiem jak mozna sobie odmowic tej przyjemnosci. Ja i Łukasz znamy sie bardzo długo, wszyscy sie smiali że ślub dla nas to własciwie taka formalnosc, podpisanie papierka...nic bardziej mylnego. Moj mąż (jak to cudnie brzmi) niejest jakis taki mega romantyczny ani sentymentalny, ale widze po nim ze czuje podobni edo mnie. Ze Rozpoczal sie nowy etap w naszym zyciu. Wiemy ze stanowimy RODZINE, jedna calosc. JEstesmy dla siebie, on dla mnie ja dla niego. Zycie w otwartym zwiazku nawet najbardizej zakochanych i pewnych siebie ludzi tego nie daje. Oczywiscie nie jestesmy zdania ze obraczka ( z nia byla przygoda - opisze pozniej) da nam jakas gwarancje, ze akt slubu stanowi zapewnienie. Nie oszukujmy sie zycie jest brutalne. Ale jest w czlowieku wieksza wola walki o wspolne dobro. Zreszta sama orgnizacja slubu to wielka proba okazuje sie wtedy ze kazde z nas ma inne wyobrazenie o tym dniu, ale wkoncu idziemy na kompromis. I nawet jezeli kiedys nam sie nieudalo ( czego nam nie zycze) to w sercu zostano mile chwile z tego cudownego wieczoru.

Wybaczcie ale naszlo mnie na przemyslenia :))
Pisalam wczesniej ze mialam mieszane uczucia odnosnie relacji. To moze wyjasnie o co mi chodzilo. Wiekszosc slubow o ktorych tu czytalam, bylo skrzetnie obmyslanych, zjawiskowych, nieprzecietnych, niektore zdjecia powalaja na podloge poprostu. U nas od momentu zaplanowania slubu do jego realizacji sporo sie zmienilo. Z pewnych rzeczy zrezygnowalismy swiadomie, a z pewnych poprsotu ze wzgledu na koniecznosc obciecia kosztow.  I tak sobie pomyslalam czy jest sens relacjonowac nasze wesele, niemamy tak spektakularnych zjdec,  takich atrakcji weselnych jak niektore pary. Ale do czego zmierzam. Chcialam sie z wami podzielic najcudowniejsza rzecza jaka sie nauczylam przygotowujac nasz slub. Ze w tym szczegolnym dniu to co najwazniejsze to miłosć. W tym miejscu odrazu zaznaczam iz nieuwazam iz osoby ktore stac na pewne rzeczy nie kieruja sie miloscia (zeby mni enikt nie zrozumial zle). Bo uwazam ze jezeli ktos moze sobie pozwolic na pewne rzeczy to niewidz epowodu dla ktorego mialby sobie odmawiac :)) Teraz z męzem wspominamy slub i wesele z mysla, UDALO sie, a omal nieskonczylo sie skromnym przyjeciem.
c.d.n

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #46 dnia: 8 Października 2008, 12:59 »
ślicznie to ujęłaś w słowa  :D
nasze przyjęcie tez nie było z pompą, nie było niespodzianek i innych atrakcji ale dla nas i tak było jedyne w swoim rodzaju. Przyjęcie sie udało, a my byliśmy zadowolenia  :D a to jest chyba najważniejsze.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #47 dnia: 8 Października 2008, 16:54 »
Pięknie to opisałaś  ;)
Każdy ślub nawet ten najbardziej skromny jest dla Pary Młodej najpiekniejszy  ;)
Ja z miłą chęcią zobaczę Wasze zdjęcia  :-*

Offline Sylwina

• Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 9 Października 2008, 13:40 »
Dolaczam sie do slów Justynki...tez sie dalszych fotek doczekac nie moge!

Offline izulek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 9 Października 2008, 13:43 »
będa napewno..cierpliwoscii :))

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #50 dnia: 11 Października 2008, 10:34 »
ładny makijaż i fryzurka

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
« Odpowiedź #51 dnia: 11 Października 2008, 11:28 »
pięknie ubrałaś myśli w słowa :)
tu nie chodzi o atrakcje, o najładniejsze zdjęcia..dla każdego dzień ślubu jest bardzo wyjątkowy, czy to jest wesle z pompą na 300 osób, czy skromny obiad rodzinny :) ten dzień pamięta się do końca życia..
czekamy na fotki :)

Offline izulek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 11 Października 2008, 21:15 »
mąż zająl się meczykiem, to chyba ja zajmę się dalszą relacją :))

Offline izulek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 11 Października 2008, 22:43 »
Ania pomaga mi z suknia

Mamunia w poszukiwaniu miejsca na welon...

Zniecierpliwiona....w pełni gotowa

Offline Sylwina

• Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 12 Października 2008, 12:42 »
slicznie!!Prosze o wiecej!! :-* :-* :-*sle

Offline izulek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #55 dnia: 13 Października 2008, 10:40 »
No to lecim dalej. W pełni ubrana, czekałam na męża i świadkową...myślałam że nigdy nie dojadą.......No ale  z pół godzninny opóźnieniem dotarli. A ja męża przywitałam juz pod klatką, bo niemogłamw domu wysiedzieć.  Nadjechali....pełna emocji przywitałam się z mężem, ale totalnie nic niepamiętam z tej chwili...byłam szczęśliwa że już wszyscy są :)) zapakowałam się jakoś do auta i pojechaliśmy...

Z mamusią czekamy pod klatką :)

Wkońcu jadą...

Ukochany wkońcu dotarł

Offline izulek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 13 Października 2008, 10:54 »
Co sie okazało świadkowa niemogła dojechać na czas bo jakieś korki niby....no ale no coment...dojechalismy do muzeum na 14.30 zamiast na 14, no i zamiast miec 1,5h mielismy ledwo 1h..No trudno szybko zabralismy sie do roboty. Okolo 15.30 zawinelismy sie do domu na blogoslawienstwo rodzicow.... obawialam sie jak to  wyjdzie. Ale wyszlo udownie. Moj tato, ktory nigdy sie nieangazuje emocjonalnie w nic, traktuje sam siebie jako utrzymanka rodziny, nieumie wyrazac swoich uczuc, nic nigdy niedaje po sobioe poznac, taka nam dal mowe ze z ledwoscia sie niepoplakalam....Pomimo iz chodzi di kosciola tylko jak sa slub chrzciny czy pogrzeby, odwolal sie do Pisma Swietego!!! szok poprostu niemoglam uwierzyc wlasnym usza....Wiem ze tesciu tez mial w planach jakas mowe, ale tesciowa mu niepozwolila. niewiem czemu ale sama mi mowila przed slubem ze chcial ale ona powiedziala ze ma sie niewyglupiac. No coz.....
Ogolnie cala sytuacja zwiazana z moim tata mnie stresowala jeszcze przed weselem. Bo on na slubie mojego brata byl jakis taki duchem nieobecny. Niumial sie tym cieszyc jakos, okazac tego. Na slubie nawet z synowa niezatanczyl. Jakos takdziwnie bylo. U nas tato poprostu stanal na wysokosci zadania. Juz jedna z pierwszych piosenek ze mna zatanczyl, bo lukasza gdzies wcielo, to sie mna zajal (smial sie przy tym ze 20 lat nietanczyl wiec mam mu wybaczyc ze mu niewychodzi). z mama tez zatanczyl i nawet z tesciowa swoja....no poprostu, zachowal sie kapitalnie. Chyba jednak fakt ze jestem najmlodsza (mam 2 starszychg braci) i jedyna corka mialo jakies znaczenie :))

Offline mystikala

• entuzjasta
« Odpowiedź #57 dnia: 13 Października 2008, 11:00 »
Nie zawsze się udzielam ale podczytuje regularnie!

Wyglądałąś ślicznie-kobieco i z klasą!

U mnie było podobnie-mój ojciec na codzien oszczedny w słowach i uczuciach,na ślubie była bardzo przejety i wzruszony-az byłam zdziwiona!

Czekam na ciag dalszy!

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #58 dnia: 13 Października 2008, 11:05 »
ciesze sie, że tatuś stanął na wysokości zadania  :D

Offline izulek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #59 dnia: 13 Października 2008, 11:15 »
mystikala, baska :*:* dla was poniedzialkowy
tatus moj oszczednyw uczuciach, ale za tesciu.........jak jakis rok temu powiedzial mi "córecko kocham cie" to myslalam ze sie porycze...... A tesciu jak wszedl do domu i mnie zobaczyl to zrobil "fiu fiu....i wielki usmiech"
o znalazlam ujecie jak sluchamy przmowienia mojego taty i moje mokre oczko :)
« Ostatnia zmiana: 13 Października 2008, 11:18 wysłana przez izulek »