Przeczytałam CAŁOŚĆ od A do Z
Zajęło mi to trochę czasu, no ale jak obiecałam - tak przeczytałam

Zresztą, ja tam lubię czytać, i to był relax

Co do początkowych zdjęć które dodałaś - miałaś świetną fryzurke, ale masz zdolności, ja bym w życiu się tak sama nie umiała uczesać

Śliczną masz chrześnicę

Szkoda tylko że siostra twojego G. jest taka hmm.. małpowata

Ja osobiście też nie cierpię takich osób

A G. jest taki jak wszyscy faceci - kochani synowie swoich mam

No ale zapominają że kiedys trzeba przeciąć tą pępowine. Ja na szczescie swojego A. już powoli nastawiłam na to że z mamą tak nie można wiecznie. Czasem jeszcze "wywinie" jakiś numer, ale tak ogólnie to się chyba nauczył... Twój G. też powinien się nauczyć jeśli włożysz w to trochę pracy, nie poddawaj się i bądź twarda, nie ustępuj. Nie zawsze trzeba być tą, która ustępuje. (Ah pisze Ci tu tak odpowiedzi na to co czytam a to było miesiąc temu...

No, ale ja już taka jestem że musze skomentować jak coś czytam, bo się bardzo wczuwam

)
Doczytałam do końca waszą historię - suuuper

Szczególnie to spotkanie w parku... Takie romantyczne...
SUKNIE MASZ PRZEPIĘKNĄ! Naprawdę

Ja gustuję w bardziej szerszych na dole(chociaż nie wiem co z tego wyjdzie...) ale ta suknia jest przepiękna, i ten tren... Bosko

Data ślubu również super wymyślona, tyle okazji...

Chrześnica będzie miała radochę że roczek świętowała na weselu cioci

Pomijając milion rzeczy które bym napisała(o siostrze PM, o sali, o bukietach...) nie mogę pominąć tego: PRZEPIĘKNE KIELISZKI. My bardzo bysmy chcieli dostać od kogoś filiżanki z imionami, takie porcelanowe... Takie rzeczy to super sprawa, pamiętka na całe życie.
Fajnie że Twój G chce załatwiać wszystko razem z Tobą i nie przyjmuje innego rozwiązania do wiadomości... Ja póki co to większość spraw załatwiłam sama bo A za granicą siedzi... I mnie też to wkurza, bo nie rozumie ile się ma na głowie załatwiając to wszystko itd.. :/ Ale super że chociaz u Was to jest tak jak powinno

Uff.. no to kończę

Miło mi było przeczytać cały Twój wątek, teraz jestem już całkiem w temacie i w ogóle
Pozdrawiam cieplutko!