Autor Wątek: Kto na świadków?  (Przeczytany 44764 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Kto na świadków?
« Odpowiedź #210 dnia: 4 Września 2006, 08:43 »
Cytat: "Aniutek83"
anusiaaa my to mamy rzeczywiscie pełno tych samych rzeczy ŚWIADKOWIE TACY SAMI!

Siostry dobrze ze nie syjamskie ale mozemy to nazwac siostry weselne hehehe :wink:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Neila09
  • forumowicz
  • data ślubu: 04.08.2007 Gliwice
Kto na świadków?
« Odpowiedź #211 dnia: 5 Września 2006, 14:09 »
U nas swiadkami bedzie siostra mojego misia i moj brat na popczatku chcialam wybrac moja  przyjaciolke z ktora znamy sie ze szkoly ale w koncu dalam sie przekonac ze to powinien jednak byc brat

Offline belonka
  • zapaleniec
Kto na świadków?
« Odpowiedź #212 dnia: 5 Września 2006, 15:57 »
A ja poprosłam oczywiście moja najdroższa siostrunie a mój Niunia swojego brata chociaz wolałabym zeby to był szwagier mój grzesiek chciał kolege ale na koniec i tak został brat grzeska.Zobaczymy jak sie spisza oboje. :)

Offline kasiczka
  • nowicjusz
  • *
Kto na świadków?
« Odpowiedź #213 dnia: 5 Września 2006, 19:58 »
U nas bedzie albo moj kuzyn i siostra mojego Misia albo jego brat i moja kolezanka. Jeszcze nie mozemy sie zdecydowac i nie wiemy ktory wariant bedzie lepszy:)

Offline belonka
  • zapaleniec
Kto na świadków?
« Odpowiedź #214 dnia: 6 Września 2006, 12:22 »
Najlepiej rodzeństwo ja bym tak wybrała. Ja mysle zeby wybierac takie osoby co beda wiedziały co robic i beda trzymac reke na pulsie. Najlepiej osoby odpowiedzialne i takie ktore wspieraja.

Offline Lilkuś

• uzależniony
Kto na świadków?
« Odpowiedź #215 dnia: 6 Września 2006, 12:43 »
Cytat: "belonka"
Ja mysle zeby wybierac takie osoby co beda wiedziały co robic i beda trzymac reke na pulsie

dlatego moja swiadkową jest "doświadczona" świadkowa, które pomoze, przypilnuje i moze nie bedzie panikowac jak ja :D:D
świadkiem Maćko bedzie jego wielo, wieloletni przyjaciel :) ja sie tego troszke obawiam (bo znam Go i no moze za obowiazkowy nie jest) ale wierze, w jego dziewczyne no i w wybór Maćka, ze Kamil sobie poradzi...

Offline belonka
  • zapaleniec
Kto na świadków?
« Odpowiedź #216 dnia: 6 Września 2006, 14:46 »
Ja mam tez obawy co do brata Grzesia ale mowi zebym sie o nic nie martwiła. Moja siostra juz była świadkowa i to na weselu panny ktora była strasznie zdenerwowana gdyby nie siostra zapomniałaby bukietu. mysle , że jakos sie dogadają.

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
Kto na świadków?
« Odpowiedź #217 dnia: 7 Września 2006, 09:27 »
u mnie swiadkiem byl moj brat... a Darka świadkiem byla jego siostra... Mimo, ze na pocztaku nie chcialam mojego brata, bo jak na rodzenstwo przystalo klocimy sie czesto... ale musze powiedziac, ze sie spisal na medal. Tak mu nagadalam o welonie w kosciele, ze bardzo dbal o niego, az bylam w szoku.... no i w innych rzeczach super!gorzej bylo z moja szwagierka.. mimo, ze ja bardzo lubie, to niestety musze powiedziec, ze sie nie popisala,nie pomogla nam nic...tylko tyle, ze byla ... ale w sumie dobre i to ... nie mialo to dla mnie w danej chwili zadnego znaczenia!!!

Offline zimens
  • nowicjusz
  • *
Kto na świadków?
« Odpowiedź #218 dnia: 7 Września 2006, 09:35 »
u nas bedzie prawdopodobnie swiadkowal przyjaciel mojego kochanego oraz moj brat alebo jedna z przyjaciolek...trudno stwierdzic napwno bo zostalo jeszcze troche czasu :)
marzena

Offline s.aga

• maniak
  • Życie jest piękne, gdy patrzysz na nie pięknie
  • data ślubu: 16.10.2004
Kto na świadków?
« Odpowiedź #219 dnia: 27 Września 2006, 13:31 »
u mnie była moja siostra i brat męża  :D

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Kto na świadków?
« Odpowiedź #220 dnia: 3 Października 2006, 12:38 »
U nas na pewno świadkiem będzie mój brat bo mam go jednego a moj Mis nie ma brata wiec tu sprawa jest jasna. Nie wiemy jeszcze kto bedzie swiadkowa :|

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
Kto na świadków?
« Odpowiedź #221 dnia: 5 Października 2006, 13:46 »
U mnie bedzie moja kochana siostrzyczka,bo mam tylko jedna...ja u niej na slubie tez bylam swiadkowa:)a ze strony mojego przyszlego :)bedzie jego najstarszy braciszek:)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Kto na świadków?
« Odpowiedź #222 dnia: 5 Października 2006, 20:27 »
U nas bedzie moja siora i brat A. :) czyli bardzo tradycyjnei :)

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Kto na świadków?
« Odpowiedź #223 dnia: 6 Października 2006, 11:12 »
Możecie mi powiedziec jaka osoba wg Was powinna byc świadkowa??

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Kto na świadków?
« Odpowiedź #224 dnia: 6 Października 2006, 11:16 »
Podstawa....taka do której masz zaufanie, która Ci pomoże w tym dniu....osoba Tobie życzliwa...chyba tyle wystarczy.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline paulina861

• forumowicz
Kto na świadków?
« Odpowiedź #225 dnia: 25 Października 2006, 08:34 »
Nasi swidkowie to nasi przyjaciele najblizsi  :id_juz:

Asia ( moja najlepszejsia przyjaciolka od lat )
Filip ( Przyjaciel Macka od przedszkola - nasz wspolny teraz przyjaciel )

Nasz maly synek 23.02.07

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
Kto na świadków?
« Odpowiedź #226 dnia: 25 Października 2006, 13:36 »
Świadkiem będzie nasz wspólny przyjaciel - zapoznał nas ze sobą   :wink: Jesteśmy mu za to wdzięczni i oboje od razu wpadliśmy na pomysł, żeby go poprosić o świadkowanie.
Niestety ja mam trochę problem, bo nie wiem kogo wybrać. Mam dwa typy (obie są moimi przyjaciółkami) ale jakoś tak obawiam się, że kogo bym nie wybrała to nie będzie to super trafiony wybór :cry: (bo jak wybiorę jedną to drugiej będzie przykro, że to nie ją wybrałam)
Na szczęście do ślubu jeszcze mi trochę czasu zostało więc mam nadzieję, że się wszystko jakoś poukłada :)

Gabiś
  • Gość
Kto na świadków?
« Odpowiedź #227 dnia: 25 Października 2006, 16:38 »
Nasi świadkowie to moja kochana siostra i przyjaciel mojego Aniołka:)

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Kto na świadków?
« Odpowiedź #228 dnia: 12 Listopada 2006, 15:21 »
Świadkiem młodego będzie Jego młodszy o rok brat, a moją świadkową moja ukochana przyjaciółka, z którą znamy się od przedszkola :D

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Kto na świadków?
« Odpowiedź #229 dnia: 12 Listopada 2006, 15:27 »
Moją świadkową będzie moja przyjaciółka, świadkiem M. jego bardzo dobry kolega

Offline anucha-t

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20-01-2007
Kto na świadków?
« Odpowiedź #230 dnia: 14 Grudnia 2006, 11:42 »
Ja mam do tej pory problem z naszym świadkiem. Swiadkową będzie moja młodsza siostra. Mój misiek zato nie wie kogo wybrać na świadka czy kolegę czy swojego przyszłego szkagra.
Poradźcie.  :czeka:  
 Jeśli nie wybierzemy przyszłogo szwagra może  obrazić się na nas miśka siostra ale z drugiej strony nie chcemy świadka który zamiast nami będzie sie zajmował kimś innym.

Offline Niuńka

• nowicjusz
  • *
Kto na świadków?
« Odpowiedź #231 dnia: 14 Grudnia 2006, 11:51 »
Ja z kolei mam problem ze świadkową.

Wybraliśmy na świadków naszych bliskich znajomych, parę, ludzi w naszym wieku z którymi poaznaliśmy się mniej więcej na początku naszej wspólnej drogi. Są to ludzie bardzo sympatyczni, na poziomie i wszystko na początku wskazywało na to, że są zadowoleni i będzie fajnie. W październiku powiedzieli nam, że pojawił się problem, ponieważ Monika jest w ciąży, termin na przełomie maja i czerwca, więc świadkowanie pod dużym znakiem zapytania. Cieszyłam się, ale miałam im za złe, że nie powiedzieli nam że planują powiększenie rodziny w najbliżsszym czasie. Pozostawiłam im kwestię decyzji. 3 tygodnie później zadzwonili do mnie, że niestety, stało się coś strasznego. Płód był martwy, stracili swoje dziecko. Od tamtej pory ja trwam w zawieszeniu i czekam na gest Moniki. Uznałam, że ona jest w bardzo ciężkiej sytuacji i to ona musi zdecydować kiedy będzie już mogła o tym rozmawiać i podjąc decyzję a propos świadkowania. Boję się tylko, żeby nie okazało się, że w ostatniej chwili okaże się, że nie mam świadkowej.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Kto na świadków?
« Odpowiedź #232 dnia: 14 Grudnia 2006, 12:10 »
Cytat: "Niuńka"
Od tamtej pory ja trwam w zawieszeniu i czekam na gest Moniki

bardzo słusznie..do lipca masz jeszcze troche czasu..nie musisz już w tej chwili podejmować dezycji..poczekaj spokojnie do wiosny i może wtedy się coś wyjaśni..

Offline anucha-t

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20-01-2007
Kto na świadków?
« Odpowiedź #233 dnia: 14 Grudnia 2006, 14:53 »

:czeka:    :hmmm:  pomocy

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Kto na świadków?
« Odpowiedź #234 dnia: 14 Grudnia 2006, 20:42 »
Podobny problem mialam ze swiadkiem.. od zawsze myslalam ze bedzie to moj brat. Kiedys bylismy naprawde blisko ale niestety popsulo sie odkad sie ozenil.. Poczatek byl kiedy mialam byc jego swiadkiem na slubie ale nie pasowalam jego przyszlej zonie w tej roli gdyz ona wybrala sobie za swiadkowa przyjaciolke wiec dwie kobiety nie moga byc..  
Kiedy zareczylam sie z moim Kochaniem i zaczelismy sie zastanawiac nad sprawa naszych swiadkow zapytalam brata.. powiedzial tylko: "do kiedy mam czas na odpowiedz". Mowiac szczerze zrobilo mi sie bardzo przykro.. Przez 2 miesiace byla cisza na ten temat po czym dzwoni ktoregos dnia i pyta czy jest pytanie aktualne bo on musial przekonac zone.. Sorry ale laski nie potrzebuje ani zadnego wymuszonego gestu.. przeciez to ma byc bliska osoba w tak waznym dniu! Moze i jestem okropna siostra ale zdecydowalam sie na innego swiadka - przyjaciela, ktory przyjal to naprawde cudownie. No i najwazniejsze: moge na niego liczyc. Balam sie ze zonie mojego brata moze sie "odwidziec" i jednak mu zabroni byc moim swiadkiem albo rozboli ja glowa albo nie wiem co? Nie chce ryzykowac takiego zawodu albo co gorsze nie chce swiadka dla ktorego to wyroznienie nie ma zadnej wartosci..

Offline Karmen

• użytkownik
  • **
Kto na świadków?
« Odpowiedź #235 dnia: 11 Stycznia 2007, 19:05 »
No, no... ja niestety nie mam rodzeństwa, żadnej kuzynki nie chce kuzyna też... zreszta ja mam małą rodzine i nie bardzo mam kogo wybrać na świadka... zdecydowalam że to będzie moja najlepsza kumpela od serca, wiem, że moge na nią liczyć...łezka w oku jej sie zakręciła kiedy ją o tym poinformowałam :)
Jesli chodzi o świadka mojego przyszłego mężulka to chyba będzie to jego kuzyn ewentualnie młodszy brat... (jego siostra napewno nie...nasze kontakty są znikome :/ )
Poznanie Ciebie otworzyło najpiękniejszy rozdział mojego życia :*

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
Kto na świadków?
« Odpowiedź #236 dnia: 12 Stycznia 2007, 12:13 »
A naszymi świadkami będą: moja Przyjaciółka oraz najlepszy kumpel mojego T.
Tak naprawdę to dzięki nim się poznaliśmy:) :skacza:
Myślę, że wybór jest trafny :brawo_2:

Offline MARTKA

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.08.2008.
Kto na świadków?
« Odpowiedź #237 dnia: 13 Stycznia 2007, 13:08 »
Moja przyjaciolka z podstawowki i jego przyjaciel z dziecinstwa.

Offline Yukari-chan

• uzależniony
  • z perspektywy podłogi wszystko jest metafizyką..
  • data ślubu: 26.09.2009
Kto na świadków?
« Odpowiedź #238 dnia: 13 Stycznia 2007, 14:02 »
Planowo będzie to moja przyjaciółka i nasz wspólny przyjaciel - dzięki któremu (pokuszę się o stwierdzenie) jesteśmy razem ;)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Kto na świadków?
« Odpowiedź #239 dnia: 13 Stycznia 2007, 14:39 »
U nas będzie moja przyjaciółka, na jej ślubie byliśmy z T świadkami i chcą, żeby na kościelnym też iść za nimi do ołtarza, więc podtreptamy, a co do świadka to nie wiadomo, bo rodzice T z góry założyli, że będzie to jego brat... tylko wiem, jak taki świadek będzie się angażował w to wszystko...