Autor Wątek: Zespół Introband  (Przeczytany 29874 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Odp: Zespół Introband
« Odpowiedź #30 dnia: 20 Listopada 2008, 10:03 »
obserwator w tym wypadku oparłeś sie na innej wypowiedzi a nie na innych wypowiedziach  :D

Iza46I4 dzieki za odpwiedź , musze przedzwonić do Lukasza  ;)

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
« Odpowiedź #31 dnia: 20 Listopada 2008, 10:18 »
nio pewnie, zawsze to coś innego i dodatkowa atrakcja, nam pokazywał zdjęcia i bardzo fajnie wygląda ta fontanna! pozdrawiam  :)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #32 dnia: 20 Listopada 2008, 12:17 »
Bije się w pierś, mea culpa :id_juz:

Offline wild_rose

• forumowicz
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #33 dnia: 20 Listopada 2008, 14:39 »
Ja nie miałam zadnego problemu z umówieniem sie z nimi. Każdy najdrobniejszy szczegół jest na umowie . Byłam na weselu gdzie grali i moim zdaniem są rewelacyjni

Dlatego ja bardzo żałuję, że nam się nie udało, ale limit mojej cierpliwości został wyczerpany...
1. najpierw pan nie wiedział, czy termin, o który pytam jest wolny, nie miał kalendarza, prosił, żebym przedzwoniła następnego dnia. Następnego dnia pan dalej nie wiedział, kazał wysłać maila.

2. zapraszał nas na próbę, żeby ich posłuchać, po czym okazywało się, że w sumie nigdy nie wiadomo, kiedy one są. Raz nawet umówiliśmy się na 1 dzień, kiedy "najprawdopodobniej" próba miała się odbyć, a ja tego samego dnia miałam przedzwonić i sprawdzić, czy rzeczywiście będzie. Niestety, nie odbierał, a raz mnie rozłączył- przez cały dzień nie miał czasu odebrać? mógł chociaż sms-a mi wysłać, skoro byliśmy umówieni.

3. umówiliśmy się w końcu, że da mi najpierw płytę do przesłuchania. Znów na konkretny dzień i konkretną godzinę... Przyjeżdżamy- płyta jest, ale nie przegrana  :mdleje:
Spoko, fajny zespół, może troche niezorganizowany- czekamy: jakieś pół godziny u niego w sklepie, spacerek, potem mój M. odprowadził mnie na przystanek, bo musiałam jechać do pracy, wraca- płyty nie ma.  ???
Pan powiedział, że przywiezie ją nam do domu. Przywiózł- nie działa...  :Blee:
Dzwonimy. Nie odbiera. Wysyłamy sms-a następnego dnia. Zero odpowiedzi. Za 2 dni sms, że jeśli dalej jesteśmy zainteresowani to on nam ją podrzuci jutro. Nie podrzucił, nie przyjechał, nie zadzwonił, że nie przyjedzie.
Mimo moich najszczerszych chęci, zakończyła się nasza "współpraca"  :pogrzeb:

faktycznie ja dzwoniłam zawsze na pierwszy nr podany na stronie internetowej, a trzeba dzwonić na drugi, bo to ten Pan zajmuje się sprawą rezerwacji itp. i z nim już o wszystkim się rozmawia i ustala.

Ja niestety bezskutecznie próbowałam załatwić cokolwiek z Rafałem. Wydawało mi się na początku, że wszystko jedno z kim rozmawiam, a skoro zaczęłam już z nim to nie widziałam powodu, dla którego miałabym nagle zmieniać osobę. Niestety nikt mnie też nie poinformował, że w takich sprawach jakie... próbowałam załatwić powinnam dzwonić do Łukasza.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Listopada 2008, 18:19 »
To nie dziwie ze dałaś sobie z nimi spokój  ;) sama bym sie wkurzyła i zrezygnowała  ;)

Więc proponuje kontaktować sie z Łukaszem  ;) Tak samo jak Iza nie mielismy żadnych problemów, spotkał sie z nami w knajpie, wszystko zostało omówione , dostaliśmy do obejrzenia płytkę działająco , wszytsko ok  :D

Offline wild_rose

• forumowicz
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #35 dnia: 21 Listopada 2008, 01:15 »
Tylko pozazdrościć :) Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i Wasze wesela będą niezapomniane :)
A na fontannę się zdecydowałaś? ;)

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #36 dnia: 21 Listopada 2008, 08:48 »
Oj, ja też się nie dziwie! można się wkurzyć i to porządnie >:(!!!
Mi Pan co dzwoniłam na pierwszy nr powiedział że najlepiej dzwonić do brata czyli Łukasza bo on długo pracuje i nie bardzo ma czas w tyg. Tak też zrobiłam :) i później nie było problemu. A płytke też nam przywieźli do domu (płyta działała).
Musiałaś mieć strasznego pecha  :(

My się zdecydowaliśmy na fontanne  ;D i może jeszcze na kapele góralską ale to zobaczymy jeszcze :)

Offline marco
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 3 Marca 2009, 17:53 »
Pamiętajcie ludziska że takie zespoły nie żyją tylko z muzyki i członkowie takich zespołów zazwyczaj pracują . Jak ktoś wie czego chce to na pewno się dogada z chłopakami .  Nie rozumiem też osób które uparcie chcą płyty z wesela . Trzeba spotkać się z członkiem zespołu i on wszystko pokaże i odpowie na wszystkie pytania tak jak było i w moim przypadku.  Płyta z wesela nigdy nie odda tego co się działo u mnie na weselu przy muzyce zespołu Introband.  Wszyscy do tej pory wspominają i zachwalają nasze wesele.  A moim i mojej żony zdaniem jest to głównie zasługa zespołu który wciąż zaskakiwał swoimi zabawami muzycznymi i nie tylko .  Gorąco polecam wszystkim przyszłym nowożeńcom .
Pozdrawiam ! ;D

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #38 dnia: 4 Marca 2009, 13:16 »
Super Marco że dodałeś swoją opinie i że jesteś zadowolony. Mam nadzieje że wszyscy zarówno na moim weselu jak u innych par u których będzie grał Introband będą naprawde zadowoleni z ich grania :):):)

Offline paulunia21
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011-07-23
« Odpowiedź #39 dnia: 8 Marca 2009, 08:38 »
czy ktoś może mi udzielic informacji jaki jest koszt tego zespołu i ska on jest? bede wdzieczna
pozdrowionka :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 8 Marca 2009, 11:14 »
w kosztach nie pomogę , bo ja bedę miec jeszcze stary sklad  ;)
Chłopaki sa z Będzina  :) :)

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #41 dnia: 11 Marca 2009, 14:02 »
koszt za 18 godz. grania 4500zł 5 osób, za 16 godz 4000zł

Offline ineeze

• entuzjasta
  • Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....
  • data ślubu: 2o.o6.2oo9[
« Odpowiedź #42 dnia: 11 Marca 2009, 14:32 »
Mnie też podobało się jak chłopaki grają, ale niestety mieli już zarezerwowany nasz termin.
Pozdrawiam :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 11 Marca 2009, 15:55 »
koszt za 18 godz. grania 4500zł 5 osób, za 16 godz 4000zł

hmmm to razem z poprawinami ??

ja za 2,5 miesiąca bedę mogła powiedzieć jak chłopaki się spisali na weselu  ;D

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #44 dnia: 11 Marca 2009, 16:49 »
ile???
ja płacę swojej kapeli 1200 i  jeszcze marudzę... ale od tej chwili już nie marudzę  ;D ;D ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 11 Marca 2009, 17:18 »
MagdaMa ile osób jest ?? i za ile godzin ??  :)

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #46 dnia: 11 Marca 2009, 17:49 »
ale to chłopaki "po znajomości" więc w sumie głupia jestem, że się zdziwiłam;
ale muszę się ich spytać w ilu grają i za ile normalnie - bo w sumie nie wiem :-)
ale tak czy siak - to bardzo dużo wołają zespoły;
właśnie poczytałam o cenach - to jakaś masakra jest...

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #47 dnia: 12 Marca 2009, 18:15 »
a więc tak, my płacimy 4500zł za 18 godzin grania czyli za dwa dni podział godzin do ustalenia ( myślimy że w pierwszy dzień wyjdzie ok 11-12 godz. reszta godzin zostaje na drugi dzień.

Skład 5 osobowy - sami panowie, no tak jak się orientowaliśmy to owszem trafiliśmy na tańsze zespoły ale również na droższe i cenowo podobne, także jednak po przemyśleniach zdecydowli się na ten zespół, wiadomo od zespołu jego grania i zabawiania gości wiele zależy dlatego mamy nadzieję że nie będziemy żałować naszej decyzji :)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #48 dnia: 12 Marca 2009, 21:59 »
Możecie myśleć co chcecie, ale moim zdaniem przepłaciliście.  :D

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #49 dnia: 13 Marca 2009, 11:00 »
to są nasze pieniądze i nasza sprawa co wybieramy i ile za co płacimy  :) 

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #50 dnia: 13 Marca 2009, 13:14 »
Po co tye nerwy?. Jeżeli piszesz o tym na forum publicznym to licz się z opiniami innych. >:(

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #51 dnia: 13 Marca 2009, 13:38 »
ale ja się wcale nie denerwuje, tylko napisałam że to nasz wybór, ktoś się pyta co i jak więc udzielam informacji, a czy z tego skorzysta to jest wyłącznie jego sprawa, ja jestem innego zdania i uważam że wcale nie przepłaciliśmy  :)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #52 dnia: 13 Marca 2009, 13:49 »
No i wszystko w porządku :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 27 Maja 2009, 13:42 »
Iza464 moim zdaniem nie przepłaciliście  ;D

Jestem po weselu z Introband i zarówno my jak i goście byli barzdo zadowoleni, wszyscy się pytali skąd ten zespół  ;D
Parkiet był cały czas pełny, nawet zaraz po pierwszym tańcu goście ruszyli tańczyć . Nie dało się siedzieć na miejscu  ;)
Grali po 6 kawałków, przerwy były w sam raz po ok 15- 20 min , chyba ze było podane gorace danie wówczas zespół kontrolował czy wszyscy sobie na spokojnie zjedli  ;)

Naprawdę chłopaki spisali sie rewelacyjnie, Polecam serdecznie !!!

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #54 dnia: 27 Maja 2009, 13:53 »
 :skacza: super, bardzo się cieszę z Twojej pozytywnej opinii Justynka na temat zespołu  ;D że wszyscy fajnie się bawili i zadowoloni jesteście. To tylko nas utwierdza że dobrze zrobiliśmy decydując się na nich  ;D mam nadzieje że u nas też wszystko będzie super! już nie moge się doczekać, a Ty już po weselichu i jesteś szczęśliwą żonką  :brawo_2: super gratulacje i wszystkiego dobrego jeszcze raz życze!  :)

Offline edziah

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.11.2009- cywilny 01.10.2011- kościelny :)
« Odpowiedź #55 dnia: 2 Czerwca 2009, 13:40 »
Dziewczyny posłuchałam Waszych opinii i też zarezerwowaliśmy zespół INTROBAND :D Strasznie się cieszę.  Początkowo dzwoniłam na ten pierwszy numer i Pan prosił o kontakt meilowy, potem mój narzeczony zadzwonił na ten drugi i jesteśmy umówieni na przyszły tydzień, żeby zobaczyć więcej materiałów :)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #56 dnia: 2 Czerwca 2009, 14:23 »
Przerwy 15-20 minut ?. Moim zdaniem za duże. widziałem i slyszałem zespoły, ktore robiły przerwy 10-cio minutowe i grały minimum 5 kawałków, a jak trzeba to nawet godzinę non stop. Nie widzę żadnej rewelacji w robieniu przerw 20-sto minutowych. ;D

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #57 dnia: 2 Czerwca 2009, 14:44 »
 :brawo_2: Witaj Edziah my też się spotkaliśmy i oglądaliśmy filmik na laptopie, miłe wrażenia dlatego się na nich zdecydowaliśmy :)

niestety, ale są osoby, którym chociażby się chciało to i tak się nie dogodzi :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 2 Czerwca 2009, 15:11 »
Akurat nam to odpowiadało, pogoda była w sam raz , kazdy wyszedł na papieroska, wypił zdrowie Młodych, w przerwach zespół spiewał toasty, przyśpiewki, my sami siedzieliśmy z zespołem, ciotki sobbie pogawedziły, ale jak trzebabyło to zespół i grał 8 kawałków, nie da się tak dokładnie określic bo nie siedziałam z zegarkiem w reku i nie patzryłam jakie przerwy robi zespół  :P
Moim zdaniem jak i zdaniem gości zespół super się do nich dostosował, jak widzieli ze jedli to nie zaczynali grac i rabali 5 kawałków a nikt nie wyszedł na parkiet, poczekali a z na spokojnie wszyscy zjedzą i wtedy dawali czadu, a jak widzieli ze goscie nie maja dośc to grali dłuzej  ;)

I co z tego ze zespół bedzie robił 5 min przerwy jak ich gra będzie do bani i nie porwie gości do tańca ???

W przypadku tego zespołu musze powiedziec jedno - mało kto siedział , i wszysycy pytali gdzie znaleźlismy taki zespół  ;) Osoby będace na weselu po szkołach muzycznych jednogłosnie twierdzili ze graja bardzo rytmicznie i nie fałszują  ;)
Ciesze sie bo w 2010 r idziemy na wesele gdzie również będzie grał Introband  ;D
obserwator co i tak bym nie powiedziała na temat tego zespołu to i tak stwierdzisz ze cos jest nie tak, chyba Ci podpadli  :P :P :P :P

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #59 dnia: 3 Czerwca 2009, 08:42 »
 :skacza: a my się cieszymy że ich zarezerwowaliśmy  ;D