Ja nie miałam zadnego problemu z umówieniem sie z nimi. Każdy najdrobniejszy szczegół jest na umowie . Byłam na weselu gdzie grali i moim zdaniem są rewelacyjni
Dlatego ja bardzo żałuję, że nam się nie udało, ale limit mojej cierpliwości został wyczerpany...
1. najpierw pan nie wiedział, czy termin, o który pytam jest wolny, nie miał kalendarza, prosił, żebym przedzwoniła następnego dnia. Następnego dnia pan dalej nie wiedział, kazał wysłać maila.
2. zapraszał nas na próbę, żeby ich posłuchać, po czym okazywało się, że w sumie nigdy nie wiadomo, kiedy one są. Raz nawet umówiliśmy się na 1 dzień, kiedy "najprawdopodobniej" próba miała się odbyć, a ja tego samego dnia miałam przedzwonić i sprawdzić, czy rzeczywiście będzie. Niestety, nie odbierał, a raz mnie rozłączył- przez cały dzień nie miał czasu odebrać? mógł chociaż sms-a mi wysłać, skoro byliśmy umówieni.
3. umówiliśmy się w końcu, że da mi najpierw płytę do przesłuchania. Znów na konkretny dzień i konkretną godzinę... Przyjeżdżamy- płyta jest, ale nie przegrana
Spoko, fajny zespół, może troche niezorganizowany- czekamy: jakieś pół godziny u niego w sklepie, spacerek, potem mój M. odprowadził mnie na przystanek, bo musiałam jechać do pracy, wraca- płyty nie ma.

Pan powiedział, że przywiezie ją nam do domu. Przywiózł- nie działa...
Dzwonimy. Nie odbiera. Wysyłamy sms-a następnego dnia. Zero odpowiedzi. Za 2 dni sms, że jeśli dalej jesteśmy zainteresowani to on nam ją podrzuci jutro. Nie podrzucił, nie przyjechał, nie zadzwonił, że nie przyjedzie.
Mimo moich najszczerszych chęci, zakończyła się nasza "współpraca"

faktycznie ja dzwoniłam zawsze na pierwszy nr podany na stronie internetowej, a trzeba dzwonić na drugi, bo to ten Pan zajmuje się sprawą rezerwacji itp. i z nim już o wszystkim się rozmawia i ustala.
Ja niestety bezskutecznie próbowałam załatwić cokolwiek z Rafałem. Wydawało mi się na początku, że wszystko jedno z kim rozmawiam, a skoro zaczęłam już z nim to nie widziałam powodu, dla którego miałabym nagle zmieniać osobę. Niestety nikt mnie też nie poinformował, że w takich sprawach jakie... próbowałam załatwić powinnam dzwonić do Łukasza.