Autor Wątek: Zespół Introband  (Przeczytany 29684 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
Zespół Introband
« dnia: 5 Sierpnia 2008, 21:19 »
Witam, bardzo proszę o opinie o zespole Introband z Będzina.  Może ktoś miał okazje bawić się przy ich muzyce na weselu bądź innej zabawie?! Będe wdzięczna za każdą informacje :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Odp: Zespół Introband
« Odpowiedź #1 dnia: 5 Sierpnia 2008, 21:52 »
Ojej przepraszam miałam Ci odpisać ale kompletnie wyleciało mi to z głowy  :) przepraszam  ::)

Ja bede miec ten zespół u siebie na weselu  ;)
Bawiłam sie przy nim u kumpla na weselu , jak dla mnie są świetni, nie fałszuja, graja rytmicznie i potrafia zabawic gości , poleciła nam go takze właścicielka sali gdzie bedziemy miec wesele  ;)
Chłopaki sa po szkołach muzycznych , zagraja Ci kazda piosenke jaka bedziesz chciała  ;)
Najlepiej sie z nimi skontaktowac , dadza płytke demo do przegladniecia , wtedy mozna sobie zobaczyc i posłuchac co i jak  ;)

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Sierpnia 2008, 09:05 »
już się kontaktowałam z nimi, cena nam odpowiada, kawałeczki piosenek na stronce są Ok ale chcieliśmy jeszcze właśnie pożyczyć od nich płytke, umówiłam się z nimi na tel wczoraj a oni nie odbierali :/

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Sierpnia 2008, 09:12 »
moze nie mogli, poprostu, tez tak czasem mam  ;)

spróbuj raz jeszcze , moim zdaniem warto  ;)

p.s Iza464 na jakiej sali masz wesele  :D ?

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #4 dnia: 6 Sierpnia 2008, 10:47 »
zarezerwowaliśmy dorado w sosnowcu, ze względu na dużą liczbe gości ok 150osób ::), byliśmy już tam kiedyś na weselu i podobało nam się, właścicielka bardzo miła, wszystko nam powiedziała co chcieliśmy wiedzieć.  Teraz szukamy zespołu bo mój narzeczony powiedział że chce już wszystko mieć zarezerwowane i nie szukać na ostatnią chwile :) Fotografa mamy z Częstochowy, bardzo fajnego choć cenowo to mówią niektórzy że drogo ale jak chcesz to moge wysłać namiary.  Mam też swoją stronkę i tam może obejrzeć zdjęcia. 
A Ty gdzie masz zarezerwowaną sale? jeśli można wiedzieć :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Sierpnia 2008, 11:00 »
Tez byłam raz na DORADO na weslelu i wszystko oki  ;)

Dzieki za namairy ale ja juz mam sale, fotografa, kamezryste, zespoł, część wódeczki, zaproszenia  ;)

Ja mam wesele w Rózanej Dolinie ;)
Iza464 zapraszam tutaj
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=5942.1050

nie bedziemy smiecić wateczku o zespole  ;D ;D ;D

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #6 dnia: 6 Sierpnia 2008, 11:05 »
no to już jesteś już w większej części przygotowana do wesela  :) bardzo fajnie ;D

Różana Dolina to bardzo ładna sala, ale słyszałam o niej nie najlepszą opinie :/ a kamerzyste jakiego macie jeśli można wiedzieć?

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 6 Sierpnia 2008, 11:19 »
A moge wiedziec co słyszałas o Rózanej  ???

Z tym ze ja podchodze do tych wszystkich opini z dystansem, mówili ze szefowa nie miła a dla ans była bardzo miła, mówili ze przszkadza jedna ubikacja, juz sa dwie  ;)
ciezko jest znaleźć coś idealnego  ;),

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #8 dnia: 6 Sierpnia 2008, 11:42 »
no właśnie to słyszałam że właściciela nie miła i zapisuje kilka par na 1 termin a potem czeka kto da więcej.  Najlepiej to się przekonać o tym samemu.  My jednak zdecydowanie od samego początku obstawialiśmy dorado.  Tylko teraz chcemy jakiś fajny zespół i tu pojawia się dylemat bo na tych weselach czy zabawach co byliśmy były beznadziejnie zespoły :/

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 6 Sierpnia 2008, 11:51 »
Ta historia z tymi parami to była jedna taka kiedys tam, wogóle sie tym nie przejmowałam,
My mamy super kontakt z właścicelka, nawet jak pojechalismy spisac umowe to bylismy jakies 40 min wczesniej bo tak jakos wyszło , zajeżdzamya  a tam  zamkniete, zadzwoniłam do niej i byla za 15 min  ;)
wiec ile ludzi tyle opinii ;D
Jednak osoby które tam miały wesele bardzo sobie chwalą ;D

Co do zespołu to my obejzelismy chyb ze 20 płyt demo róznych zespołów, ale zawsze w którymś było coś nie tak , wiec postawilismy na pierwszy obejzrany i polecany  ;)

Ty masz jeszcze duzo czasu więc spokojnie znajdziesz co odpowiedniego ;)

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #10 dnia: 6 Sierpnia 2008, 13:28 »
kurcze nie moge się do nich dodzwonić :/  wydaje mi się że to będzie fajny zespół na weselicho, bo są młodzi i napewno można się z nimi dogadać,  nie będą stwarzać niepotrzebnych problemów jak inni no i cena przystępna w porównaniu do innych zespołów, z którymi się kontaktowałam.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #11 dnia: 6 Sierpnia 2008, 18:11 »
I jak udało Ci sie dodzwonic do chłopaków ??

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #12 dnia: 7 Sierpnia 2008, 11:27 »
tak dodzwoniłam się, Pan przeprosił i powiedział że jak jest w pracy to nie zawsze może odebrać tel. Umówiliśmy się na dziś lub na jutro po odbiór płytki :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #13 dnia: 16 Października 2008, 13:07 »
Również poproszę o namiary na dobry zespół :)
Z góry wielkie dzięki :*

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #14 dnia: 22 Października 2008, 14:00 »
Jesteśmy po spotkaniu z zespołem, mają swoją stronke internetową i bez problemu znajdziesz ich wpisując nazwe w wyszukiwarce. Wszystko było by OK gdyby nie to że zmienił im  sie na dobre skład zespołu czyli będą już tylko i wyłącznie grać w 5 osobowym składzie, tym samym zmieniła się cena na wyższą, a najgorsze jest to że panowie nie wyprowadzają młodej pary z domu!  Gdyby nie to że fajnie grają i ładnie śpiewają, organizują różne zabawy żeby rozruszać towarzystwo i załatwiają inne dodatkowe fajne atrakcje to napewno nie zdecydowalibyśmy się na nich! Ale myśle że są godni zainteresowania i najlepiej spotkać się z nimi i porozmawiać! Pozdrawiam :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 22 Października 2008, 14:19 »
Ja mam 3 osobowy skład  ;D
Owszem nie wyprowadzaja z domu ale maja pana który z nimi współpracuje i jak ktoś chce to może wyprowadzić  ;)
Minus taki ze trzeba dopłacic za to wyprowadzenie

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #16 dnia: 26 Października 2008, 12:54 »
Oj, to fajnie że się jeszcze załapaliście na 3 osoby. No cóż, różnie się w życiu układa. W każdym bądź razie też wiemy o tym Paniu, chociaż rozważamy inną opcje wyprowadzenia a mianowicie góralski zespół! Jeszcze nam dużo czasu zostało i musimy się w tej kwestii zastanowić, ale tak by było zupełnie inaczej, tym bardziej że obydwoje mieszkamy w swoich domach i sąsiedzi zlecą się pewnie z całej okolicy więc troszkę chcemy to wyprowadzenie urozmaicić a tym samym zrobić tak jak jeszcze nikt w pobliżu nie miał! :)

Offline wild_rose

• forumowicz
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #17 dnia: 28 Października 2008, 18:48 »
My też niestety mamy już 5-osobowy skład... Iza, a ile płacicie? Macie już podpisaną umowę? (jaką chcą zaliczkę?). Chyba ten problem z kontaktem mają we krwi ;) Rozmawialiśmy przez telefon, kilka szczegółów uzgodniliśmy, mieliśmy się spotkać... i kurcze chyba nam się nie uda przed 1 listopada  :-\
Mam nadzieję, że nikt ich nam nie sprzątnie ;) (my też 2010, tylko sierpień ;) )

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 28 Października 2008, 21:28 »
O widzę że coraz więcej osób wybiera ten zespół  ;)
Ja moge powiedzieć że mam podpisana umowe i zaliczka 200 zl była  ;)

Offline wild_rose

• forumowicz
« Odpowiedź #19 dnia: 29 Października 2008, 14:20 »
Fajnie, czyli nie jakaś zabójcza kwota ;)
Dzięki Justys :) i za namiary na kamerzystę też ;)

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #20 dnia: 30 Października 2008, 15:37 »
nam powiedzieli zaliczkę w wysokości 300zł. no też nie tragiczna cena. a ogólnie mi się podoba jak grają! My się umówiliśmy z jednym Panem w Różanej Dolinie w Będzinie, bardzo miły, na wszystkie pytania nam odpowiedział co się go pytaliśmy, ponad godzine z nim siedzieliśmy. Pokazywał nam na laptopie materiały z wesela. Także mam nadzieje że się nie zawiedziemy. Nie mamy jeszcze podpisanej umowy dopiero będziemy w listopadzie podpisywać ale mamy wstępnie zaklepany termin :)

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #21 dnia: 10 Listopada 2008, 09:16 »
Ehh a ja chciałam namiary ale termin zajęty już przez Ize464.. a ty gdzie masz wesele? bo moja siosra w Różanej w tym terminie

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #22 dnia: 10 Listopada 2008, 16:11 »
:) Nio to nam sie udało. Ale jest tyle zespołów że trzeba poszukać, tylko najgorsze jest właśnie to szukanie :/ i dylemat czy akurat ten zespół będzie dobrze grał?! Na szczęście mamy to za sobą :) Mamy nadzieje że dobrze wybraliśmy :)

My mamy weselicho w Dorado w Sosnowcu. Różana jest śliczna ale za mała dla naszej rodzinki bo planujemy ślub na ok 150 osób

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #23 dnia: 18 Listopada 2008, 12:14 »
wczoraj podpisaliśmy umowe z zespołem  ;D  mamy nadzieje że wszystko będzie dobrze  :)
zamówiliśmy sobie pare atrakcji u nich, także dodatkowe będzie urozmaicenie :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #24 dnia: 18 Listopada 2008, 12:28 »
a moge wiedziec o jakich atrakcjach mówisz??  :D
U mnie tez bedzie grał ten zespoł  ;)

Offline wild_rose

• forumowicz
« Odpowiedź #25 dnia: 19 Listopada 2008, 17:57 »
Nie wiem, czy tylko ja miałam pecha (z tego, co czytam, dziewczyny są zadowolone), ale nam współpraca sie nie układała i w końcu zrezygnowałam. Krótko mówiąc ich podejście do klienta jest niepoważne, nieodpowiedzialne i mają tam niezły bajzel u siebie.  :dno:
A ja wolałabym się nie zastanawiać, czy uda mi się z nimi jeszcze spotkać przed weselem, czy w ogóle np. nie przyjdą.
Jeśli mogę udzielić dobrej rady osobom, które ciągle się nad nimi zastanawiają, to dzwońcie chociaż...  :drapanie: (jakby to powiedzieć...) do pana, którego nr telefonu na ich stronie internetowej podany jest jako drugi  ;)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #26 dnia: 19 Listopada 2008, 19:13 »
Całkowicie się z Tobą zgadzam i tak samo myślę Wild_rose. Jeżeli przedstawiciel zespołu tak traktuje osobę zainteresowaną ich wynajęciem na wesele to czy można być pewnym, że wywiążą się z zobowiązań ujętych w  umowie? A może czują się tak mocno w tym co robią i ich dewizą jest "MY Pan- KLIENT nasz" ? . Trochę napisałem to przewrotnie, ale takie podejście do Klienta mnie osobiście się nie podoba :nie:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #27 dnia: 19 Listopada 2008, 20:20 »
To ja sie z Wami nie zgodze. Jest to jak najbardziej profesjonalny zespół. Ja nie miałam zadnego problemu z umówieniem sie z nimi. Każdy najdrobniejszy szczegół jest na umowie . Byłam na weselu gdzie grali i moim zdaniem są rewelacyjni,
Rozumiem wypowiedź wild_rose , nie udało jej sie z nimi zgadac . Dzoniłaś do Łukasza??
Jednak obserwator Twoje wypowiedzi mnie bardzo dziwia , powiedz mi jaki miałes kontakt z nimi i na jakiej zasadzie możesz tak pisać. Nie mowie tylko o tym zespole ale widziałam Twoje wypowiedzi np w watku dot zespołu Silwer ?? powiedz mi znasz ich, byles gdzies na weselu gdzie grali, próbowales sie z nimi skontaktowac  i sie nei udało ??

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #28 dnia: 20 Listopada 2008, 07:29 »
Co do zespołu Introband to przyznam się szczerze, że ich nie znam. Opieram się tylko na wypowiedziach innych. Jeżeli dobrze mnie czytałaś to wyraziłem się jasno, że jeżeli........ Co do innych zespołów to muszę przyznac, że znam ich wiele,(znam to środowisko) ale na razie wyznaję zasadę, że nie polecam, ale oceniam (o niektórych wolę milczeć) Oceniam też delikatnie.. Gdybym chciał bardzo konkretnie pisać o niektórych zespołach , które przedstawiane są na różnych forach jako kapele "cudowne" to podejrzewam, że narobiło by się dużo krzyku, a moderator by mnie zbanował :(

Offline Iza464
  • forumowicz
« Odpowiedź #29 dnia: 20 Listopada 2008, 09:41 »
faktycznie ja dzwoniłam zawsze na pierwszy nr podany na stronie internetowej, a trzeba dzwonić na drugi, bo to ten Pan zajmuje się sprawą rezerwacji itp. i z nim już o wszystkim się rozmawia i ustala. Faktycznie umowa jest skierowana do obydwóch sron podpisujących umowe, także jakby oni nie wywiązali się z umowy to można egzekwować swoje prawa jak również jakby nam się coś odwidziało.

Natomiast Justynka proponuje porozmawiać z Łukaszem :) na temat fontanny z czekolady  ;D jak również zespołu góralskiego.
Fontanne bierzemy napewno, natomiast zespół góralski chcieliśmy na wyprowadzenie z domu i na błogosławieństwo, a potem żeby zagrali troche na sali. Jestem umówiona z nim na tel. i zobaczymy co z tego wyjdzie  :)