Autor Wątek: DJna wesele  (Przeczytany 242957 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mati112
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24-06-2017
Odp: DJna wesele
« Odpowiedź #510 dnia: 24 Sierpnia 2017, 11:11 »
No to teraz my się pochwalimy  ;D  ;D  ;D. Właśnie wróciliśmy z Grecji i powoli wracamy do rzeczywistości. Razem z Kasią wybraliśmy DJ Michała Urbaniaka z Art and Show. Byliśmy na jednym weselu gdzie grał i bardzo nam się podobało. Teraz jak wyglądała nasza współpraca.

Po podpisaniu umowy do dwóch tygodni przed weselem cisza (o tym nas informował). Chyba dziesięć dni przed weselem napisał do nas listę pytań, co jak itd. po czym się zdzwoniliśmy i ustaliliśmy szczegóły. I tutaj o dziwo zaproponował nam podziękowania w stylu rozdania Oskarów – wspaniałe, czuliśmy się jak na gali, muzyka, światła, wyjątkowo, bez stresu.

Baliśmy się bardzo szczególnie Kaśka miała wiele wątpliwości, które szybko Michał rozwiał na sali. W momencie wejścia na sale zabrzmiała muzyka i już wtedy wiedzieliśmy, że to dobra decyzja. Piękne przywitanie, toast, obiad i się zaczęło. Wszystkich naszych gości oczarował dobór repertuaru bo przez całą noc nie było utworu, którego byśmy nie znali (lata osiemdziesiąte, dziewięćdziesiąte i pełno znanych hitów o których już zapomnieliśmy), a co najlepsze wiele z nich było miksowanych na żywo tak jak w klubach co sprawiało, że nie chcieliśmy zejść z parkietu. Jeśli chodzi o zabawy to tego nie uda mi się opisać ale było wspaniale, animacje, prowadzenie, dialog z nami i z naszymi gośćmi. Każdy czuł, że to wesele dla niego. Uważamy, że nasze wesele było o wiele lepsze od wesela naszej koleżanki na którym byliśmy. Dziękujemy!

My POLECAMY BARDZO. Żałuję tylko że nie mogliśmy skorzystać z większej opcji, ale nie było nas na nią stać  :'(. Ale było warto, to najlepsze wesele jakie mogliśmy sobie wymarzyć.

Offline magda14
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2018-08
  • Ślub w: kujawsko-pomorskie
« Odpowiedź #511 dnia: 2 Października 2017, 12:53 »
Witam szukam informacji, opinii odnośnie dj Roman Nalazek. Polecacie ?

Offline Zuchelek

• bywalec
  • data ślubu: 2.06.2018
  • Ślub w: Bydgoszcz
« Odpowiedź #512 dnia: 2 Października 2017, 18:15 »
Byłam na imprezie rodzinnej na której był DJem. Mi nie przypadł do gustu; bardzo długie przerwy, miałam wrażenie, że nie bardzo umiał wyczuć muzykę przy której ludzie mogliby się bawić i nie było widać zaangażowania z jego strony, dziwnie dobierał piosenki np. puszczał Alvaro Soler a zaraz po nim Annę Jantar  ???  Byliśmy wtedy na etapie szukania DJa dlatego mocno zwracaliśmy uwagę na takie rzeczy :)

Offline Andrusia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #513 dnia: 18 Października 2017, 13:56 »
Witam,
jesteśmy na etapie poszukiwania DJ-a na sierpień 2018.

Dziewczynom, które stać na trochę większy wydatek polecam DJ-a Cabana (byłam na weselu prowadzonym przez Niego).
Polecam też DJ-a KaBi (ten niestety ma już zajęty nasz termin).

W związku z tym, że szukamy bardziej ekonomicznej opcji (nie potrzebuję przebieranek, oczepin itd., zależy mi na tym, żeby DJ był kulturalny i posługiwał się poprawna polszczyzną) zaczęłam szukać wśród mniej popularnych Panów.
Czy któraś z Was słyszała o DJ-ach:
Znyku, RobertS (Rypin) lub Paweł (Bydgoszcz-młody chłopak)?
Lub czy macie kogoś do polecenia?

Offline aeiouye
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #514 dnia: 30 Listopada 2017, 20:07 »
Czy ktoś mógłby podesłać (chociażby w wiadomości prywatnej) orientacyjne ceny Starskiego, Starzeckiego czy Cabaja? Oraz czy ktokolwiek z Was był na weselu, gdzie grał DJ Bart-e? Rezydent z Awangardy? Podobno też mu się zdarza i jest ok

Offline Dusia3008
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2019
« Odpowiedź #515 dnia: 29 Stycznia 2018, 08:28 »
Kochane ja slubuje pod koniec  2019. Sala juz zaklepana i chcę się kontaktowac z kims z Starsky :) jak cenowo ?? I kogo polecacie do zdj ? Mam na oku foto ale od 2900-4700 tragiczna cena . a jak dorzuce kamerzyste to juz kupa kupa kasy :/

Offline Darek89
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #516 dnia: 11 Kwietnia 2019, 13:07 »
Ja chciałbym wszystkim polecić mniej znaną grupę DJ Party Boys Band. Byliśmy wraz z przyszłą małżonką na balu karnawałowym, który prowadzili Ci dwaj DJ - polecam wszystkim! Muzyka zróżnicowana dla każdej grupy wiekowej coś się znalazło, fajne krótkie przerwy w których leciała muzyka do pobujania się. Najbardziej podobała nam się ich konsola, nowoczesna z oświetleniem, robiła super efekt na sali. Do tego jako przerywnik robili zabawy z bardzo fajnymi nagrodami. Ludzie bawili się do samego rana. Od razu braliśmy wizytówkę i za tydzień mamy umówione spotkanie w sprawie wesela.