12 dni do Wielkiego Dnia......
mhm...dziś lub jutro musze podjąć ostatevzna decyzje...przeszlam po kilku kwiaciarnaich - ceny bukietu ślubnego wszędzie podobne ok.150 zł,, znaczy sie że to normalne. różnie natomiast różnie układają sie ceny tych innych rzeczy które chce- kwwiaty na auto to cena od 40 zł do 150(!!!!???), a tych małych stroików co chcę na stoły tez różnie- od 100zł za 5 sztuk do 50/80 za sztukę...i bądź tu mądry.....
pani w kwiaciarni koło PKS-u zapropnowała rozsądne ceny , a poza tym chce żebym uczestniczyła w zrobieniu tychże rzeczy, żeby po 1: móc ustalić sobue cene, a po 2 : żeby wyszło tak jak ja chce, a nie że sie nie zrozumiałyśmy z panią. z jedenj strony cieszy mnie to i mam tylko nadzieję żę wykroję czas. właśnie sie dowiedziałm że dadzą mi ustawowe 2 dni z okazji ślubu w pracy( jestem na stażu- myślałam że mnie to nie dotyczy:)) więc sie cieszę i w takim razie bedzie dobrze!!
byłam w sobote u fryzjerki pokazać jej fryzurkę jaką bym chciała, no i sie okazało że jedank muszę mieć próbną. troche mi to nie na reke, bo wcześniej nic nie mówiła, ale w sumie racja- w ten dzień ma być wszytko cudnie i bez niespodzianek!!wiec w nastepny poniedzialek lece do fryzjera:)
znajomi wydzwaniają za wieczorkime, postanowiliśmy zrobic razem- panieńsko- kawalerski, bo nie mamy sie jak podzielić mieszkaniem...najpierw zaczniemy u nasw domku, a potem idziemy na jakś porządna imprezke:) musze podzwonic po innych ludziach jeszce, co by im powiedziec!!!
ten tydzien bedzie ciężki, dużo mamy do załątwienei/skończenie pewnych spraw. bedzie cieżko i czasu mało, ale jak sie postaramy to mam nadzijee ze damy rade:)
w piatek ide jeszcze na ostatnia przymiarke sukni, sprawdzic czy już długość jest odpowiednia i jak podpina sie tren, co bym nie miała za dużego kupra:D
no, to chyba tyle, nie bede wam pisac co jeszce do złatwienie bo po 1 nie mam tej kartki ze sobą, a po 2 za głowe sie złąpiecie ile jeszce do roboty.....
bede tu zgladać z pracy, ajk teraz, i w maire posuwanai sie tych spraw- postram sie zdać relacje.... na razie tyle dziewczyny.....