Autor Wątek: Wspólne 1025 dni uwiecznione pięknym dniem... Ślub Basi i Kamila - 31.05.2008r.  (Przeczytany 136038 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
Trzymanie kciuków przez Forumki zawsze odnosi efekt :P

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Oj czasem takie przykre i bolesne sytuacje pozwalają się choć na chwilę zatrzymać, pomyśleć, docenić to co się ma....  :przytul:

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
Oj czasem takie przykre i bolesne sytuacje pozwalają się choć na chwilę zatrzymać, pomyśleć, docenić to co się ma....  :przytul:

To prawda..

I gratulacje egzaminu :brawo_2: :brawo_2:

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
przesyłam buziaki przedweekendowe  :-*

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
przesyłam buziaki przedweekendowe  :-*

buziaki

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
Witaj kochana  :-* :-* :-* milego dnia życze  :-* :-* :-*

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
dziękuje Wam wszystkim za gratulacje  :-* :-* :-*

No a co studiujesz? Bo ja się chyba zgubiłam. I dlaczego Rzeszów a nie Kraków?
studiuję fizjoterapię :)
a dlatego w Rzeszowie, bo ja pochodzę z tamtych okolic więc tam rozpoczęłam studia. Potem rozpoczął się związek z moim Kamilkiem i choć więcej czasu spędzałam w Krakowie na rzeszowskiej uczelni zostałam z kilku względów...

A co z wasza podroza poslubna - wybieracie sie gdzies?
chwilowo nigdzie nie jedziemy :( W głównej mierze przez sesję i przez moje praktyki, których muszę odrobić w szpitalu 180godz. Poza tym chcielibyśmy wyjechać sobie za granicę i coś zarobić na życie, bo nie chcielibyśmy brać pieniążków z wesela ale wyjazd ten odkłada nam sie ze względu na późne terminy egzaminów no i teraz przez plener :/ no więcej jeśli tylko uda nam się pojechać to wracamy we wrześniu, bo moja dobra koleżanka ma wesele i nie wyobrażam sobie, że miałoby mnie na jej ślubie nie być... Dlatego tez jeśli wrócimy we wrześniu to pewnie wtedy też sobie gdzieś pojedziemy :) jeśli uda nam sie wyjechać za granicę to pozwolimy sobie na coś fajniejszego typu: Tajlandia, Bali, Dominikana, Indie :) a jeśli nigdzie nie pojedziemy to wybierzemy sie do Turcji, Hiszpanii - ogólnie gdzieś blisko :)

przeglądnę teraz zdjęcia i może znajdę jeszcze coś co mogłabym Wam wkleić :)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
no to czekamy na zdjęcia. Buziaczki!

Offline baska98

• Chuck Norris
no to lecimy :)

niestety zdjęć za fajnych nie mam :(
oczepiny:
usiedliśmy na środku.

Panienki ustawiły się w kółeczku, a ja przygotowałam sie do rzutu :)

tu o mało pierś nie wyszła mi ze stanika  :P bo tak sie zamachnęłam :)

rzut oddany :)

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
No niezle z tym rzutem ... malo brakowalo ale jak widac sytuacja opanowana :)
Sami wymylaliscie konkursy czy orkierstra je przygotowala?
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline baska98

• Chuck Norris
Sami wymylaliscie konkursy czy orkierstra je przygotowala?
na ten temat wolę sie nie wypowiadać  >:(
powiem tylko tyle, że ustalenia były takie, że rzucamy tylko welonem i krawatem i najwyżej jedna zabawa dla wszystkich czyli np. chusteczka haftowana, bo my po prostu nie lubimy takich zabaw, a tu nas orkiestra niemiło zaskoczyła  >:( Wymyśliła kilka kretyńskich zabaw  >:( byliśmy tak źli,  że myślałam, że wyjdziemy z siebie. Po 2 zabawach obawiając sie kolejnych poszłam do orkiestry i powiedziałam aby natychmiast przestali.
Co do ich gry nie mogę powiedzieć złego słowa. Goście byli zachwyceni ale co do oczepin brak słów...
Proszę nie pytajcie o nic, bo jak tylko sobie o tym pomyśle to mi sie ciśnienie podnosi... po tym co zrobili na pewno nie polecę ich nikomu. Do profesjonalizmu im daleko...

no i przyszła pora na mojego mężulka :)

usiedliśmy na środku, a ja wyciągnęłam ręce aby zakryć mu oczka :)

kawalerowie ustawili sie w kółeczku:

no i rzuca:

krawat w locie - widać tylko ręce wyciagniete, bo ramka zasłoniła krawat:

i w rekach zdobywcy :)

widać jego zadowolenie  :D a to dlatego, że zdobywczynią welonu była jego dziewczyna  :D

tu mu gratulujemy:

no i zdobywcy:

Offline baska98

• Chuck Norris
przyszła pora na taniec przyszłych państwa młodych :)
śmiechu było co niemiara  ;D ;D ;D

ale wcześnie przyszły pan młody musiał obcałować przyszłą panią młoda :)

taniec wyglądał jak jazda na łyżwach - wykorzystali chyba wszystkie możliwe sposoby podnoszenia (od zwykłych na rekach, do pozycji z głową u dołu przez siedzenia na jednym ramieniu) :D nawet do tego stopnia, że przyszła panna młoda miała całą pupę na wierzchu. Ja sie tylko modliłam żeby jej cycuszki nie wyskoczyły ze stanika  ;D ;D ;D

Offline hany81

• Chuck Norris
Swietnie!!!A z tymi oczepinami to faktycznie nie bardzo. my tez chcemy tylko rzucanie welonem i krawatem, niech mi tylko cos zmienią   :ckm:

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
żeczywiscie przesada !!!!! szkoda słów

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Mamy podobne o ile nie takie same wspomnienia z oczepin  :-\ Niestety wolę ich nie pamiętać...

Dlatego nie chciałam tego typu sukienki, ciągle bym myślała o tym, aby uważać  ::)

przyszła panna młoda miała całą pupę na wierzchu

Chyba bym zabiła faceta jakbym miała przed wszystkimi tyłkiem świecić  :-\

Ja sie tylko modliłam żeby jej cycuszki nie wyskoczyły ze stanika  ;D ;D ;D
No tak, stanik w sumie już widać  :P

Poza tym świetnie zdjęcia  ;)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
A jakie wytłumaczenie miała orkiestra bo na pewno tak tego nie zostawiłaś.

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
O ja Cie co za orkiestra .... niezly numeros wam wykrecila! Ale zdjecia fajne i bedziecie mieli co wspominac. My za to zabawy lubimy i bedziemy na pewno chcieli jakies :)
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
nawet do tego stopnia, że przyszła panna młoda miała całą pupę na wierzchu. Ja sie tylko modliłam żeby jej cycuszki nie wyskoczyły ze stanika  ;D ;D ;D

:hahaha: :hahaha: :hahaha: nie chciałabym być na jej miejscu  ::)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
nawet do tego stopnia, że przyszła panna młoda miała całą pupę na wierzchu. Ja sie tylko modliłam żeby jej cycuszki nie wyskoczyły ze stanika  ;D ;D ;D

:hahaha: :hahaha: :hahaha: nie chciałabym być na jej miejscu  ::)

ja też nie ;D ;D

a co do orkkiestry, to brak słów.... ;/

Offline ewelinko

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.08.2008
Podczytywalam twoje odliczanie i teraz rowniez relacje slubu, ale jakos dotad nie odzywalam sie.   Postanowilam jednak sie ujawnic, bo wydaje mi sie ze mamy podobne gusty i podobnie reagujemy na pewne rzeczy.  Po pierwsze, musze powiedziec ze naprawde slicznie wygladalas, suknia idealnie dopasowana i welon rowniez.  Fryzura na poczatku mnie jakos nie zachwycala, ale jak zobaczylam calosc, to naprawde ladnie wygladalo.  Maz rowniez przystojnie wygladal w garniturze, a wiem ze to nie jest tak latwo zeby szczuply wysoki facet wychodzil jak model w garniaku! Jesli chodzi o tort, to i tak bylam zdziwiona ze dosyc ladnie ci zrobili taki podobny, choc widac golym okiem ze nie taki sam, ale to juz wina cukierni - mogli od razu powiedziec ze nie zrobia taki sam, ale wtedy by stracili zarobek.  Ale tort ladny, chociaz ja tez bym nie byla zadowolona.   wydaje mi sie ze polskie cukiernie sa jakos do tylu z ta cala stylizacja tortow slubnych - i zawsze maja tylko takie "na jedno kopyto", wiec i tak wielki plus dla twojej cukierni ze zrobili tort, nie na stelazu, tylko tak bezposrednio, jeden na drugim.
Jesli chodzi o orkiestre, to ja nie rozumiem -  jak sie cos umawia z orkiestra, to oni to chyba powinni miec zapisane gdzies i wiedziec jak prowadzic kazde wesele wedlug indywidualnych upodobnien pary mlodej, a nie leciec ze swoim programem -  co wesele to taki sam program.  Wydaje mi sie ze teraz juz ludzie naprawde indywidualnie wybieraja - i ludzie w tej branzy powinni sie dostosowac do indywidualnych zyczen mlodych, a nie jechac wszystko na jedno kopyto! Ale naprawde musze ci oddac wielkie brawa za zorganizowanie takiego wspanialego wesela, pamietac o takich szczegolach, na ktore inni nie zwracaja uwagi, naprawde cie podziwiam! Z gory sorry za moje bledy ( i za to ze nie mam polskich trzcionek), ale lepiej nie umiem po polsku:-)     

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Baśka na fotce z gartulacjami zapomniałaś kwadrata i tym sposobem zobaczyłam twojego męża :skacza:

Oczepiny fajnie wyglądały, co do orkiestry to szkoda...

A wyskakiwanie biustu z sukienek to ja już gdzies oglądałam na jakiejś stronce... ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
Baśka na fotce z gartulacjami zapomniałaś kwadrata i tym sposobem zobaczyłam twojego męża :skacza:

ja też, ja też :)

i faktycznie w którymś z wątków była pokazana laska z cycem na wierzchu.. nie pamiętam w czyim ... ???

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
hahahah u mnie wątku wklejałam fotki wpadek na weseliskach - mi. wylatująca pierś :D hahahah ale wstyd :P

no cóz ale i takie wpadki się zdarzaja...a oko fotografa uchwyci na nasze nieszczęście wszystko.

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Ja się na temat orkiestry nie wypowiadam, bo sama nie byłam zadowolona ze swojej  ::) Ale widać, że choćby nie wiem jak się człowiek starał, dogadywał i umawiał to i tak znajdzie się ktoś kto to wszystko ma w d****, szkoda  :-\

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
Ja się na temat orkiestry nie wypowiadam, bo sama nie byłam zadowolona ze swojej  ::) Ale widać, że choćby nie wiem jak się człowiek starał, dogadywał i umawiał to i tak znajdzie się ktoś kto to wszystko ma w d****, szkoda  :-\

Buziaki weekendowe.. :-*

Faktycznie, orkiestra powinna grać i zabawiać ludzi dla Was, tak jak Wy chcecie, a nie wymyślanie sobie jakiś konkursów.. Okropieństwo.. :-\
Ja mam nadzieję, że moja orkiestra czegoś tak głupiego nie wywinie..

Offline baska98

• Chuck Norris
Dlatego nie chciałam tego typu sukienki, ciągle bym myślała o tym, aby uważać  ::)
ja tylko tak napisałam. Suknia była tak dopasowana, a do tego gorset wysoki, że nie było możliwości aby pierś mi wypadła :)

przyszła panna młoda miała całą pupę na wierzchu
Chyba bym zabiła faceta jakbym miała przed wszystkimi tyłkiem świecić  :-\
w sumie to wina jest po obu strach, bo faktycznie on nią rzucał jak sie tylko dało, a ona była pijana więc było jej wszystko jedno.

A jakie wytłumaczenie miała orkiestra bo na pewno tak tego nie zostawiłaś.
powiem szczerze, że zostawiłam to bez słowa. Morze to i dziwne ale nie chciałam sie już denerwować. Niczego by to nie zmieniło, a tylko ja bym się jeszcze bardziej denerwowała...

ewelinko fajnie, że sie ujawniłaś :) w będziesz podczytywać :)
bardzo Ci dziękuję za te wszystkie komplementy  :-* :-*

no niestety  :-\

a tu coś dla Was na miły początek dnia :)

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
No, no, no, jaka mała pannica.. ;D

Offline marta082008

• Chuck Norris
Z orkiestrami to tak jest, że niekoniecznie słuchają co się do nich mówi, ale widzę, że zabawa i tak była niezła  ;)

Offline baska98

• Chuck Norris

Z orkiestrami to tak jest, że niekoniecznie słuchają co się do nich mówi, ale widzę, że zabawa i tak była niezła  ;)
to fakt :) zabawa był rewelacyjna  :D :D :D :D
nawet do tego stopnia, że 2 razy leżałam na parkiecie :) ciekawa jestem czy fotograf to uwiecznił :)
ogólnie goście bardzo sobie chwalili orkiestrę :)
a przestali tańczyć o 4:40 :)
ostatni goście wyszli z sali o 5:40. Ja byłam w domku po 6:00.

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
Witaj kochana  :-* :-* :-* miłego dnia życze  :-* :-* :-*

No no super słodka dziewczynka