67 dni do...No niby z drewna nie jesteśmy

Mój Maciek ma tylko jakąś lekką awersję do tańca-myślę, że nawet 2 godzinki pod okiem instruktora by wystarczyły by ten opór przełamać. Piosenkę na pierwszy taniec mamy prostą : INXS "Never tear us apart" i już próbowaliśmy tańczyć ją w domku-poszło OK
Dzisiaj dalej walczymy z zaproszeniami, mam nadzieję, że uda nam się podjechać choć w 3 miejsca.
No i jestem na dietce! Już 2 dzień! Dieta Plaż Południa! Od przyszłego tygodnia dokładam jeszcze fitness i myślę, że to pomoże mi się przy okazji odstresować

A szczerze mówiąc to jakaś zniecierpliwiona ostatnio jestem i już bym chciała wrzesień
[ Dodano: Czw Lip 21, 2005 11:23 am ]65 dni do...U nas spokojnie...dalej powolutku rozwozimy zaproszenia-zostało nam jeszcze 11 sztuk do rozwiezienia, 2 do wysłania i planuję wręczyć jakieś odświętne zaproszenia rodzicom, rodzeństwu i świadkom.. Jeszcze więc trochę zamieszania jest... Ale obiecujemy sobie, że temat zamkniemy do końca miesiąca
Za to zaczęły już spływać pierwsze potwierdzenia i narazie nikt się nie wyłamał

Dieta idzie OK!

Nie mam dużo do zrzucenia (jakieś 3-4 kg), więc 2 miesiące spokojnie wystarczą, bardziej zależy mi na tym, by się zdrowo zacząć odżywiać, bo to zaprocentuje w wyglądzie

Ech te wszystkie przygotowania do ślubu są takie przyjemne, szkoda że to tylko raz w życiu

wogóle mi się to nie nudzi

Świetna stronka z sukniami:
www.davidsbridal.com
[ Dodano: Pią Lip 22, 2005 3:10 pm ]64 dni do...No i znowu robimy sobie weekend-odpoczynek od spraw ślubnych-tym razem spływ kajakowy-mam nadzieję, że się nie potopimy, bo chciałabym przeżyć własny ślub
A w przyszłym tygodniu definitywnie kończymy rozwożenie zaproszeń, no i trzeba będzie dać na zapowidzi-niechże sobie już wiszą w naszych parafiach.
A na tapecie mam teraz dekoracje-zastanawiam się jak tu przekonać Maćka, że warto by je zlecić jednak specjaliście-mam na oku Paulinę Ulińską-te tiule, szarfy i subtelne różyczki, no i troszkę baloników na parkiecie-byłoby super!
Miłego weekendu!

Dieta dzień 5! Już się lżej czuję