Autor Wątek: Czekasz na tę jedną chwilę, serce jak szalone bije.... czyli kkotek odlicza :)  (Przeczytany 53943 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
To gicior:)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
a mnie się podobasz w tej fryzurze. w dniu ślubu będzie dopracowana ,więc będzie super wyglądała. też jestem zdania, że sama fryzura to nie wszystko, makijaż,welon,suknia, to razem dopełnia całości wyglądu kobiety w tym dniu :)

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Dziewczyny lejecie miód na moje serce  :-*

Troche się bałam co powiedzą wszyscy na fryz ale mamie, dziadkom, sis, Wojtkowi, mojej szwagierce no i Wam no i oczywiście mnie samej sie ona podoba więc jest dobrze  ;D

Jutro o 11 mam przymiarkę i musze powiedzieć, że troche się denerwuję  ::)
Sis zabierze aparat więc jesli będzie Co fotografowac to wkleję fotki ale najbardziej się obawiam tego, że suknia mi się nie będzie podobała ale znam siebie na tyle, że wiem jak cos będzie nie teges to bedę tak długo mędziła aż będzie po mojemu  :P

Agatko rozmawiałam teraz z sis i ona też się pojawi więc myżlę, że może spotkamy się znowu w "Starej Piekarni" tak jak ostatnio   :)
Hihihi będzie wesoło bo 30 sierpnia mam tam panieński a 1 mamy spotkanie  ;D ;D ;D

Teraz zmykam już spać bo nie czuję się dzisiaj najlepiej  :'(

Dobranoc i do jutra  :-*
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kobietka
  • maniak
Sis, moje zdanie nt. fryzury znasz. nie będe strzępic języka, bo mnie sie podoba;)
moim zdaniem za późno na eksperymenty z grzywką, wyginanie i fale, zwłąszcza, ze twoje włosy nie sapodatne na skręty ani inne takie. ze swoją grzywą  długą drogę przessłyście razem i teraz ma ona kształt idealny :)
Koczka nie widac, bo i po co?? Panna Młoda w całosci i welon tam są, przyjmniej do północy, w roli głownej;)
Wysoko upięty jets jakbt podporą dla welonu i odgrywa ważną rolę, by sie on dobrze ukłądał.
takie jets moje zdanie na ten temat. zresztą dobrze dziewczyny piszą- w dniu slubu będzie fryz bardziej dopracowany, przygłądzony gdzie trzeba i bardziej przestrzenny gdzie dziś jest lekko płasko:)
dojdzie makijaz, bizuiteria, błysk w oczach. bedzie pięknie;)

sis, a jaka ty będziesz miałą biżuiterię??

Offline kkotek
  • maniak
Sis i to jest dobre pytanie  ??? ??? ???

Chyba złoty łańcuszek z jakąś delikatna zawieszką i zwisające kolczyki bo nie chcę żadnych bogato zdobionych  naszyjników ani kolczyków bo na gorsecie i szelce będzie koronka więc coś delikatnego wydaję mi sie najlepsze  :)
Zabiorę na jutrzejszą przymiarkę złoty łańcuszek i zobaczymy co będzie dobre  :P
Myślałam, że może pozyczyłabym od Ciebie ślubna biżuterię bo piękna jest i miałabym coś pożyczonego ale Wojtek sie upiera, że coś mi kupi  :)
Niby mam już upatrzony wisiorek ale kolczyków nie ma do kompletu i to kapa jest- jak to my mówimy  ;)

A jeśli chodzi o moją grzywkę i jej kształt to dobrze piszesz, że przeszłam z nią dużo a nawet bardzo duuuuuuuuuuużo i za dużżżżżżżżżżżżo  :'( :'( :'( :'(

Idę spać- dobranoc  :-*
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kkotek
  • maniak
Dzień dobry  ;D

Humorek mi dopisuje bo dzisiejszą noc przespałam baaardzo spokojnie i nawet mnie głowa nie boli  :) Oby tak do wieczora!!
Za niedługo jadę na przymiarkę a po niej do pracy więc jeśli będą jakieś fotki to sis pewnie je zapoda  ;)

Miłego dnia koleżanki i do zobaczenia wieczorem  :-*
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Gabiś
  • Gość
to ja czekam na fotki  ;D ;D ;D
Mięłgo dnia  :-* :-*

Offline kobietka
  • maniak
Dzień dobry :)

Offline kobietka
  • maniak
i już jestesmy po wizycie w salonie- przymiarka  była i wsyztsko super.
Sis wyglądała prześlicznie- laska jest i tyle:)
 ;D

Offline agatonek

• zapaleniec
Foty mi tu zaraz dawać  ;D

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
no wlasnie gdzie foty!!!!

Offline kkotek
  • maniak
Dobry wieczór  ;D

Jestem już po przymiarce :skacza: i pracy  :P

Powiem tak: jestem meeeeeeeeeeeegaaaaaaaaaaaa szczęśliwa i zadowolona :skacza:
Co prawda suknia nie była jeszcze wykończona ale jak już będa aplikacje z koronki, szelka z koronką i zmniejszona ilośc "bitej śmietany", wiązanie z materiału i welon  to normalnie suknia będzie dla mnie idealna :Serduszka:
Oczywiście w pracy nie umiałam się skupić i non stop molestowałam sis sms`ami żeby mi na meila przesłala zdjęcia z przymiarrki  :P jak już je sobie pooglądałam to normlanie stwierdziłam, że laska ze mnie będzie  :D :D :D :D
Mam chwile załamki bo nie wiem czy dobrze zrobiłam decydując się na tą suknię ale za każdym razem kiedy patrzę na zdjęcia z przymiarki (a robię to non stop jak szalona  ::) ) czuję motylki w brzuchu i normlanie wzruszam się do łez  :'( Ale jestem baaaaaardzo szczęśliwa i zakochana w niej  ;D ;D ;D

Dobra lecę z fotkami bo pewnie na nie czekacie  ;)

Tył- brak wiązania z materiału...
Nie zwracajcie uwagi na wychodzący stanik- w gorsecie będa wszyte dwie szlówki, przez które przełoży się stanik by nie wychodził z goretu i jak gorset będzie się "ruszał" to stanik z nim  :P
Poza tym ramiączka ze stanika ciągną go ku górze więc wygląda to, jak wygląda  ::)

Przód- zmiejszona ilośc drapowań, teraz jest ich jak dla mnie za duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo  ::)

Zbliżenie na gorset i "bita śmietanę"  :P
Na gorsecie będa delikatne aplikacje z koronki, która już kiedyś prezentowałam  :)

Przy gorsecie będzie szelka (zasłoni moje fałdki tłuszczu), którą będę mogła odpiąć jeśli bedę miała na to ochotę  :) A na niej koronka taka jak na gorsecie  :)

Acha będzie tez bolerko wykończone na okrągło z długim rękawem  ;D
Welon będzie błyszczący- mgiełka (taki jak ten tiul u dołu sukni), dwuwarstwowy za tyłek i najważniejsze bez lamówki  ;D ;D ;D ;D

I co Wy na to????

Kolejna przymiarka 3 wrzesnia o godz. 11  ;D ;D ;D ;D

Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Netula

• Chuck Norris
wow ale slicznie wygadasz w tej sukni!!!
widze ze podobaja nam sie podobne sukienki;)
No no jestem pod wrazeniem

Offline evelaz

• Chuck Norris
pięknie!!! wyobraziłam sobie też suknię po poprawkach.... będziesz pięknna panną młodą :)

Offline kkotek
  • maniak
Neti i evelaz dziekuję  :-*

Cieszę się jeśli piszecie szczerze  ;D Bo naprawdę mam chwile zwątpienia i już sama nie wiem czego chcę  :'( :'( :'( :'( :'(
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Netula

• Chuck Norris
ee nie masz co watpic!!naprawde slicznie sie prezentujesz!! a mi malo co sie podoba

Offline evelaz

• Chuck Norris
mnie się naprawdę podobasz ! :) jeszcze jak piszesz, że dojdą zdobienia ,to już w ogóle :)

Offline kobietka
  • maniak
Siostra, super wygladasz :)

Offline agatonek

• zapaleniec
Aaaa... nareszcie są zdjęcia:)

Gorset się pięknie prezentuje (nawet bez koronki) - ładnie podkreśla talię, dół.... mniej bitej śmietany i będzie idealnie!

Po Twoim opisie nie bardzo mogłam się zorientować jak sukienka będzie wyglądać, ale teraz już widzę, że będzie pięknie  :przytul:

Jejuuu szkoda że Cię nie zobaczę na żywo  :'(

Welon będzie błyszczący- mgiełka (taki jak ten tiul u dołu sukni), dwuwarstwowy za tyłek i najważniejsze bez lamówki  ;D ;D ;D ;

:ok: :ok: :ok:

Offline kkotek
  • maniak
Dziewczyny jeszcze raz dziekuję  :-*
Już mi lepiej kiedy tak mnie wychwalacie  :P :P :P

No własnie też zauważyłam, że moja talia pięknie sie perezentuje  ;D
Duzo pań w pracy mówi mi, że mam ładną talię (hihi nie widzą tych fałdek tłuszczu  ::):)

Agata ja tez żałuję, że Cie nie będzie na ślubie ale Wy w tym czasie będzie się smażyli na słoneczku i rozkoszowali się honeymoonem :skacza:
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline mantis1981
  • użytkownik
  • **
No moim zdaniem sukienka jest bardzo ladna i Ty w niej tez wygladasz ladnie  :P - ja akurat lubie ta "bita smietane" i sama ja bede miala. Talia tez pieknie sie prezentuje, wiec sukienka naprawde jest dobrana :) Nie zastanawiaj sie juz czy dobry wybor czy nie bo ja tak samo mialam...jak patrzylam na zdjecia to podobalo mi sie, jak je zamknelam to zastanawialam sie czy to na pewno dobry wybor, potem znowu patrzylam na zdjecia i znowu bylo ok :) - takie juz sa chyba kobiety :)

Ja dzis ide na 3 - ostatnia przymiarke sukienki...tez sie doczekac nie moge.

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
nono piękna sukn ia

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
kkotek sukienka przepiękna i ty również sie pięknie w niej prezentujesz  ;) ;) ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Hej i ja przylaczam sie do twojego odliczania hmm troszke pozno bo za chwile slub, ale nadrobiłam wszelkie zaleglosci przeczytalam wszytsko i obejrzalam zdjecia ;) Sliczna bedziesz miala suknie :) Pozdrawiam

Offline kkotek
  • maniak
Dzień dobry wszystkim  ;D

kacha8609 :hello: w moich skromnych progach  ;D

Marzenieeee, werka23, kacha8609 dziękuję  :-*

Dzisiaj już środa i tylko  17 dni   do ślubu :skacza:

W sprawach ślubnych chwilowy zastój ale to tylko do soboty bo mamy swoje wieczorki a w niedzielę jedziemy po soki a od poniedziałku zaczyna się szał ciał i dziennie mamy coś do załatwinia  :)
Chyba zaczynam odczuwać, że za kilkanaście dni wychodzę za mąż :Serduszka:
Ojjj kończą się beztroskie dni  ;)

Wczoraj przed pracą byłam jeszcze raz w salonie i dokładnie wytłumaczyłam kobitce jak ja widzę przód sukni- wiadomo pooglądałam sobie siebie na zdjęciach i już innym okiem na to wszystko patrzę  :)

Dzisiaj mam wycieczkę do Katowic, do sądu rejonowego po zaświadczenie o niekaralności  :)
Później do pracy i w domku będę dopiero ok 21!!!

« Ostatnia zmiana: 27 Sierpnia 2008, 08:37 wysłana przez kkotek »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline izulek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.08.2008
Zleci te 17 dni nawet niezauwazysz....wiem po sobie, za 3 dni wychodze za mąż i jakos to do mnie kompletnie niedociera. Czuje jakbym szla do kogos na wesele...

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: 17 dzionków :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
izulek ma racje zleci i sie nawet nie obejrzysz!! Jednym slowem zakercony tydzien przed toba :)

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
kochana to zaczyna być niepokojące dla mnie, że zostało Tobie tylko 17 dni  ;D ;D ;D przecież miałyśmy jeszcze tyle czasu...

Ślicznie wyglądasz, będziesz piękną Panną Młodą

Offline agatonek

• zapaleniec
Ależ Ci zazdroszczę  ;D

Te kilkanaście dni przed ślubem to jest piękny czas, ja bym tak chciała jeszcze raz to przeżyć  :)