Autor Wątek: Czekasz na tę jedną chwilę, serce jak szalone bije.... czyli kkotek odlicza :)  (Przeczytany 53939 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Dzień dobry wszystkim w czwartkowy poranek  :)

Cieszę się, że jest już ten dzień tygodnia bo strasznie mi się ciągną coś te dni!
Od jutra weekend więc trochę odpoczniemy i zrelaksujemy się bo ostatnio dziennie boli mnie głowa!
I wcale nie przeżywam ślubu ani weseliska i nawet póki co nie mam wielkiego stresiora  :P

W sobotę nareszcie wraca sis z podróży poślubnej więc pewnie jakoś w weekend się spotkamy i poklachamy bo już stęskniłam się za nią  ;D

W sobotę Wojtek idzie na męską imprezkę (połączenie dwóch pracowych wieczorów kawalerskich- mojego Wojtka i jego kumpla Szymona) więc mam wolne popołudnie i wieczór to zobaczę sobie w końcu "Lejdis"  ;D
Ponoć film jest fajny, teksty powalające i w ogóle słyszałam dużo pozytywnych opini więc sobie go obejrzę  ;D

Dzisiaj przed pracą jadę na bieliźniane zakupy i jak kupię sobie juz tylko brakujące majtasy na ślub to Wam się nimi pochwalę  ;D ;D ;D

We wtorek jedziemy do cukierni wybrać tort (w sumie my już wiemy jaki chcemy  :P ) i idziemy też odebrać zamówione dolary więc kolejne rzeczy z głowy  :)

W środę idę na próbną fryzurę to może wkleję poźniej jakieś fotki (jeśli oczywiście będzie ktoś zainteresowany) ;)

30 sierpnia mamy swoje wieczorki  ;D
Ja mój wyprawiam w tym samym lokalu co moja sis więc pewnie będę baaardzo zadowolona  ;D
Wojtek natomiast swój wyprawia w domku a konkretnie na tarasie  :P
Będzie grill, zakąski, wódeczka i męskie rozmowy nocą :D :D :D
Mam nadzieję, że nikt nie będzie porzebował reanimacji seksownej piguły  ::)
Moja teściowa stwierdziła, że przebierze się za króliczka playboya (zamontuje sobie wielkieeeee różowe uszy, mięciuki ogonek i założy bluzeczkę z króliczkiem) i będzie im podawała do stołu  ;)
A babcia (którą W. informował o kawalerskim i o tym, że ma się ewakuować do kuzynki na całą noc bo tak będzie dla niej lepiej stwierdziła, że wytrzyma i nie będzie jej hałas przeszkadzał) wyskoczy z tortu zamiast seksownej piguły  :D :D :D
To by chłopaki mieli ubaw  :hopsa: :hopsa: :hopsa:
Wtedy to by napewno potrzebowali pomocy ale wykwalifikowanych pielęgniarek  :Pielegniarka: :Pielegniarka: :Pielegniarka:

Ja uciekam bo tak jak pisałam jadę na zakupy a poźniej do pracy  :)

Miłego dnia kochane  :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 14 Sierpnia 2008, 09:37 wysłana przez kkotek »
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
Najważniejsze, że trzydniowy weekendzik już niedlugo !

Co do "Lejdis" - mi się w ogóle nie podobał  ::) Uważam, że "Testosteron" był o wiele lepszy, ale ja już tak mam - mi się mało filmów podoba  ;)

Teściowa i babcia to niezłe imprezowiczki  :D

Offline kkotek
  • maniak
Dzień dobry  :-*

dzisiejsza noc była tragiczna... W ogóle nie spałam bo burza była a ja się panicznie boję burzy  ::)
Jak już udało mi się zdrzemnąć to ok 6 było oberwanie chmury z gradobiciem i mega waleniem piorunków jednym słowem przeszła nawałnica przez Miechowice  :'( Nie mieliśmy prądu i w ogóle non stop wyły alarmy samochodowe  :-\
W tym czasie Wojtek jechał akurat do pracy cały czas modliłam się żeby dojechał cały i zdrowy!!!
Jak już się uspokoiło to przysnęłam i śniło mi się lotnisko, deszcz i duuuuuuuuuużo ludzi  ::)
Tak więc może spałam- czuwałam tak z 2 godziny po czym wstałam, wykąpałam się i jestem z mega bólem głowy  :'( :'( :'(
A za oknami co..... Słońce przedziera przez chmurki jak gdyby nic  :o :o :o

Miłego dnia kochane  :-* :-*
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
No to ciekawą noc miałaś, u nas noc spokojna ale teraz zimno jak w październiku

Dziękuje za wiadomość o dolarach  :przytul:

Zauważyłaś jak malutko czasu nam zostało?

Offline kkotek
  • maniak
Iza proszę bardzo   :)
Skoro wiem o czymś, co może przydać się innym to chętnie się tą widomością dzielę  ;D ;D ;D ;D

Właśnie widzę i z dnia na dzień zaczynam odczuwać, że cyferka się pomniejsza  ;)
Póki co stresiora nie mam tzn przeżywam, że juz coraz mniej ale to tak na spokojnie  :)

Za chwilkę zrobię zdjęcia moich ostatnich zakupów to wkleję i się pochwalę nimi a cooooooo  :D :D :D :D
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kkotek
  • maniak
Obiecałam więc wklejam  ;D

Moje ślubne majteczki  :P

Przód  :)

Zbliżenie na koronkę  :P

Tył  :)

Koronka na pośladkach  :P

Muszę powiedzieć, że są bardzo mięciutkie i przyjemne w dotyku  ;D
Najpierw nie chciałam majtek z koronką bo zawsze mnie ona gryzie ale jak zobaczyłam te i  dotknęłam ich to od razu je kupiłam bo koronka jest taka milutka :Serduszka:

Kupiłam także drugą parę rajtek ale nie będę obu par wklejała bo jak wyglądają rajstopy wszystkie wiemy   ;)
Długo szukałam tych "wymarzony" ślubnych rajstop- chciałam białe, lekko kryjące i połyskujące a jak wszędzie się dowiadywałam to i owszem były ale takie typowo komunijne  ::) ::) ::)
No ale tak długo szukałam aż w końcu znalazłam i mam :skacza:

Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kobietka
  • maniak
Sis, wróciłam:)
nadrobiłam strony twojego watku i  :o :o :o
torpeda z ciebie;)

Offline kkotek
  • maniak
cytowanie patrz Regulamin-pisanie postów-pkt.15

Ciezę się, że już jesteś sis  :-*

Torpeda powiadasz....
A co mam ze wszystkim zwlekać a czas przecież biegnie jak szalony i już coraz mniej dni nam pozostaje  ;)

Kolejna noc za nami i aż się boję dzisiejszej  >:(
Wczoraj po raz kolejny przeszła nawałnica i znowu nie zmrużyłam oka  :-\
Od godz 18 pioruny, grzmoty i grad waliły z każdej strony  :'(
Nocke miałam z głowy bo panicznie boję się burzy a także martwiłam się o sis bo w nocy akurat wracali do domu z podróży  :(
Teraz narazie jest cisza i spokój ale synoptycy zapowiadają ZNOWU burze  :'(
Od wczoraj nie miałam netu bo kable się spaliły a kumplowi wyplaiło wsyztkie sprzety w domu  ::) ale na szczęście net już jest naprawiony więc póki co korzystam ile mogę  ;D
Wojtek poszedł na pracowa imprezkę więc ja mam wieczó dla siebie- najpierw pobuszuję na forum, później kąpiel i coś muszę nałożyć na włosy bo ostatnio bardzo mi wypadają a wieczorem będę oglądała na polsacie "Pod słońcem Toskanii" - uwielbiam ten film ;D ;D ;D ;D

Teraz lecę nadrobić zaległości  :)
« Ostatnia zmiana: 18 Sierpnia 2008, 08:44 wysłana przez Maja »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
kochana wiem co czulas ja byłam w ten czas w łodzi przez dwie noce tak waliło jagby budynki ktos w pobizu wysadxzał potworne i jeszcze te ulewy i pioruny masakra.  :-* :-* :-*

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline agatonek

• zapaleniec
U nas też burze były straszne, ale jakoś przeżyliśmy  :)

26 dni  :o nie mogę uwierzyć, że już tak blisko  ;D

Offline kkotek
  • maniak
Dobry wieczór  :-*

Mój wątek zaczyna obumierać ale na szczęście do slubu już mało zostało więc później zniknie całkowicie  :)

Weekend minął spokojnie i bardzo leniwie  ;D

Jutro jedziemy do cukierni wybrać tort i wpłacić zaliczkę :)

W środę mam próbną fryzurę a w czwartek idziemy z Wojtkiem do nowego proboszcza przedstawić mu nasza wizję ślubu  ;D
Potem tylko jeszcze dogadamy sie z organista i panem, który będzie grał na skrzypcach  :)

Weekend wolny- oby  :P

A od poniedziałku zaczynamy na nowo :D :D :D :D
W poniedziałek o 11 mam przymiarkę  ;D

Jak się okazało muszę kupić sobie nowy welon- ten od sis tzn nasz wspólny ma mega dziure i w grzebu brtak jednego ząbka  ::) ::) ::)
Szkoda mi go ale przeciez nie pójdę w potarganym i baaaaardzo wygniecionym welonie do ślubu  :(

W sobotę 30 sierpnia mamy swoje wieczorki :skacza:
Ja w lokalu a Wojtek w domu na tarasie   :)
Ojjj będzie się działo :D :D :D :D :D :D

Agatko ja sama z dnia na dzień robię coraz to większe  :o :o :o :o, że już tylko tyle dni do ślubu  ;D ;D ;D
Póki co stres nie jest moim przyjacielem, koszmary mi się nie śnią (rajtki i majtki kupione więc nie ma powodów do koszmarów  :D ) dlatego chodzę uśmiechnięta od ucha do ucha  ;D ;D ;D

Miłego wieczoru  :-*
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kobietka
  • maniak
Ojjj siostro, siostro;)
cobyś nie zapomniała, jak moja facjata wygląda 8)
jedna z wakacyjnych fotek

reszta fotek już jutro, w moim watku ;D
« Ostatnia zmiana: 18 Sierpnia 2008, 21:21 wysłana przez kobietka »

Offline kkotek
  • maniak
Ja tam Cię foczko dobrze pamiętam  ;D ;D ;D ;D ;D

Aby sobie na forum pooglądam fotki bo mnie nawet nie zaprosiłaś do domu na kawę i oglądanie zdjęć  :'( :'( :'( :'( :'(
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kobietka
  • maniak
a to ty zaproszenia potrzebujesz :drapanie: :obrazony: :obrazony:

ja w chacjendzie jestem do 1 wrzesnia, ty wiesz...

Offline kkotek
  • maniak
Tak zaproszenie musi być bo może Twój hazbend nie życzy sobie odwiedzin szwagierki  :D :D :D :D :D
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kobietka
  • maniak
NIe pieprz głupot!!
to kiedy wpadniesz?? zrobię spagetti ;D

Offline kkotek
  • maniak
Jak sama widzisz najbliższe dni mam zajęte  ::)

Jak przyjedziesz w środę to zabierz fotki  ;D ;D ;D
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kkotek
  • maniak
Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeń dobry  ;D

Właśnie wróciliśmy z cukierni i trociki mamy już zamówione  :)
Zdecydowaliśmy się na białę paczuszki (kwadraty) przewiązane wstażeczką i z kokardką na górze w kolorze intensywnej zieleni  ;D
Stojak mamy elegancki tzn na 4 torty bo tyle mamy w kształcie hmmmmm na górze jest kubełek z lodem i szampanem a torciki będą piętrowo szły do góry ale nie tak jak w normlanym stojaku piętrowym tylko w takim jakby spirala  :)
Hmmm wiecie o co mi chodzi???
Na drugim piętrze bedzie paczuszka bez kokardki bo na torcie będzie stała figurka, która pożyczy nam jedna z forumek a dokładnie agatonek  ;D ;D ;D
Agatko jesli masz gdzieś zdjęcie figurki to jesli mogłabyś ją wkleić byłabym Ci baaaaardzo wdzięczna  :-*
Acha 4 paczuszki będą tego samego smaku- śmietankowe w kawałkami czekolady  ;D

Dzisiejszej nocy miałam koszmar ślubny  :'( :'( :'(
Śniło mi się, że nasz 1 taniec wyglądał tragicznie- musimy z W. poćwiczyć jakieś drepatńce- przytulańce w domu bo normalnie jakis niewypał będzie  :P
Orkiestra nie grała bo nikt się nie chciał bawić  a ja pokłóciłąm się z moją ciocią, jej mężem i jej dziećmi bo twierdzili, że na stołach nic nie ma i im się nie podoba nasze wesele  :'(
A najgorsze było to, że zamiast naszego lokalu byliśmy w jakimś innym i mieliśmy osobną salę do jedzenia a osobna do tańczenia  :'( :'( :'( :'(
Obudziłam się nad ranem ze łzami w oczach i dziękowałam Bogu, że jestem w domu, w swoim łóżku   :)
Ale nie ma tego złego i ja sobie zawsze mówię, że sny tłumaczy sioę na odwrót i że nasze wesele bęzie piękne i wszystko wyjdzie tak, jak sobie to zaplanowaliśmy i wymarzyliśmy  ;D ;D ;D ;D

W sobote będą 3 tygodnie do ślubu więc pewnie pokuszę się o małe podsumowanko tego co mamy a czego nam jeszcze brak  :)

Teraz zmykam chwilkę odpocząć i o 11.36 mam busa bo przecież muszę do pracy iśc na 2 zmianę  :P

Miłego dnia  :-*
Dopiszę żeby było wiadomo, że wstążeczka i kokardka są w kolorze intensywnej zieleni a nie jak wynika z mojej poprzedniej wypowiedzi sama kokardka :P
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
no to super ze torcik już jest wydaje sie byc bardzo interesujacy nie wiem czy nie doczytałam ale w jakim jest smaku?

Co do snów to sie nimi nie przejmuj mi sie snilo ze moja suknia zgineła i dali mi inna zastepczą

Offline kkotek
  • maniak
Znalazłam nasz stojak w necie :skacza:
Z tym, że w naszym te uszka przy kubełku są większe, sam kubełek jest większy i jakoś na żywo stojak jest większy i ładniejszy  :D

Oto on:

Acha ten jest chromowany a my mamy cały srebrny  :)

marzenieeee o smakach pisałam ale powtórzę raz jeszcze- wszystkie torty będa o tym samym smaku- śmietankowym z kawałakmi czekolady  ;D
« Ostatnia zmiana: 19 Sierpnia 2008, 10:28 wysłana przez kkotek »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
 :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: a zeczywiscie juz zauwazyłam

super ten stojak

Offline agatonek

• zapaleniec
Oto i figurka w pełnej krasie:

Siostry, musimy się umówić niedługo na spotkanko  :D

Stojak prezentuje się bardzo ciekawie, nigdy takiego nie widziałam. Tort śmietankowy z kawałkami czekolady mówisz.. mmm, takie lubię  :)

Co do tańców - to ćwiczcie póki jest czas ;) U nas próba zaczęła się o godzinie 20 na dzień przed weselem, ale przynajmniej wyszło spontanicznie  ;D Teściowa się potem pytała ile czasu zajęło nam ułożenie układu  ;)

Offline kobietka
  • maniak
Siostra, fajny stojak wybraliście no i zazdroszczę bajeranckiej figurki :'(
fajną historyjkę możnaby ułożyć....zaczyna sie od kretych ścieżek jakimi sa randki, dochodzicie na szczyt gdzie już są randki z szmpanem a potem.... "czimanie za kragiel" żeby facet nie zdezerterował  ;)

Offline kkotek
  • maniak
Agatko dziękuję  :-*
Ja też jestem za spotkaniem  ;D ;D ;D

Sis figurka będzie na drugim piętrze bo na nim najlepiej będzie widoczna figurka  ;D ;D ;D ;D
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kobietka
  • maniak
Ja czytam ze zrouzmieniem ;)
wiem, gdzie będzie figurka;)

Offline kkotek
  • maniak
Wiem, że potrafisz  :D
Sis ja ciągle pamiętam, że Ty wszystko wiesz, robisz i w ogóle jesteś naj  :P :P :P :P
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kobietka
  • maniak
taa, jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
i jeszcze zapomniałas dodac, ze to ja najlpeiej pakuję "gyszynki":) :P

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
ale superancka figurka

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
A jak tam po przymiarce i próbnej fryzurce?
Taka ślepa jestem i nie widze, czy nic o tym nie pisałaś?

Offline kobietka
  • maniak
ika3w próbna fryzura przełozona na piatek, przymiarka 25.08 :)