Agatko melduję się

Nie pisałam nic ostatnio u siebie bo nie miałam o czym

Od piątku byłam u W., wczoraj obkupiłam się w łaszki do Egiptu

a popołudniu moi rodzice przyjechali do W. na grilla i tak nam zleciało

A poza tym wczoraj forum nie chciało mi chodzic i znowu miałam mega nerwa

Do 31 lipca goście mieli potwierdzać zaproszenia i oczywiście nie wszyscy to zrobili więc ja sama zadzwoniłam do kilku i kulturalnie oświadczyłam, że chcę konkretów TAK albo NIE bo jesteśmy dorośli i tak też trzeba załatwiać sprawy

Jeszcze dzisiaj zadzwonię do wielebnego kuzyna i koleżanki zobaczę co mi powiedzą

Wkurza mnie to, że ludzie olewają sobie terminy i w ogóle

11 sieprnia jedziemy do restauracji wpłacić 40% zaliczki więc musimy wiedziec ile osób bedzie!
Dzisiejszej nocy miałam koszmar ślubny

Śniło mi się, że nie kupiłam sobie rajstop i mama z sis namawiały mnie bym załozyła takie beżowe z lajkrą jak zawsze noszę

Ja się wściekłam i powiedziałam, że takich nie chce i w koncu wyszperałam jakies ponczochy samonośne i chciałam je założyc ale silikon, który jest pod koronka odkleił się i zniczyły się; za chwilkę znalazłam jakieś rajstopy ale one były za ciemne i w ogóle bleeee i je tez wywaliłam no i wiecie co w końcu zrobiłam...
Ubrana w suknię ślubna pojechałam do sklepu bo białe rajtki

Wracam do domu, patrze a do klaki wchodzi W. z mama i zmierzają po mnie a ja za krzakami stopje i panikuje, że mnie w domu nie ma i co teraz, jak to będzie, jak ja się przedostanę do domu żeby mnie nie widzieli

A i jeszcze śniło mi się, że pani Kasia- kosmetyczka malowała nas na klatce schodowej

Po tym wsyztkim obudziłam się zlana potem i nie wiedziałam gdzie ejstem

Jak juz doszłam do siebie to stwierdziłam, że jutro idę kupić sobie rajtki i jak dobrze, że jestem w domu i leżę w swoim łóżeczku

Dobra póki forum funguje lecę poczytać co tam u Was

Miłego dnia Kochane