Autor Wątek: Czekasz na tę jedną chwilę, serce jak szalone bije.... czyli kkotek odlicza :)  (Przeczytany 53395 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Gratuluje wagi!
I dobrze, że już wiesz co ze stanikiem. Może będziesz spała spokojnie  ;)

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Ika dziękuję  :)

A jeśli chodzi o spokojny sen to dzisiaj w nocy śniły mi się pracowe cyferki i kody na dane poradnie i tak sobie w śnie je powtarzałam  ::)
Czy coś ze mna jest nie tak  ::) ::) ::)

Lecę poczytać co tam u Was  ;D
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kobietka
  • maniak
U mnie są foty z weekendu.
 8)

Offline kkotek
  • maniak
Wtorkowe  :-*

Jestem już po śniadanku a miałam bułkę mleczną z masełkiem i cieplutkie mleczko  ;D
Pyszności  :)

Za niedługo zmykam się szykować do pracy bo dzisiaj wyjatkowo idę na 2 zmianę bo normalnie to teraz cały tydzień mam na rano  :)

Opowiem Wam jakie sny mnie nawiedzają co noc  :P
Dzisiaj miałam kolejny sen z serii ślubnej  ::) Tym razem śniło mi się spotkanie z orkiestrą  :D :D
Okazało się, że niby ten zespół który zamawialiśmy rozpadł się i z tego jednego utworzyły się 2 mniejsze  :-\
I mielismy któryś wybrać!! W końcu zdecydowaliśmy, rozmowy przebiegły prawidłowo a na końcu tak sie wkurzyłam na moją teściową i jej wygarnęłam wszystko co mi leży na sercu  ;)
A i w śnie wypaplałam przy rodzicach piosenkę, którą chcemy zadedykować im na podziękowania dla rodziców  ::)

A ostatnio śniła mi się nasza restauracja i spotkanie z panią właścielką  :)
Też wszystko było oki i pani właścielka zapewniała mnie, że ja się mam niczym nie przejmować w TYM dniu bo ona o wszystko zadba tak, jak jabym to zrobiła  ;D

Same widzicie, że codziennie śnią mi się kolejne sparwy do załatwienia  :D :D :D
To chyba taki przypominacz jest  :P

Miłego dnia dziewczynki  :-*
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Koszmary slubne cię nawiedzaja, za duzo myslisz ;)

No i dobrze ze wszytko juz wiadomo z tym stanikiem.
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline kkotek
  • maniak
Koszmary slubne cię nawiedzaja, za duzo myslisz ;)

No i dobrze ze wszytko juz wiadomo z tym stanikiem.

Lili sęk w tym, że o restauracji to ja nie myslę bo nich jestem pewna i wiem, że żadnego głupiego numeru nam nie wykręcą więc spoko  ;D

W sumie o orkiestrze to rozmawialiśmy w niedzielę, że w sieprniu musimy sie do nich przejechac i ustalić szczegóły i nic poza tym!! Jakoś bez większych emocji ta rozmowa przebiegała  :)

Ale sama świadomość tego, że dzisiaj mamy już 1 lipca i za 74 dni wychodzę za mąż powoduje, że zaczynam odczuwac motylki w brzuchu!!!
Z jednej strony ta ekscytacja a z drugiej nie mogę uwierzyć, że to już tuż tuż  :o :o :o

Do 100 tak mi się ciągneło a teraz jak dziennie wchodzę na forum i widzę, jak liczba dni się zmniejsza to normalnie sama nie mogę uwierzyć w to, że ten czas tak szybko leci  :o
« Ostatnia zmiana: 1 Lipca 2008, 10:04 wysłana przez kkotek »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
Witaj kochana  :-* :-* :-* ślę

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
witam i wysyłam tone całusów juz jestem obecna  ;D ;D ;D

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
Już się nie mogę doczekać fotek z przymiarki  8)

Offline kkotek
  • maniak
Dobry wieczór ;D
Witam Was na 69 dni przed godziną O :skacza:

Weekend tak szybko minął i jutro znowu do pracy!!
Cały weekend spędziłam u W. :Serduszka:

W sobotę rano poszliśmy do kwiaciarni i zamówiliśmy dla mnie bukiet, przypinkę dla W. i świadka tylko teraz mam problem do rozważenia co wymyslić dla mojej sis czyli świadkowej (bukiet, przypinka czy bransoletka)  ??? Pani zaproponowała bransoletkę ale ona odpada bo ja miałam takową u sis na weselu a poza tym dla mnie była ona mało praktyczna bo się niestety dość szybko rozwaliła  :'( Kobietka dała czas do namysłu i pod koniec sierpnia mamy przyjść i powiedzieć co wybraliśmy  :)
Acha mamy jeszcze do przemyślenia czy chcemy: bukiety albo kosze kwiatowe dla rodziców na podziekowania  i czy chcemy bukiet czy jakąś kopozycję kwiatową w ozdobnej misie dla taty W. i mojej cioci na cmentarz!!
Dekoracja na aucie bardzo delikatna  :) Rożek kwiatowy i kokardki na klamkach  ;D ;D ;D

No więc jak widzicie mamy nad czym mysleć!!
Ale cieszę się, że kolejna sprawa załatwiona- teraz jeszcze tylko musimy iść zamówić dekorację kościoła ale to za 2 tygdonie bo oboje z W. pracujemy teraz na 2 zmianę  :-\

W sobotnie popołudnie przyszli do nas znajomi na grila więc też jakoś zleciało na ciekawych konwersacjach o życiu, o naszych przygotowaniach i obronie lisencjata oraz wyjeździe koleżanki do pracy, do Irlandi na 2 m-ce!!

Dzisiejszy dzień też nie należał do najgorszych; rano kościół, sniadanie, obiad i ja sobie leżałam i nynałam a W. oglądał formułę 1!! Co Ci faeci widza w tych małutkich ale baaaardzo ryczących autkach  :P
Popołudniu pojechalismy do moich "ulubionych" dziadków i u nich znowu rozmowy o ślubie i weselisku, o przygotowaniach do tego wielkiego dnia  ;D ;D ;D ;D

Jutro rano idę na branie miary a później na poszukiwania strojów kąpielowch dla mnie i sis  :P
Jeśli dostanę jutro kawałek mojej koronki w salonie to wkleję Wam fotkę i się nią pochwalę :skacza:
Aaaaaa wkleję Wam też mój biustonosz ślubny  ;D
W końcu go kupiłam w czwartek i jutro ide na mierzenie ze spokojnym serduszkiem  :P :P

Zakupy "kołoczowe" idą do przodu więc teraz tylko czekać na jego wypiek  :)

Wyczytałam też w gazecie, że teraz jest najlepszy czas na kupno dolarów bo stoją bardzo nisko a za niedługo ich cena może znacznie podskoczyć  :-X
Jutro sprawdzę cenę w kantorach i jak coś kupię już ich ileś tam żeby mieć je jak będziemy w Egipcie  ;D

Oki elaborat napisany więc mogś iść spać  ;)
Mam takie zaległości na forum, że szkoda gadać  :o :o
Nie wiem kiedy je nadrobię bo z dnia na dzień mam coraz mniej czasu  :'( :'(

Dziękuję Wam za uwagę  :-*

Dobranoc moje kochane  :-* :-* :-*

Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Oj dzieje się u ciebie dzieje ;D

Ale ważne, że cały czas do przodu ;D Czekam na fotki ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Super, że przygotowania brną do przodu pełną parą, tak trzymaj

i buziaki na początek tygodnia  :-* :-*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
Witaj kochana, no to masz dzis ciezki dzien i oczywiscie czekamy na foteczki

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
wiele się dzieje ,ale już coraz bliżej ;D
Lili- ma rację, ważne ,że ciągle do przodu :P

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
i ja czekam:)

Offline kkotek
  • maniak
Dzień dobry  ;D

Wczorajszy dzień minał mi bardzo przyjemnie  :)
Rano byłam na braniu miary :P Pani zmierzyła wszystko co miała, zanotowała moje wszelkie uwagi i pierwszą przymiarkę mam za miesiąc czyli 14 sierpnia o godz.10  ;D
Z tego wszystkiego obie zapomniałyśmy o tym, że ja przecież jeszcze bolerko zamawiałam a wczoraj w ogóle o nim nie było mowy więc dzisiaj przed pracą podejde do salonu i jej przypomnę  :P
Kurcze tak bym chciała Wam pokazać moją wybrankę ale nie mam jak bo suknia to połączenie 3 innych modeli i dopiero na przymiarkach będzie coś widać  :)
Mam nadzieje, że zaczekacie spokojnie ze mną na 14 sierpnia  ;)

A w sobotę jedziemy z W. w poszukiwaniu garniaka i całej reszty ubiory PM  ;D ;D ;D ;D

Po mierzeniu poszłyśmy z sis na polowanie i w końcu kupiłam sobie 2 stroje kąpielowe :skacza:
Ale ile ja się najpierw namierzyłam, nastękałam i nawkurzałam to moje ale koniec końców mam 2 piękne stroje na naszą podróż poślubną :skacza: Sis pomagała wybierać i non stop przekonywała, że wyglądam w nich bardzo dobrze  :P Jak ludzie nie pouciekają z plaży lub basenów to bedzie znaczyło, że wyglądam w miarę dobrze  :D :D
Sis też sobie upolowała fajniuśki- zebrę jak to powiedziałyśmy w sklepie  :D :D :D

Niestety zdjęć w dniu dzisiajeszym nie będzie bo padły mi akumki w aparacie i teraz się ładują ale obiecuję, że jutro rano już powklejam wszystko to, co Wam obiecałam  :)

Acha wyklarowała sie też wizja mojej sis czyli świadkowej i jej dodatku, który będzie świadczył o tym, że to ona w dniu naszego ślubu jest właśnie świadkową  :)
Przedstawiłam sis wizję pani kwiaciarki i doszłyśmy do wniosku, że bransoletka odpada (z powodów wymienionych już wcześniej), bukiecik też opada bo zajmuje ręce, przypince również podziękujemy bo podziurawi suknię sis więc pozostaje nam kwiatek do włosów  ;D I takowy właśnie sis będzie miała  :)
Napewno będzie wyglądała bardzo pięknie- no może już nie tak olśniewająco jak w dniu swojego ślubu ale bardzo podobnie  :P

Także wszystko zaczyna się samo układać i z bardzo się cieszę z tego powodu :skacza:

Popołudnie w pracy miałam baaaardzo leniwe gdyż była awaria wody i lekarze nie mogli przyjmowac pacjentów a co za tym idzie ja miałam luzik bo ludziska nie chodzili płacić za wykonaną usługę  :P
jedynie osobny z rtg`ena przychodziły ale to chyba tylko 3  :D
Zrobiłam co miałam zrobic i sie trochę nudziłam ale dzisiaj pewnie przez wczorajszego zonka ludzi bedzie masa więc już sie nastawiam psychicznie na to  ::)

Oki ja idę posprzatać a później zobaczę sobie mój ulubiony serial czyli Beverly Hills 90210 i potem zmykam już do salonu i do pracy  :)

« Ostatnia zmiana: 8 Lipca 2008, 09:43 wysłana przez kkotek »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
czekamy na zdjecia łowuw zakupowych

Offline agatonek

• zapaleniec
Noo, ja też ostatnio w szale zakupów strojów kąpielowych do Egiptu  :)

Właśnie kupiłam trzeci  8)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
AGATONEK JA MAM TAK SAMO JUZ MAM TRZY :)

Offline kkotek
  • maniak
Witam Was moje koleżanki wieczorową porą  :-*

Jeśli chodzi o stroje kaąielowe to powiem tak: dla mnie kupno 2 to już był nie lada wyczyn  ::)
Zapytajcie sis to ona Wam opowiem jak było  :P

W pracy miałam dzisiaj urwanie głowy i nie wiedziałam gdzie mam ręce włożyć ale na szczęście jestem już w domku, wykąpana i za chwilkę zmykam do łóżeczka  ;D

Byłam dzisiaj w salonie przypomnieć o bolerku  :)
Pani pamiętała o nim ale i tak dopiero będziemy działać w tym kierunku po 1 przymiarce :)

Udało mi się obfocić moja koronkę (telefonem bo telefonem ale zawsze coś ) :skacza:
"Evita" sie zwie  :P :P :P

I zbliżenie na wzór

Ta koronka będzie na szelce i na gorsecie tzn będzie ułożony taki wzorek na kształ litery V ale bardziej te V rozszerzone i ...
Kurczę nie wiem czy wiecie o co mi chodzi  ::)

A jutro zapodam resztę zdjęć  ;D ;D

Miłego wieczoru dziewczynki  :-*
« Ostatnia zmiana: 8 Lipca 2008, 21:56 wysłana przez kkotek »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline KashDar

• uzależniony
  • data ślubu: 14.06.2008r. godz. 17.00
śliczna  :)

Offline agatonek

• zapaleniec
Śliczna  :)

Offline kkotek
  • maniak
Dzień dobry dziewczynki  :-*

Dziękuję za komplementy i cieszę się, że koronka Wam sie podoba  ;D
Ja sama się w niej zakochałam kiedy ją ujrzałam :Serduszka:

Noc minęła bardzo szybko ale wyspałam się więc jestem zadowolona   :)
Wypiłam 2 kubki kakao i uśmiech nie znika mi z twarzy  ;D

Obiecałam fociaki więc proszę bardzo  :P

Oto mój ślubny biustonosz  :)

Zbliżenie na koronkę

Jak widać na załączonych obrazkach koronka jest także na ramiączkach więc nawet jakby ramiączko wyślizgnęło mi się spod szelki to będzie widać ozdobny wzorek  ;D

Oczywiście po wewnętrznej stronie stanika są paseczki silikonowe na lepsze "trzymanie"  ;)

A teraz moje stroje kąpielowe, które kosztowały mnie tyle nerwów, że szkoda gadać  ::)
Majtoli nie wklejam rozłożonych żebyście się nie przestraszyły ich rozmiarami  ::)

Zielonkawy  ;D

Niebieski  na majteczkach ma klamerkę do ozdoby  ;D

To by było na tyle  ;)

Teraz póki mam chwilę wolnego to lecę zobaczyć co tam u Was słychać  ;D ;D

Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Stroje super!
A i koronka na suknie bardzo ładna!

Offline agatonek

• zapaleniec
Fajowskie te stroje  ;D

Gdzie kupiłaś? Chociaż podejrzewam, że mojego rozmiaru i tak się nigdzie nie uświadczy, swoje kupiłam w brytyjskich sklepach internetowych. Rozmiar 34f leży na mnie idealnie, co na nasze wychodzi jakieś 75G  :-\ Teraz mają fajne przeceny: za 13 funtów kupiłam ostatnio trzeci strój  ;) Koszt przesyłki do Polski to 4, 5 funtów, a paczka dochodzi do tygodnia czasu, więc nie jest źle  :) No i funt ostatnio potaniał  :)

Biustonosz też śliczny, ta koronka na ramiączkach pewnie się idealnie sprawdzi :)

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
mialam identyczny biustonosz slubny:) spisal sie rewelacyjnie. Ja mialam ramiaczka odpiete. Mam w domku nieuzyty pas do ponczoch bedacy z tego komplety. Jakbys byla zainteresowana moge odsperzedac.

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
zielony stroj najladniejszy a staniczek słodki :)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
stroje ii staniczek super

:-* :-* :-* :-* srodowe

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
super stroje i staniczek :)  śliczna koronka... :)

Offline kkotek
  • maniak
Dziękuję za pochwały  :-*

Jestem już po pracy- zwiałam dzisiaj wcześniej bo już pacjentów nie było  ;D ;D ;D ;D

Gdzie kupiłaś?

Agatko stroje kupiłam w sklepie dla takich wielorybków jak ja  :P
A tak poważnie to kupiłysmy nasze stroje z sis w sklepie właśnie ze strojami w Bytomiu na przeciwko aresztu śledczego!!
Nie wiem czy kojarzysz ale jakbyś jechała od placu telmana na dworzec, to za kościołem jest ulica przecinająca czyli piekarska to jedziesz dalej prosto i po lewej stronie jest duża kwiaciarnia a po prawej sklepy, apteka i schodkami w dół się schodzi do właśnie tego sklepu!! Na wystawie zawsze są stroje i inne takie bieliźniane rzeczy  :)
Ceny dość przystępne  a i rozmiary także  ;D

Zmykam do Was moje drogie  :P
Paulinka ❤️ 19.03.2018