Dobry wieczór

Witam Was na 69 dni przed godziną O

Weekend tak szybko minął i jutro znowu do pracy!!
Cały weekend spędziłam u W.

W sobotę rano poszliśmy do kwiaciarni i zamówiliśmy dla mnie bukiet, przypinkę dla W. i świadka tylko teraz mam problem do rozważenia co wymyslić dla mojej sis czyli świadkowej (bukiet, przypinka czy bransoletka)

Pani zaproponowała bransoletkę ale ona odpada bo ja miałam takową u sis na weselu a poza tym dla mnie była ona mało praktyczna bo się niestety dość szybko rozwaliła

Kobietka dała czas do namysłu i pod koniec sierpnia mamy przyjść i powiedzieć co wybraliśmy

Acha mamy jeszcze do przemyślenia czy chcemy: bukiety albo kosze kwiatowe dla rodziców na podziekowania i czy chcemy bukiet czy jakąś kopozycję kwiatową w ozdobnej misie dla taty W. i mojej cioci na cmentarz!!
Dekoracja na aucie bardzo delikatna

Rożek kwiatowy i kokardki na klamkach

No więc jak widzicie mamy nad czym mysleć!!
Ale cieszę się, że kolejna sprawa załatwiona- teraz jeszcze tylko musimy iść zamówić dekorację kościoła ale to za 2 tygdonie bo oboje z W. pracujemy teraz na 2 zmianę

W sobotnie popołudnie przyszli do nas znajomi na grila więc też jakoś zleciało na ciekawych konwersacjach o życiu, o naszych przygotowaniach i obronie lisencjata oraz wyjeździe koleżanki do pracy, do Irlandi na 2 m-ce!!
Dzisiejszy dzień też nie należał do najgorszych; rano kościół, sniadanie, obiad i ja sobie leżałam i nynałam a W. oglądał formułę 1!! Co Ci faeci widza w tych małutkich ale baaaardzo ryczących autkach

Popołudniu pojechalismy do moich "ulubionych" dziadków i u nich znowu rozmowy o ślubie i weselisku, o przygotowaniach do tego wielkiego dnia

Jutro rano idę na branie miary a później na poszukiwania strojów kąpielowch dla mnie i sis

Jeśli dostanę jutro kawałek mojej koronki w salonie to wkleję Wam fotkę i się nią pochwalę

Aaaaaa wkleję Wam też mój biustonosz ślubny

W końcu go kupiłam w czwartek i jutro ide na mierzenie ze spokojnym serduszkiem

Zakupy "kołoczowe" idą do przodu więc teraz tylko czekać na jego wypiek

Wyczytałam też w gazecie, że teraz jest najlepszy czas na kupno dolarów bo stoją bardzo nisko a za niedługo ich cena może znacznie podskoczyć

Jutro sprawdzę cenę w kantorach i jak coś kupię już ich ileś tam żeby mieć je jak będziemy w Egipcie

Oki elaborat napisany więc mogś iść spać

Mam takie zaległości na forum, że szkoda gadać

Nie wiem kiedy je nadrobię bo z dnia na dzień mam coraz mniej czasu

Dziękuję Wam za uwagę

Dobranoc moje kochane