Dzien dobry wszystkim

Pisałam wczoraj, że wybieramy się na zakupy no i zmierzyłam jeden fajny strój kapielowy ale jakos góra była dziwnie uszyta i w końcu go nie kupiłam

Upatrzyłam sobie za to wypasione klapeczki w CCC i idziemy je dzisiaj kupić

czemu wczoraj ich nie kupiłam??? Sama nie znam odpowiedzi na to pytanie

Mam nadzieję, że nikt mi ich nie wykupił bo inaczej

W nocy miałam komszmar ślubny

A że na tapecie jest teraz moje pierwsze branie miary i dylemat przymiarkowego biustonosza to, to wszystko mi sie połączyło w jedno i oto co mi sie dzisiaj śniło!!
Poszłam do mojego salonu i owszem była ta babka u której zamawiałam suknię i była tez jakaś inna taka dziwna

W ogóle to W. poszedł ze mną na te branie miary

A babka zamiast mnie mierzyć zaczęła pokazywać mi co ona zmieni w mojej sukni i w ogóle pokazała W. jak ona wygląda

i zaczęła mnie wypytywać o to czy mam dobry stanik bo jak będzie zły to bedę musiała go zmienić

A w dodatku jakaś trzecia babka robiła zdjęcia i powiedziała, że tens alon jesty uroczy, taki przytulny i takie tam bla bla bla!!!
No same widzicie, że ten sen to pomieszanie z poplątaniem

Jutro po pracy podejdę do salonu i zapytam tej odpowiedniej babki ( bo jak dzwoniłam wtedy do salonu to jakaś inna odebrała a ja wolę się UPĘNIĆ u tej co zamawiałam suknię) co z tym nieszczęsnym stanikiem- on jest moim koszmarem i umówię się na dany dzień, na przymiarkę bo normlanie ten stres mnie wykończy

Wiem, że branie miary to żaden stres ale widzicie, że TEN nieszczęsny stanik nie daje mi spokoju

Dobra a teraz z innej beczki

Pisałam już u Anjuschki w wątku ale i w swoim się pochwalę

Wczoraj weszłam na wagę i sie zdziwiłam bo znowu mam 2 kg mniej czyli od początku roku udało mi się zrzucić już 10 kg i tak teraz ważę 65 kg:skacza:
Ale to nie koniec- chcę jeszcze zrzucić 10 kg

Jak to wczoraj powiedziałam u dziadków to babcia mnie skrzyczała, że juz teraz wyglądam chudo ( w porównaniu do tego jak wyglądałam w tamtym roku) i ze ona się martwi żebym w anoreksję nie wpadła

Ale ja wszystko mam pod kontrolą i będzie dobrze

Miłego dnia dziewczynki