Środowe

Dziękujemy dziewczyny za komplementy i donoszę, żę jeszcze nie mieliśmy czasu usiąść i na spokojnie przejrzeć wszytkich zdjęć

Oboje pracujemy na 2 zmianę więc się nie widujemy; jedynie gg nam pozostaje ale nie narzekamy- bywały gorsze czasu ale przetrwaliśmy

Dzisiaj już środa a ja w końcu mam chwilę oddechu tzn jest to pierwszy dzień w tym tygodniu kiedy nie muszę z rana nic robić

tzn idę teraz posprzątać bo trochę mi się nazbierało tego wszystkiego ale na szczęście nie musiałąm wstawać przed 6 ani 8 wieć do prawie 9 leżałąm w łóżeczku

Wczoraj sis napisała mi wiadomość, że mam się PILNIE skontaktować z naszą fryzjerką (tą co czesała nas na wesele sis) - okazało się, że biedna jest chora i nie będzie nas czesała na moje weselisko gdyż chyba kończy swoją karierę

Przed pracą chcę pójść do niej i porozmawiać i dowiedzieć się co dalej....
Wczoraj w pracy uświadomiłąm sobie, żę za m-c tzn na początku lipca idę na branie miary i w końcu ruszy szycie mojej sukni ślubnej

Ten czas tak szybko leci, że ja juz straciłam rachubę

Zapomniałam Wam napisać, że zaczynam miewać koszmary ślubne

Ostatni taki był straszny

Śniło mi się, że niby ubierałam się w domu a tak naparwdę w domu W., że jechałąm tak ubrana tzn ślubnie już do swojego domu a moja teściowa widziała mnie już przed błogosławieństwem i ja jadąc w tym aucie zastanawiałam się, że jak to będzzie z bramami

Przecież sąsiedzi zobaczą mnie prędzej niż mają

A i że strasznie wybrudziły mi się moje ślubne buty i że były żółte a teściowa ciągle powtarzała mi, że pod suknią i tak ich nie widac

W ogóle taki pokićkany był ten sen, że jak się obudziłam to byłam szczęśliwa, żę ejstem w swoim domku, w swoim łóżku
Ja nie chcę więcej taki snówwwwwwwwwww

Acha bo Wy chyba nie wiecie, że ja się uparłam i powiedziałąm, że teściowa zobaczy mnie dopieor w dzień ślubu tzn suknię moją, fryz, buty itd itp!!!
Nie chcę by widziała mnie wcześniej

Tzn ona ciagle mnie wypytuje jaka suknia, jakie co a ja ciągle jej powtarzam, że zobaczy 13-nastego września tak jak całą reszta

Tak to jest jak chcę Wam wszystko napisać no i jak już wysyłam wiadomość to mi się znowu coś przypomina i muszę modyfikować

Miłego dnia dziewczynki