Autor Wątek: Zamykanie watków w bebikowie  (Przeczytany 50184 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
Odp: Zamykanie watków w bebikowie
« Odpowiedź #30 dnia: 10 Kwietnia 2008, 23:37 »
...a nie dałoby rady stworzyc osobnego wątku z samymi fotkami, do ktorego mialyby dostęp dziewczyny, ktore np "widziały sie na żywo". Siedziałam kiedyś na forum, w ktorym wlasnie panują takie zasady. Organizują sobie spotkanka tak jak my tutaj i te które się poznają na żywo mają dostęp do fotek. Jedną odpowiedzialną wybrać, która mogłaby czuwac nad udostepnianiem takiego wątku itp.

Offline PumoRi

• maniak
« Odpowiedź #31 dnia: 10 Kwietnia 2008, 23:41 »
Ale jasno trzeba przyznać że wątki bez zdjęć nie są chętnie akceptowane czytane, każdy domaga się zdjęć, nagonka jest i to jest czasem uciążliwe i w tym cały sęk.

może i tak, ale jak przyjdzie mi pisać pamiętnik Tymka samej dla siebie, to i tak będę pisać (jeśli zdecyduję się na jego otwarcie).
Co do drugiej kwestii - warto to przemyśleć...

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 11 Kwietnia 2008, 08:18 »
Ja zamknelam watek juz jakis czas temu gdyz otrzymywałam maile i wiadomosci na gg o tresci wrecz potwornej.
Przed porodem ktos zyczyl mi by Kacpus urodzil sie martwy ...
Potem gdy podobne info otrzymywałam - zamknelam watek.

A co do pomysłu gosiaczka pomysl fajny ale w tym momencie zostaje wyeliminowana z tego kregu "widzacych sie na zywo".Moze cos innego by o tym decydowało ? Pamietajcie ze sa tu dziewczyny z całej Polski. Mnie samej bedzie ciezko sie z Wami spotkac - maz musi isc do pracy w dniach kiedy organizowany jest zlot :( Szefowa ma wtedy urlop a Raf klocic sie nie bedzie bo jest jeszcze na okresie probnym ktory konczy sie 13 maja no i nie wiadomo czy umowa zostanie przedluzona.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #33 dnia: 11 Kwietnia 2008, 08:29 »
Ja choć jeszcze nie założyłam wątku w bebikowie (i nie założę) rozumiem dziewczyny.....
Czasami nie warto tłumaczyc sie wszystkim, bo może to wywołac kolejną burzę....

Uszanujcie wole dziewczyn i tyle..........

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 11 Kwietnia 2008, 08:40 »
O kurcze... dzieje sie cos niedobrego  :-\

A wystarczyło aby dział Bebikowo był działem na zaproszenia / ograniczony dla ogólnego forum co dawałby
poczucie jakiegoś bezpieczeństwa ...
Nie przeszło to i teraz dzieje sie jak sie dzieje  :-\

"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #35 dnia: 11 Kwietnia 2008, 08:43 »
Nie wiem o co chodzi...
Ja nawet szczerze, to nie zauważyłam zamykania wątków takiego grupowego.Jest tyle wątków,że nie ogarniam wszystkiego.Dlatego czytam tylko i wyłącznie kilka swoich starych wątków, które są od bardzo dawna.I nie angażuję sie w nowe z braku czasu i braku mozliwości ogarnięcia.Moim zdaniem problemu by nie było, gdyby były te zaproszenia, o których była kiedyś mowa.Ale zdaję sobie sprawę,ze to raczej nierealne...
Ja całkowicie rozumiem Antalis, która zamknęła swój wątek i nie mam o to pretensji, skoro ktoś jej wypisuje jakieś brednie na gg i maile dotyczące dziecka...
Powodów reszty dziewcvzyn nie znam... Gdyby istniała możliwosc kontroli tego, kto może czytać i pisać w moim wątku, to podejrzewam,że nadal istniałby wątek Martaxyz11(w mniejszym zamkniętym gronie).
Zresztą ja uważam i tak,że osoby typu Okruszek, Igraszka itp., nadal tu grasują.
Ja generalnie trzymam sie również w zamknietym kręgu, praktycznie piszą u mnie osoby, które poznałąm w realu(chociaż wiem,że nie każda ma taką możłiwość) i u których ja piszę.
smutno będzie bez was dziewczyny :'( :'( :'(
O jesteś Martaxyz11
A właśnie nawiazywałamdo twojej sprawy.Wyprzedziłaś mnie.
ale widać miałyśmy to samo na myśli...
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #36 dnia: 11 Kwietnia 2008, 09:45 »
A ja nadal nie rozumiem co macie na myśli pisząc "dziwne rzeczy":/
Hurtowo w ciągu ostatnich dni wątki poznikały .......
Dostajecie jakieś informacje? Ktoś coś o Waszych dzieciach pisze?
Do tej pory było ok i nagle tyle osób podjęło w tak krótkim czasie tą samą decyzję i zamknięciu wątku:/

Rozumiem, ze niektóre z Was dojrzewały do tej decyzji i już nie chcą takiego wątku prowadzić.
Ale te "dziwne rzeczy" to naprawdę jest zastanawiające i uważam, ze odwiedzającym te wątki stałym bywalcom należy sie słowo wyjaśnienia (a nie zbywanie).

Kucze ....... nie podoba mi się to ......

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 11 Kwietnia 2008, 09:49 »
Moniko właśnie to interesuje wszystkich, co to za "dziwne sprawy", szczególnie że moderatorom nikt nie zgłosił żadnych problemów....

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #38 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:19 »
No właśnie.....

Ja np. uznałam,że będę prowadzić wątek Nelci do skończenia perzez nią roczku i tyle....
I tak już nie tak bardzo udzielam się na forum (dom, Nela+mąż ;D ;D ;D, szkoła) więc myślę,że moja decyzja zostanie uszanowana....hihhiiii....ale jeszcze jest troszkę czasu więc tak łatwo się mnie nie pozbedziecie ;D ;D ;D

Co do dziwnych rzeczy...miałam nieprzyjemności odnośnie wątku w Potyczkach i został on wykasowany...Odnośnie tego wątku...hmmm...przecież u mnie są same komplementy ;) ;) ;)

A tak w ogóle...AndziaK...ja to ślepa jestem...No gratuluję kobietko...baaardzo!!!!!!
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #39 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:26 »
ja też nie rozumiem co znaczy "dziwne rzeczy'.Ale chociaż moderatorom może wypadałoby wyjaśnić...?
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #40 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:29 »
ja też nie rozumiem co znaczy "dziwne rzeczy'.Ale chociaż moderatorom może wypadałoby wyjaśnić...?

wydaje mi sie ze powinno sie uszanowac wole dziewczyn...
ja zamknelam wątek, bylam w stalym kontkacie z modem..i wyjasniłam dokladnie o co biega...

i tu w tym miejscu dziekuje za sprawna akcję  :-* :-* :-*

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:34 »

widze, ze ja jestem wywolywana do wyjaśnien. Swoje przemyslenia powiedzialam moderatorowi na privie i uwazam, ze nie jestem zobligowana do wyjaśnien raz jeszcze tu.

Offline kamyczek

• maniak
  • data ślubu: 28.12.2006
« Odpowiedź #42 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:37 »
rozumiem tych, którzy chcą zamknąć swoje wątki. To jest ich wola i już.
Ale rozumiem też dziewczyny, które nie wiedzą o co chodzi! Piszecie -  "dziwne rzeczy".   To sieje lekką panikę. Sama mam przez to mieszane uczucie. Powstał taki popłoch na forum....
ANCYMONEK :)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #43 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:40 »
A ja sie dowiedziałam ze i mój wątek został wczoraj zamknięty, jednak jak widać przez pomyłkę bo takiej woli nie wyraziłam. Też nie wiem o jakie "dziwne rzeczy"chodzi. Ja ogólnie mniej się udzielam bo i pisać nie mam co i czasu mniej. A nie będę opisywać każdego dnia bo dla mnie to bezsens. Też nie ogarniam wszystkiego i czytam i pisze tylko w wątkach dziewczyn mi bliskich. Ale jak ktos ma ochotę co poczyta co u nas, bo na razie nie mam zamiaru zamykać.

A moze te wątki co są zamkniete przeniesc do archiwum? Po co mają wisieć w Bebikowie.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:42 »
Aniu wątki pozamykane przenoszone są do archiwum...

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #45 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:43 »
Wlasnie ejst panika , poploch i ogolna dezinformacja dlatego moz eniedlugo wszyscy pozamykaja swoje watki i po co te nasze forum , szkoda by bylo zmarnowac tyle naszej pracy .........

Normalnie rece opadaja i pisac sie juz nic nie chce ......... nasze panstwo nas dobija podwyzkami oplat i zywnosci a tutaj same siebie dobijamy ....

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:43 »
ja rozumiem, ze byłyby to jeden, dwa wątki ..... ale nie aż tyle w tak krótkim czasie ....

Oczywiście, ze macie do tego prawo ale ja się np. teraz niepokoję po waszych słowach ...... coś się dzieje, może i inni powinni być ostrożni, uważać ...... ale przed czym być ostrożnym???
Tego właśnie nie wiemy ....

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #47 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:46 »
Ze strony moda powiem tak, akurat ja nie zamykałam wątków, ale rozmawiałam w tej sprawie z Rybką jeszcze we wtorek i wtedy powiedziąłam jej, że niepotrzebnie kasowała tyle fot (Asia zreszta także), jak ktoś chce zamykać to na amen, do archiwum, bo chyba każda z was zdaje sobie sprawę, ile pracy kosztuje takie usuwanie fot z wątku liczącego po ileś set stron i szczerze mówiąc choćby dlatego wyjasnienia się należą, to chyba normalne. Ale nie wyjasnienie w stylu "bo tak", bez urazy Martyna...Marta, piszesz, że dokładnie poinformowałaś, miałam inny sygnał ::)

Co do zamkniętych wątków (na życzenie), czy obecnie czy wcześniej, obligatoryjnie będą przesuwane do archiwum. Wątki potyczkowe zamykane wraz z urodzeniem maluszka wydaje mi się, że mogą zostać, część ludzi do nich wraca.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #48 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:51 »
Asiu moje zdanie znasz.

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #49 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:54 »
NIE USMIERCAJMY NASZEGO FORUM

Rozumiem foremki , ktore przestaja umieszczac fotki ale nie zamykajcie watkow bo forum powoli umrzez smiercia naturalna.....

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:55 »
Hm.. ja usunelam sama wszystkie foty z relacji - ze zrodla po prostu..

tak przy okazji - pare watkow w mezatkach tez zostalo zamknietych jakis czas temu.. wiec cosik chyba sie dzieje od jakiegos czasu

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:56 »
wiec cosik chyba sie dzieje od jakiegos czasu
Taa ..... ale nikt się tą wiedzą podzielić nie chce ......

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #52 dnia: 11 Kwietnia 2008, 10:57 »
Ja też uważam, że wertowanie wątków i tak zamykanych celem usuwania fot jest bez sensu. To na prawdę wymaga sporo czasu, a przecież same widzicie ile jest wątków, jak się nam forum rozrosło ... same przyznajecie, że nie czytacie wszystkiego, a Mod wręcz powinien (musi brzmi jakoś nie za bardzo ;)) a to zajmuje trochę czasu.
Jestem w związku z tym za przenoszeniem takich wątków w całości do archiwum.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:00 »
wiec cosik chyba sie dzieje od jakiegos czasu
Taa ..... ale nikt się tą wiedzą podzielić nie chce ......

Monika byla dyskusja na ten temat... zreszta dawno juz mozna zauwazyc, ze watki nie sa tak osobiste jak kiedys..

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:01 »
No to proszę mi wyjaśnic, bo może jestem zbyt ciemna co powinnam zrobic? wyjaśniac wszystko tu, co mysle, dlaczego postepuje tak a nie inaczej? markunku, nie uraziłaś mnie, ale tez nie napisalam, ze zamykam watek 'bo tak', wyjaśnilam po częsci dlaczego to robię w tym watku, a to, czego nie chce pisać tu, wyjaśnilam moderowi na privie, bo uważam,ze nie powinnam tego tutaj pisac.

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #55 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:03 »
o..rajdówka to mądra kobieta ;D ;D ;D ;D  :-
Karola :-* :-* :-* :-* :-*

A co do forum...hmmm...nie zginie....jak sama nazwa wskazuje..jest to forum przede wszystkim ślubne ;) ;)
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #56 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:08 »
hmm..moze i jest to rozwiązanie pisac, nie wklejac fot..ale takie wątki tracą sporo na atrakcyjnosci.......
Musze to przemyśleć... ::)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #57 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:09 »
Rybciu sorki, nie zauważyłam.

Merkunku masz rację, całkowitą.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:14 »
hmm..moze i jest to rozwiązanie pisac, nie wklejac fot..ale takie wątki tracą sporo na atrakcyjnosci.......
Musze to przemyśleć... ::)
a prowadzisz wątek, zeby bić rekordy popularnosci?
nie wlepiaj fot ale pisz

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #59 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:16 »
Ja - na prośbę dwóch foremek- które wyjaśniły mi na priv dlaczego o to proszą - wykasowałam fotki z wątków... potem te wątki zostały zamknięte... Faktycznie nie pomyślałam, że mogłam je przesunąć do działu wewnętrznego po prostu...