Nie wiem o co chodzi...
Ja nawet szczerze, to nie zauważyłam zamykania wątków takiego grupowego.Jest tyle wątków,że nie ogarniam wszystkiego.Dlatego czytam tylko i wyłącznie kilka swoich starych wątków, które są od bardzo dawna.I nie angażuję sie w nowe z braku czasu i braku mozliwości ogarnięcia.Moim zdaniem problemu by nie było, gdyby były te zaproszenia, o których była kiedyś mowa.Ale zdaję sobie sprawę,ze to raczej nierealne...
Ja całkowicie rozumiem Antalis, która zamknęła swój wątek i nie mam o to pretensji, skoro ktoś jej wypisuje jakieś brednie na gg i maile dotyczące dziecka...
Powodów reszty dziewcvzyn nie znam... Gdyby istniała możliwosc kontroli tego, kto może czytać i pisać w moim wątku, to podejrzewam,że nadal istniałby wątek Martaxyz11(w mniejszym zamkniętym gronie).
Zresztą ja uważam i tak,że osoby typu Okruszek, Igraszka itp., nadal tu grasują.
Ja generalnie trzymam sie również w zamknietym kręgu, praktycznie piszą u mnie osoby, które poznałąm w realu(chociaż wiem,że nie każda ma taką możłiwość) i u których ja piszę.
smutno będzie bez was dziewczyny

O jesteś Martaxyz11
A właśnie nawiazywałamdo twojej sprawy.Wyprzedziłaś mnie.
ale widać miałyśmy to samo na myśli...