Autor Wątek: KUBUŚ JUŻ ROZPALA MIŁOŚĆ W NASZYCH SERDUSZKACH ;-)  (Przeczytany 9523 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madziulek

• Chuck Norris
Odp: KUBUŚ JUŻ ROZPALA MIŁOŚĆ W NASZYCH SERDUSZKACH ;-)
« Odpowiedź #30 dnia: 7 Kwietnia 2008, 08:35 »
jasne ze nie uraziłas nikogo swoimi teoriami :) masz racje najlepiej słuchac jednej osoby bo inaczej zgłupieć mozna każdy pediatra mówi co innego  :P  no to faktycznie wielkoludek z twojego Kuby :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline ALIMAK

• "...Królu mój Ty śpij, ...kiedyś tam będziesz miał dorosłą duszę...kiedyś tam będziesz spodnie miał na szelkach"
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.04.1999
« Odpowiedź #31 dnia: 13 Kwietnia 2008, 00:58 »
Hej dziewczyny najpierw zabrakło czasu na obrobienie fot a teraz czytam o Tym iż dziewczyny mają zamiar nie wklejać fot wiec tak Ja równiez mam jakieś postanowienie . Pisać będę a foty to będa zawsze dostepne narazie dla wszystkich na blogu a potem będzie hasełko i tyle kto będzi miał hasełko ten foto zobaczy mam nadzieje że ty samym nikogo nie uraziiłam kurcze znów sie o to martwię.
__________________________________________________________________________________________________

Z nowości u nasz czyste szaleństwo rocznica ślubu była w piątek ale już od wtorku przygotowania trwały wiec tu nie zaglądałam. Teraz już pracuję pełna parą wiec jeszcze mniej czasu bedzie zapewne ale obiecuję bedę wpadac. Kubuś siusi na nocniczek juz nie tylko ze mnę ale z tatą i babcią więc jest Ok. Kupke pare razy trafilismy  na nocnik ale jednak jeszce nie zawsze  ;)
Ostatnio mój łobuziak wykapował iz można chodzić w łóżeczku trzymajac sie  i teraz gdy go kłade spać to n wstaje i chodzi sobie w kółko i gada aż sie zmęczy wtedy pada i śpi  ;D Natomiast ja strasznie tęsknię na chłopakami jak siedze w pracy  :'( i pomimo ciągłego zamieszania i bieganiny w pracy to zadzwonić do nich wciąż musiałam ale cieszę sie że wróciłam do pracy . Co do staranek o rodzeństwo to niestety kolejny cykl za nami i niccc  :'(

Asiu przepraszam za długość zdań ale zbyt wiele naraz chciałam napisać i wszystko przez to ale postaram sie zwracać na to uwage  :)

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #32 dnia: 13 Kwietnia 2008, 08:44 »
Witamy nową mamusię- SYnek słodziutki :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #33 dnia: 13 Kwietnia 2008, 09:50 »
WITAM :) Kubusia macie cudownego, bardzo podobało mi się fiku miku w brzuszku :) bardzo aktywny był :)

Offline Aischa

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.04.2006
« Odpowiedź #34 dnia: 13 Kwietnia 2008, 11:31 »
witaj kochana

cieszę się ze i na tym forum sie spotykamy ;)

bede odwiedzac wasz wateczek i z ciekawoscia czekac na kolejnie informacje o Kubusiu  :-*

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #35 dnia: 13 Kwietnia 2008, 12:53 »
To znowu ja :)
Szybciutko mały zaczął chodzic ! Mały spryciarz :) Bo on ma 6 mieisecy ? Tak ? Czy licznik żle działa ?

No i te nocnikowanie , naprawde jest zdolny ! Mój mały ma 17 miesiecy i za cholere nie chce siedziec na noscniku , a tak sobie obiecywałam  ::) Ale cóż teraz jest już za duży na nauke , musi sam się przekonać do tego .

Co do tęsknoty , ja cały czas tęsknie . Poszłam do pracy jak mały miał 4 miesiace :( Minał ponad rok jak pracuje i cały czas mi ciezko . I boję się , ze będzie gorzej , bo mały bardziej swiadomy i więcej rozumie .
No ale musimy dać rade . No i napewno damy :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ALIMAK

• "...Królu mój Ty śpij, ...kiedyś tam będziesz miał dorosłą duszę...kiedyś tam będziesz spodnie miał na szelkach"
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 13 Kwietnia 2008, 19:00 »
No i jestem ale dzis taki piekny dzień u nas że cały dzień prawie z Kubusiem na dworze byliśmy tylko na siusiu i spanko wracalismy do domku i dziś dwa razy przesikał majteczki bo nie zdążyłam zdjąć ale nic to nie poddamy sie szkoda tylko że MM dziś w pracy bo było tak fajnie a teraz zaraz kąpiel i Kubuś idzie spać a My z MM grilka dziś pierwszego sobie zrobimy . Kurcze jak jest tak fajnie to juz nie załuje ze ywprowadziliśmy sie z Poznania na wioseczke bo tu tak pięknie ptaszki śpiewaja i wogóle jest super :)
Aischa kiedyś za Tobą tu trafiłam ale to już stara historia mój pierwszy post i bedzi mi bardzo miło jak Będziesz do nas zagladać  :)
Sandruniu u Ciebie jeszcze nie byłam ale nadrobie wwolniej sekundzie izapraszam do Nas
Demko u Ciebie bywałam bardzo często i teraz o ile jeszcze masz wątek to bede zaglądać  miło mi że Do mnie trafiłaś i zapraszamy  ;D
Elu licznik dobrze wskazuje wiek Kubusia poprostu położna poleciła że albo 6 miesięcy , rok lub 3 tata na nauke nocnikowania a że  Kuba sztywno siedzi wiec spróbowalismy i jak narazie jest ok. Ciesze sie ze tutaj zagladasz  :)

Offline ALIMAK

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 19 Kwietnia 2008, 17:18 »
Hej wychodzi na to że albo zacznę faktycznie wklejać zdjęcia albo będę pisała sama ze soba  ale co Ja narzekam jak sama mam ostatnio tak mało czasu że ledwo co dziś tutaj zdołałam wpaść kurcze  :'(
No dobra to dla tych co nie zaglądali jeszcze do Kubusiowego bloga to informujemy :
Najnowsze wieści co u Nas :
W czwartek poszkiśmy na chińczyka i poten deserek banan w cieście a ponieważ Kubuś jak widzi ze my jemy to on tez chce wiec dawalismy mu babanka z mini widelczyka i os nam dzoniło pod widelczykiem w jego buzce ale nie chciał pokazać.
W piątek szłam na 14 wiec z rana Miś przyniósł Kubusia do nas i sobie lezelismy razem po chwili przypomniał sobie ze musi sprawdzic uzebienie Kubuia po czym mówi zadowolony mamy zabka pierszego nie chciałam wierzyc bo przeciez nie marudził tylko wciaz sie slinił i wszystko i wszystkich gryzł ale to juz tak długo trwało ze sie przyzwiczailimy.
Zagladam wiec i co widze sa dwa zabki, dwie dolne jedyneczki jedna mamusi druga tatusia . Łouziak kochany dał nam po jednym zabku jednym słowem.
Miś musiał to sprawdzic bo nie mógł uwierzyc teraz czekamy na obie górne jedynki bo sa juz białe dwie kropeczki ( poprzednio od kropeczek trwało to miesiąc wiec sobie poczekamy )
A My zdecydowaliśmy iż na nowe zabki kubujemy sobie nowe obrączki .
Oznajmiam wszem i wobec iż mój syn jest syneczkiem tatusia i koniec normalnie mam wrazenie że nie teskni za mną ( choć gada do słuchawki jak dzwonie z pracy i cieszy sie nieziemsko i jak wracam to też ale potem zaczepia tate i cały czas woła tatatatatata a na mnie już nie mammmmm tylko eeeeeeeee
Ach jeszcze opisze coś smiesznego wczoraj mój tato zaczepił sie w Kube słownie a On bawił sie z mamą i po chwili Kuba odwrócił sie i zaczął wyzywać ( z poważną mina i krzykiem róznymi dziwacznymi wyrazami - nie do zrozumienia) mojego Tate wszyscy tak sie śmiali z tego a On tylko powaga i po chwili znów go wyzywał a potem jak gdyby nigdy nic bawił sie z babcia dalej Kochany łobuz
Wiecie co wydaje mi sie iz od kiedy jestem w pracy bardziej cieszę sie z każdej chwili z Kubusiem wczesniej bywały momenty że nic mi sie nie chciało a teraz normalnie działam jak robot nakręcony :-)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 19 Kwietnia 2008, 17:32 »
Brawo!!!! U nas banan tez jest "pyszny" :)

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #39 dnia: 19 Kwietnia 2008, 18:39 »
Pierwsze ząbki :) Gratualcje!

Offline ALIMAK

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: 20 Kwietnia 2008, 20:10 »
Witamy niedzielnie leniwie My dziś niestety mielismy full zajęć pomimo leniwca kosiliśmy trawke, sadziliśmy drzewka i myliśmy autko na cacy  :o
 Postanowiłam wkleić kilka moich ulubionych fotek ( zaryzykuje przecież na innym forum wklejami jest ok a jak by co to bede myśleć i działać )co prawda juz przeterminowanych ale dla mnie ulubione  ;D
pierwsze foto to minka do księdza na chrzciach poprostu Jakub tylko czekał aż Ksiadzi do niego zagada

drugie foto to Jakub widziany okiem taty kilka sekund po narodzinach

[

trzecie foto : tak bardzo Ciebie Kocham :-)

« Ostatnia zmiana: 20 Kwietnia 2008, 20:13 wysłana przez ALIMAK »

Offline ALIMAK

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 20 Kwietnia 2008, 20:42 »
Witamy niedzielnie leniwie My dziś niestety mielismy full zajęć pomimo leniwca kosiliśmy trawke, sadziliśmy drzewka i myliśmy autko na cacy  :o
 Postanowiłam wkleić kilka moich ulubionych fotek ( zaryzykuje przecież na innym forum wklejami jest ok a jak by co to bede myśleć i działać )co prawda juz przeterminowanych ale dla mnie ulubione  ;D
pierwsze foto to minka do księdza na chrzciach poprostu Jakub tylko czekał aż Ksiadzi do niego zagada

drugie foto to Jakub widziany okiem taty kilka sekund po narodzinach

trzecie foto : tak bardzo Ciebie Kocham :-)

czwarte foto z ostatnich najśmieszniejszych : zjem to żeby nie wiem co

piąte foto : mamo sam to zjem za że potem wyglądam jak swinka no to cóz

kolejne foto: zjadłem to teraz mogę produkować :-)

kolejne historycznefoto Mama i Kubuś 2w1

i jeszcze jedna foteczka jak to szybko od płaczu do śmiechu można przejść  :P

« Ostatnia zmiana: 20 Kwietnia 2008, 20:46 wysłana przez ALIMAK »

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #42 dnia: 20 Kwietnia 2008, 22:06 »
O jaka fajna relacja  :-* Swietne fotki :) Tylko trochę większe by się przydały :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ALIMAK

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 21 Kwietnia 2008, 00:26 »
Elu dziękujemy a co do wielkości to ciesze sie ze wogóle poszło bo myślałamże imaga pogryze ale znalazłam fotosika i moze w przyszła sobote przy chwili wolnego tam spróbuje  ;)

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #44 dnia: 21 Kwietnia 2008, 08:06 »
Troszke mało Was widać, ale na każdej fotce jestescie usmiechnięci - ty i Kubuś! Pieknie :)

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #45 dnia: 22 Kwietnia 2008, 16:03 »
Ale super zdjęcia, szkoda tylko że takie małe!!!Kubuś radosny-wiecie co ostatnio doszłam do wniosku że chyba większość Kubusiów tak ma to takie małe żywe srebra z nieustającym uśmiechem na twarzy!!!!!
Twój synek jest mega zdolny Pola jest od niego starsza a została daleko w tyle :(!!!Mam nadzieję że wreszcie uda nam się spotkać!!!!!Jeżeli możesz to wklej jeszcze jakieś zdjęcia Kubusia!!!!!buziaczki dla Was!!Ach i mma pytanko jak powrót do pracy???

Offline ALIMAK

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 26 Kwietnia 2008, 21:17 »
Nika  dziękujemy za koplemnty  ;D Zdjęcie postaram się wkleić ale  nie wiem jak z czasem się wyrobię . Co do pracy szaleństwo poprosty uwielbiam ją i nie zamienię na zadna inną ale marzenie 7 godzin prysło w mig nawet od 13.00 do 1.30 siedziałam jeszcze chyba nigdy nie wyszłam po 7 godzinach ale co am uwielbiam tą pracę i wiem że w razie czego biore wolne i nikt mi słowa nie powie  ;D bo tto taka specyficzna branza dobra ale koniec o pracy  ;) Wracając do spotkania to bardzo bym chciała i zapewne uda nam sie gdyż codziennie jestem w Poznaniu tylko narazie wracam biegusiem po Kubusia i jedziemy do domku lub też gdy Kubuś z tatą w doku buszuje to gnam autkiem do domku bo żal mi każdej sekundy myślę że gdy w pracy zakończe pewną bieganinę i zacznie się przygotowanie do nastepnej to będę miała pare dni wolnego i wtedy się umówimy oczywiście o ile Tobie będzie pasowało wstępnie mam nadzieje że będzie to około połowy maja ale jeszcze Tobie napisze ok mam nadzieje że się nie obrazisz że tak ciężko mi wyrwać chwilke z mojego szalonego dnia  :-\ ale  myśleże tez to przerabiałaś - poczatki w pracy  :D Pozdrawiamy wszystkich piszacych do nas i podczytujących  ;D

Offline ALIMAK

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 15 Czerwca 2008, 23:09 »
Witamy choć czasu u nas malutko to postanowiliśmy chociaż pochwalić się iż Kubuś będzie miał rodzeństwo  ;D ;D
ZACZĘŁO SIE BARDZO ZWYCZAJNIE KOLEJNY CYKL ZNÓW OPÓXNIENIE ZNOW POMYŚLAŁAM ŻE ROBIĘ SOBIE ZLUDNE NADZIEJE ALE TEN DZIEŃ BYŁ INNY OD SAMEGO POCZĄTKU DO KOŃCA WIĘC POSTANOWIŁAM GO OPISAĆ :
RANO OBUDZIŁ MNIE SYNEK JAK CODZIEŃ OD JAKIEGOŚ CZASU MA ZAŁACZONE RANNE MAMA MAMA ..... CUDOWNIE TAK SIE WSTAJE ALE MM POSZEDŁ DO NIEGO I WRÓCILI OBAJ Z MALUTKIMI KWIATKAMI POPROSTU PORANEK MARZENIE ALE BAŃKA MYDLANA PRYSŁA SZYBKO BO TRZEBA ZBIERAĆ SIE DO PRACY A PO NIEPRZESPANEJ OD MDŁOŚCI NOCY ( WTEDY MYSLAŁAM ŻE TO WRZODY MI SIĘ ROBIĄ BO PRZECIEŻ CAŁY DLUGI WEEKAND ZWIJAŁAM SIE Z BULU ŻOŁADKA)
ALE PRZED PRACA ZAKUPIŁAM TEST TAK ODRUCOWO I PORANEK W PRACY CZYLI GALIMATIAS DO 12.30 KIEDY TO POSZŁAM DO ŁAZIENKI I ZROBIŁAM TESCIK( ROBIĄC GO POMYSLAŁAM TO TYLKO FORMALNOŚĆ ITAK JESTEM W CIAŻY SZOK Z KAD TA MYŚL - NIEWIEM) POEM ZERKNĘŁAM NA TESCIK Z SERUSZKIEM W GARDLE I SZOK DRUGA KRESKA WYRAŹNIEJSZA OD PIERWSZEJ NIE WIERZE CHCĘ UCIEC Z PRACY DO CHŁOPAKÓW I IM POWIEDZIEĆ A TU NADGODZINY SZOK OKOŁO 22.00 KOŃCZE ALE MM Z JEST OD 19.00 W PRACY A JA NIE WYTRZYMAM DO JUTRA MUSZE MU POWIEDZIEĆ ALE NIE PRZEZ TELEFON TO MUSZĄ BYĆ BUCIKI ALE GDXZIE JE KUPIĆ NIE DA RADY ALE NIE ODPUSZCZAM DZWONIE PO MM ABY WYRWAŁ SIE I MNIE PRZEZUCIŁ DO DOMKU ( UROKI JEDNEGO AUTA) PODJEŻDZA A JA IDE DO AUTA I ŚCISKAM TOTEBKE BO W W NIEJ JEST TESCIKA ALE NIC PROSZE ABY WPADŁ JESZCZE NA STAJE BO MUSZE COŚ KUPIĆ  WPADAMNA STACJE I SZUKAM ALE SĄ TYLKO MASKOTKI JEDNA WPADA MI W OKO JEST IDEALNA PŁACĘ I ZARAZ PAKUJE TESCIK ZA KOSZULKE PLUSZACZKA SPRZEDAWCZYNI SMIEJE SIE A JA JAK NA SKRZYDŁACH WCHODZE DO AUTA I PODAJE PLUSZACZKA MM USMIECHA SIE I MÓWIE MU ABY ZAJZAŁ POD CIUSZKI MASKOTKI JEST SZCZEŚLIWY TAK JAK JA ALE WIECIE JAK PODSUMOWYJE PO CHWILI WIEDZIAŁEM ALE NIE CHCIAŁEM ZAPESZAC WIESZ TE BÓLE ŻOŁADKA  ŁOBUZ JEDEN I DO TEGO ROBI MI WYRZUTY ZA NADGODZINY Z OSTSTNICH TYGODNI ALE ITAK GO KOCHAM 
POTEM BYŁO PIERWSZE USG ALE NIESTETY BEZ SERDUSZKA TYLKO Z NASZA KOCHANĄ KROPECZKĄ I DOPIERO 09.06.2008 ZOGACZYLISMY I USŁYSZELISMY UKOCHANE SERDUSZKO I KROPECZKE A WŁAŚCIWIE KROPKĘ JUZ DOSĆ SPORA BO MA 1,83 CM MA RĄCZKI, NÓZKI I MÓZG I DO TEGO JUŻ WIDAĆ JAK SIE RUSZA  BOŻE POPROSTU JESZCZE NIE WIERZE ŻE MOGĘ ZNÓW TO NAPISAĆ WARTO BYŁO PRZEZYŚ DWA TYGODNIE W KOMPLETNEJ PRZYJAŹNI Z BIAŁYM UCHEM ABY TO ZAKOŃCZYĆ TAKIMI WIDOKAMI - W DOSŁOWNYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU POPROSTU PRZEZ DWA TYGODNIE BIAŁE UCHO ROZLICZAŁO MNIE DOŁEM I GÓRA Z WSZYSTKIEGO CO PRZESZŁO PRZEZMOJE GARDŁO A PO USG WSZYSTKO PRZESZŁO TYLKO CZASMI MNIE LEKKO ZEMNDLI  NAGRODOWO POJECHALISMY CAŁĄTRÓJECZKĄ A WŁAŚCIWIE CZWÓRECZKA JUŻ NAD MORZE UCZCIĆ ZWYCIESTWO A TERAZ CZEKAMY NA NASEPNE USG I KOLEJNE SPOTKANIE Z KROPECZKA !!!! CO DO PRZECZUĆ O PŁEĆ TO SAMA NIE WIEM BO UCZUCIA MAM MIESZANE CZYLI JAK PRZYSŁOWIOWA BABA W CIAŻY   ALE WIECIE CO TO JUŻ NIE MA ZNACZENIA WAŻNE ŻE KUBUŚ IE BĘDZIE JEDYNAKIEM A MY BĘDZIEMY MIELI DWIE WSPANIAŁE KRUSZYNKI SPEŁNIENIE MARZEŃ Z TYLU LAT UWIERZCIE MI WARTO BYŁO CZEKAĆ TYLE LAT ABY MÓDZ TO NAPISAĆ NIE POTRAFIĘ OPISAĆ SZCZĘŚCIA JAKI TERAZ MAMY W SOBIE ALE WAM ZAPEWNE NIE MUSZE BO WIECIE O CZYM PISZE PROSIMY O  TRZYMANIE KCIUKASÓW
iiiiii kolejny raz obiecujemy sobie iż będziemy częściej zaglądać ale jak to będzie to się okaze narazie chociaż tylko nowinke podsyłamy  ;D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #48 dnia: 15 Czerwca 2008, 23:14 »
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

Offline ALIMAK

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: 15 Czerwca 2008, 23:26 »
Dziękujemy i zapraszamy do odwiedzania naszego wateczku  ;D :ekxpert:  postaramy się częściej pisać ;D

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #50 dnia: 15 Czerwca 2008, 23:36 »
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!
Pięknie to opisałaś... pięnie poprostu,.....

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 16 Czerwca 2008, 15:32 »
GRATULACJE!!!!!!!bardzo bardzo się cieszymy i jesteśmy z Wami!!!!!taka wiadomość, normalnie pozbierać się nie mogę, a sposób w jaki to opisałaś doprowadził mnie do łez wzruszenia........mam nadzieję, że wreszcie się spotkamy i że będziesz częściej tu zaglądać!!!!!na kiedy masz termin?????

Offline ALIMAK

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 16 Czerwca 2008, 22:32 »
 Bardzo dziękujemy  wszystkim Nika tez mam nadzieje na wiecej czasu na pisanie i spotkanko. Termin mam na 15.01.2008 ciekawe czy tak jak Kuuś 6 dni sobie dłużej pomieszka u mamusi czy szybciej spakuje walizeczki  ;D pożyjemy zobaczymy  ;D

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 30 Czerwca 2008, 14:49 »
haloo co u Was????jak Kubuś??no i jak fasolka i mamusia???

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #54 dnia: 15 Lipca 2008, 17:45 »
Dopiero teraz przeczytałam: SERDECZNIE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!