Dziewczyny to jeszcze nie koniec moich opowiesci o sprawach ktore udalo na sie przez te kilka dni zalatwic:)
Jest jeszcze jedna bardzo wazna rzecz jaka musi byc zalatwiona przed slubem a mianowicie samochod:)

Ja kocham sie w JEEPach i moim marzeniem jest VOLVO XC90 i dlatego tez bardzo chcialam abysmy takim pojechali do slubu... dwa lata temu jechalismy takim na slub mojego narzeczonego brata i byloooooooooo suuuuuuuuuuuuuuuuuuuperrrr:)

Wiec jak sie domyslacie jestem taka szczesliwa bo udalo nam sie zalatwic wlasnie takiego jeepa

W zcasie tych kilku dni bylam takze u kwiaciarki zpytac o kwiaty i dekoracje. Wszystko jest juz takze zalatwione. Beda to jasno pomaranczowe callie. Wiem ze malo oryginalnie, bo teraz sa bardzo popularne ale to nie dlatego. Uwazam ze do mojej sukni beda pasowaly idealnie (ze wzgledu na to skrzydlo). Dekoracja samochodu, kosciola i sali tez jest juz uzgodniona:) Jak tylko bede miala chwilke to powklejam wam zdjecia:)
No i oczywiscie jeszcze zostaly zalatwione zaproszenia slubne. Skorzystalam z propozycji dziewczyn ze szczecina i wybralam sie do dwoch serc. Tekst jest standardowy. Wierszyk bardzo mi sie podoba. Zaproszenia nie sa takie typowe. Maja kolor czekoladowy ze zlotym polyskiem:) a srodek ecri ze zlotym. Podobaja mi ise i pasuja do calej oprawy (miejsce naszego wesela slynie z produkcji czekolady i slodyczy, wiec zaproszenie bedzie sie fajnie kojarzylo pozniej po latach)

musze znow uciekac
pozdrawiam
p.s wszystkie fotki wkleje jak tylko bede miala chwilke