czesc dziewczyny:)
wlasciwie to wy przeciez nic nie wiecie o mnie i o moim narzeczonym. co jak i kiedy? krotko mowiac jestemy juz ze soba prawie 5 lat. 17 wrzesnia mamy rocznice, a dzien slubu 13 wrzesnia wiec prawie udalo sie wycelowac w jedna date:) na dzien dzisiejszy mamy zalatwiona sale, a mianowicie hotel Dobosz w Policach (slyszlam bardzo duzo dobrych rzeczy na temat organizacji tam wesela), dj bedzie to pan Kibala (bylam na weselu gdzie on prowdzil imprezke i bylo suuuper), natomiast zdjecia i sesja w salonie este. Mamy takze wybrane juz zaproszenia (musimy tylko kupic), samochod takze jest juz zalatwiony (moje marzenie jeep VOLVO XC 90), przystrojenie auta tez juz mam. pozostaja tylko obraczki i wybor kosciola (wybieram miedzy kosciolkiem w Policach a kosciolkiem na Osowie) - pomysl na przystrojenie tez juz mam. to chyba wszystko co udalo nam sie zalatwic. lecimy za 3 tyg do polski dograc cala reszte noi oczywiscie przymierzyc suknie w Warszawie:)
teraz jestem na etapie szukania pierwszego tanca i piosenki, tekstu do zaproszen, zabaw na weselicho. wlasnie dziewczyny moze mozecie pomoc w tych kwestiach:)
czekam na odpowiedzi pozdrawiam
piszczie jak u was przygotowania
buziaczki