Autor Wątek: Na zawsze razem Ty i Ja :)  (Przeczytany 110203 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olcia27
  • uzależniony
  • data ślubu: 06-09-2008
Odp: Na zawsze razem Ty i Ja :)
« Odpowiedź #840 dnia: 27 Kwietnia 2008, 09:09 »
pracuję sobie w firmie która się zajmuje dystrybucją kodów do doładowań komórek  i obsługą kart płatniczych na terminalach  i zawsze ktoś musi być pod telefonem i komputerkiem  na wszelki wypadek jakby jakaś awaria platformy np się zdażyła, ale o tyle dobrze że mogę sobie laptopa wziąć do domu i mieć dyżur w domu, a w domu to poprostu laptop włączony i co jakiś czas obserwacja czy wszystko ok. na pracę nie narzekam gorzej na dojazdy ;D.
w tygodniu jak się ktoś pochoruje to nie ma problemu bo jest nas więcej i zawsze można jakoś pogodzić, ale w weekend pracują tylko dwie osoby, ale przez 2 lata pierwszy raz się tak zdarzyło właśnie dzisiaj

Będzie Synek:)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #841 dnia: 27 Kwietnia 2008, 09:18 »
Aniu - zaraz powalona, póki moja suknia wisiała u mnie, to robiłam to samo - odpinałam pokrowiec i ją

oglądałam, niekiedy zakładając choćby na chwilkę ;) Także nie pisz tak o sobie  >:(

Suknia przepiękna - powtarzam - więc nic dziwnego, że kusi !

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
« Odpowiedź #842 dnia: 27 Kwietnia 2008, 09:27 »
Olcia praca nie brzmi nudno nawet ciekawie :) Adianko :) dziekuje :) ale nadal kusi kusi

A oto kilka fotek .. to u mojego wuja na wsi

a oto remoncik

a teraz cos strasznego ... pokaze Wam moje kolanko po operacji

jak sobie przypomne to mi niedobrze

Offline Olcia27
  • uzależniony
  • data ślubu: 06-09-2008
« Odpowiedź #843 dnia: 27 Kwietnia 2008, 09:32 »
no moja droga remont idzie pełna parą, a oczywiście kluska pomaga najwięcej ;D ;D ;D

a kolana nie zazdroszczę sama mam śruby w kostce

Będzie Synek:)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #844 dnia: 27 Kwietnia 2008, 09:35 »
Tylko, żeby kota nie zatapetowali ;D Jaki fajowy majster od remontów tam jest ;)

A kolanko - no cóż, świeże blizny zawsze wyglądają strasznie...do wesela sie zagoi ;D

Offline mario10011

• forumowicz
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #845 dnia: 27 Kwietnia 2008, 10:35 »
 :) Witaj Aneczko nadrobiłam wszystko  :)

jak zobaczyłam sypialnię na noc poślubną to normalnie  :szczeka: jest prześliczna  :Zakochany:

sukieneczka zresztą też jest śliczna  :ok: bardzo ładnie w niej wyglądasz

;) koniki również fantastyczne, ja uwielbiam konie i bardzo chciałabym mieć stadninę kiedyś i chociaż jednego araba w niej  :brewki:

remoncik fajnie wygląda a kolanko do wesela się zagoi więc główka do góry   :ok:

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #846 dnia: 27 Kwietnia 2008, 13:16 »
Biedne kolanko :przytul:

Dobrze, że masz pomocników w remoncie. Jakbyś miała więcej zdjęć kota to ja poproszę, bo mi się bardzo podoba ;D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #847 dnia: 27 Kwietnia 2008, 14:51 »
Olcia27  no kluska to na maksa pomaga i cała brudna chodzi :)
Adianko oby do wesela hehehe  tylko czyjego?? :)

mario10011 ciesze sie ze nadrobilas zaleglosci :) ;Dwielka buzka za to :)

Aniu P. zdjecia ktoka beda pozniej mam ich milion wysle Ci takie jak nasza Klusia byla małym gówienkiem :) heheh ze tak powiem

Jade teraz do Familly Parku na urodziny kolegi syna :)  ;D

a pogoda upalna :) ;D

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #848 dnia: 27 Kwietnia 2008, 21:48 »
 :-* :-* :-* :-* Mam nadzieje, że urodziny udane :) i że bawiłas się dobrze :)

Offline kamizka

• bywalec
« Odpowiedź #849 dnia: 27 Kwietnia 2008, 21:49 »
jestem tylko na chwilke ale Aniu sukienka cudo , naprawde piekna, zreszta ładnej osobie we wszystkim ładnie

buziaki :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #850 dnia: 28 Kwietnia 2008, 09:19 »
Witaj Aniu ;)

Jak sie udała imprezka ? Pewnie była masa krzyku i słodyczy - jak to w takich miejscach bywa ;D

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #851 dnia: 28 Kwietnia 2008, 14:24 »
Ale zaległości przez weekend  :P
Ale wszystko nadrobiłam  ;D  Dziękuje za fotki biżu. Powiedź mi jeszcze jakie są do tego kolczyki, zwisające ??

Noga po operacji nawet w miare  ;D  mam porównanie z moim mężem, jak sobie przypomne to  :P ale nie martw się do TWOJEGO wesela się zagoi  ;D

buziaki poniedziałkowe  :-*

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #852 dnia: 28 Kwietnia 2008, 14:34 »
Aniu w sukni i fryzurce wyglądasz rewelacyjnie :skacza:
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #853 dnia: 28 Kwietnia 2008, 14:53 »
Witajcie .. urodzinki udane ale kosmicznie mnie to zmeczylo ... wrocilam do domku a tu remont ... heheh zapomnialam .. prawie z szymkiem nie mamy gdzie spac ... no dzisiaj jak wrocilam z badan lekarskich na wojskowej komisji lekarskiej to nie mam szczerze powiem nawet gdzie usiąść.. wszystko brudne białe okurzone.. tatuś robi teraz Szymkowi podwieszany sufit .. brrr ile to jeszcze potrwa?? ja juz chce wrócić do normalności ...
no a  klinice wojskowej było tak:)
gdyby nie ekipa grupka ludzi ktora  tez robila obiekowke od lekarza do lekarza to bym chyba sie tam zanudzila.. ale poznalam mase fajnych ludzi smialismy sie opwoiadalismy sobie rozne fajne rzeczy... oczywiscie chlopcy maja o jednego lekarza mnie... GINEKOLOGA.. wiec szybciej sobie wszystko załatwili... choć pan doktor byl bardzo miły ... lezac na tym fajnym lozku sobie pogadalam z nim i posmialam.. smial sie ze widac po mnie od razu taka krzepe i mowi ze chyba do wojska chce isc porządzić :).. bylo tez EKG ale spoko wszystko wyszlo super .. Było tez RTG klatki piersiowej i tu mi wyszlo cosik fajnego   Sylwetka serca o wyrównanej talii :) heheheh  dobre co.. a inni mieli napisane w normie sylwetka a ja tak poetycko i wcale nie znaczy ze jestem chora czy cos takiego wszystko jak najlepiej :)oczywiscie była jeszcze krewka i mocz poszlismy całaa grupka na zbiorowe sikanie :) chlopacy sobie wode w ubikacji z kranu puszczali bo im sie siku nie chcialo :)... kolejne badanie to audiogram .. smieszne takie.. trzeba bylo wciskac guziczek od momentu us;lyszenia dzwieku do jego zakonczenia sluch mam tez swietny :) u laryngologa tez szybko i bez bolu ale dowiedzialam sie ze mam SKRZYWIENIE PRZEGRODY NOSOWEJ ALE NIEUPOśLADZAJąCEJ ODDYCHANIEA :)  ... no a u okulisty bylo tez smiesznie pani do mnie co widze na tym obrazku jakie zwierzatko a ja tam nic nie widzialam wszystko bylo samymi kropkami  i mowie zaba jakas hehe a ona nie motyl hehehe :) wiec odwrocila kartke i zrobila mi to badanie trszoke inaczej i uidalo sie .. procz nadzwrocznosci jestem zdrowa :)
u kolejnego lekarza Neurologa bylo bardzo sympatycznie mowi do mnie ze widac ze nauczycielka i ten glos ostry .... popukal mnie mloteczkiem kilka razy podrapal po stopce i kolejne badanie z glowy......  niestety tego badania najbardziej sie obawialam .. ORTOPEDA  a ja po niedanej operacji wiec pan szczerze powiedzial ze moge w tym roku niedostac kategorii A .. ale  to mnie niedykfalifikuje do konca no i napisal mi ze nie mam pelnego wyprostu ... wiec najgorzej nie napisal... jakby co sprobuje w nastepnym roku :)...
Najbardziej ubawialam sie u psychiatry :) chlopacy z nas sie smiali oni byli po 5 minu a nam zajelo wszystko zeby dostac podpis od psychiatry to trwalo jakies 30 minut... bo lekarz stwierdzuil ze mam tatuaze i mam je pokazac czy jakis czaszek nie mam.. hehe i mowi dlaczego sobie je zrobilam .. a ja mowie bo mi sie podoba tatuowanie.. a on ze to jest forma okaleczenia sie .. usmialam sie po pachy ...  kolejne pytanie ile paczek dzienie pale a ja na to ze ja mam tatuaze ale fajek nie pale .. czy pioje sporadycznie odpowiedzialam .. zwala jak smok dziewczyny.. i wyobrazcie sobie ze skierowal mnie  do psychologa na testy hahaha... a tam siedziala mila pani i dala mi 100 pytan do zrobienia .. smialam sie sama do siebie... pytania byly tez podchwytliwe np 2 razy podobnie sformuowane ale sens ten sam i trzeba bylo zaznaczyc w obu tak samo... pytanie ktore mnie rozwalilo czy twoja matka jest dobra kobieta?? hehehe albo czy przykro Ci kiedy pod kolami auta ginie zwierzatko?? czy lubisz brac srodki  ktore stwarzaja wizje ?? hehehe mowie Wam bylo ich 100 i tak juz wam duzo pisalam pewnie nie chce wam sie czytac.... ale uwaga wyniki testu brzmiały tak :)

W trakcie badania osoba czuła się dobrze, nie zgłaszała żadnych dolegliwości,kontakt słowno-logiczny dobry,badana to osoba otwarta,raczej dobrze adoptujaca, w miarę z dobra tolerancją na stres... no i dostalam pieczatke od tego fajnego psychiatry co sam pewnie tatuazy ma kilka :)

jeszcze w srode czeka mnie internista .. pol dnia z glowy

:) ;D ;D ;D ;D ;D

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #854 dnia: 28 Kwietnia 2008, 15:10 »
Widzę, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Oby tak dalej  :-*

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #855 dnia: 28 Kwietnia 2008, 15:56 »
 ;DOBY OBY :)  KOBITKI 

vONECZKA co do kolczykow to są one sztywne nie bujaja sie na lewo i prawo .. wiec to taki sztywny zwis :) hahaha tak bym to okreslila :)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #856 dnia: 28 Kwietnia 2008, 16:56 »
Sztywny zwis - chyba jedno przeczy drugiemu  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #857 dnia: 28 Kwietnia 2008, 17:02 »
wiec to taki sztywny zwis :) hahaha tak bym to okreslila :)

ale sie uśmiałam :)

Buziaki kochana.

To się wybadałaś za wszystkie czasy :)

Offline wiolaf

• forumowicz
  • data ślubu: 3.07.2010
« Odpowiedź #858 dnia: 28 Kwietnia 2008, 17:06 »
gdybyś nie napisała, to nigdy bym nawet nie przypuszczała, ze z tym wojskiem jest tyle zachodu.........
trzymam kciuki aby wszystko się udało :):):):):)

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #859 dnia: 28 Kwietnia 2008, 17:07 »
tp super, że tyle już masz za sobą

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #860 dnia: 28 Kwietnia 2008, 17:42 »
No ten zwis sztywny Adianko to w pewnym przypadku o ktorym obie myslimy nie jest dobrym stwierdzeniem hahaha :) ale do kolczykow moze byc :)..  dzieki dziewczynki ze do mnie zagladacie .. cieszy mnie to :) buziaczki

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #861 dnia: 28 Kwietnia 2008, 18:09 »
wiec to taki sztywny zwis :) hahaha tak bym to okreslila :)

:hahaha: ale się uśmiałam i dziękuje Ci kochana za odpowiedź  :-*  Potrafisz człowiekowi poprawić humor  ;D

Offline mario10011

• forumowicz
« Odpowiedź #862 dnia: 28 Kwietnia 2008, 20:30 »
 :) cieszę się, że badania wyszły pozytywnie  :ok: oby tak dalej  :)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #863 dnia: 28 Kwietnia 2008, 22:25 »
tak myślałam, ze tyle tych badań będziesz miała. Mam nadzeje, ze noga nie zdyskwalifikuję Cię.

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #864 dnia: 29 Kwietnia 2008, 08:03 »
Witam ;)

A może byś nam pokazała jak idą postępy  remoncie ? Przy okazji porobisz sobie zdjęć mieszkania w pyłach remontu

a potem będziecie mieli pamiątkę ;D Pokażesz PMowi "zobacz, jak ja się męczyłam ;D"

Offline wiolaf

• forumowicz
  • data ślubu: 3.07.2010
« Odpowiedź #865 dnia: 29 Kwietnia 2008, 11:19 »
a co z tą sukieneczką, którą zamawiałaś na wesele kuzyna ??? masz już ją w domku ???
 bo obiecałaś nam fotki :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #866 dnia: 29 Kwietnia 2008, 12:34 »
Witam ;)

A może byś nam pokazała jak idą postępy  remoncie ? Przy okazji porobisz sobie zdjęć mieszkania w pyłach remontu

a potem będziecie mieli pamiątkę ;D Pokażesz PMowi "zobacz, jak ja się męczyłam ;D"

Zgadzam się  ;D  Rób fotki a my popatrzymy  ;D

a co z tą sukieneczką, którą zamawiałaś na wesele kuzyna ??? masz już ją w domku ???
 bo obiecałaś nam fotki :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

chyba o tym zapomniałam, w takim razie kolejne fotki nas czekają  ;D

Buziaki  :-*

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #867 dnia: 29 Kwietnia 2008, 14:50 »
Niezłe miałaś przeboje z tymi lekarzami, ale sie ubawiłam  :D  A no właśnie fotki sukienki i remonciku, czekamy

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #868 dnia: 29 Kwietnia 2008, 18:48 »
Witajcie kochane kobietki... ciesze sie ze nawet kiedy mnie nie ma ktos do mnie zaglada :) więc zczne od tego że dostalam sukienke jest boska kupiłam sobie juz nawet buty do niej ale fotki wysle Wam jak bede miala mniej kurzu w domu bo szkoda zeby mi sie pobrudzily a wszystko z domku wyniosłam do innego pomieszczenia .. znaczy te ladniejsze rzeczy... fotki remonciku robie cały czas wie puszcze Wam serią w tym tygodniu  obiecuje... postaram sie w czwratek lub jutro wieczorem kilka juz wysłać .. narazie to siedze na stojaco przed kompem ( hehe kolejny tekst z moejgo słownika ).. jestem dzis zmeczona obudziłam sie z takim b,olem głowy a to wszystko przez ten sen ... sniło mi sie ,że Michał zobaczył moja suknie slubna i sie tak wkuzryłam ze odwołałam slub :) hehehehehe ale jazda chyba od tego tak mi glowa pękała ... mowie Wam dzsiiaj szybko do łóżeczka .. co by mi sie jakies bzykanko z moim PM przysniło hahahahah

buziaczki

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
« Odpowiedź #869 dnia: 29 Kwietnia 2008, 18:54 »
aniu, suknia śliczna a Ty w niej b.b.b.b.b.b. ładnie wyglądasz :skacza:

co do historyjki to się nieźle uśmiałam, myślałam że szczęka wypadnie mi z zawiasów i coś mi się zdaje, że jutro będę miała zakwasy na policzkach :hahahaha: :lol: