buzia znajoma...skąd ja Cię kojarze???
Widziałam Twoje zdjęcia i też wydaje mi się, że skądś Cie znam:) ale świat jest mały, zwłaszcza, że mieszkałam w Gryfinie a pracowałam w Szczecinie. Jeśli byłaś klientką pewnej szkoły językowej lub chodziłaś na kurs księgowości ze Stowarzyszenia Księgowych albo po prostu mamy wspólnych znajomych

Podejrzewam, że niejedną forumkę ze Szczecina lub okolic kojarzę lub znam

Jak np. Megi z Gryfina, która wyszła za mąż za mojego sąsiada z piętra niżej.

Jeśli chodzi o lokal to wesele mamy w Chojnie, więc transport też musimy załatwić. Lokal jest nowy o ile dobrze pamiętam to nazywa się chyba Premier Cru. Bardzo mi się podoba, z właścicielką jest wspaniały kontakt no i cena jest rewelacyjna.
Pan Artur Szyszkowski będzie naszym Dj'em. Od początku byliśmy zgodni z Mateuszem, że albo super zespół albo Dj. Ten super zespół który znaleźliśmy był rewelacyjny, ale niestety nie stać nas było bo kosztował 5 tys. Zostaliśmy więc przy Dj'u a Pan Artur wydał nam się gościem z naszych klimatów muzycznych.
Moja mama jest przerażona, że nie będzie piosenek biesiadnych no i sztandarowego "Hej sokoły"

ale przecież można bawić się równie dobrze przy muzyce z lat 70-tych i 80-tych. Trochę rocka też na pewno będzie

Na pewno jest nam łatwiej i mamy więcej swobody i frajdy z planowania naszego wesela bo finansujemy je sami, ale też nie chcemy podporządkowywać wszystkiego wyłącznie pod nasze gusta, bo część gości na pewno by uciekła

Ku zdziwieniu niektórych nie planujemy videofilmowania na weselu. Ogólnie nie lubimy sie oglądać na filmie a poza tym, nie podzielamy idei dokumentowania całego wesela, gdzie z godziny na godzinę gościom robi się nieco miękko w nogach

Będąc na niejednym weselu czułam stres kiedy w świetle reflektorów zmagałam się z niesfornym makaronem w rosole
Oboje uwielbiamy piękne i pomysłowe zdjęcia i na naszym weselu zdjęcia gosciom będzie robił profesjonalny fotograf. Po weselu będziemy mieć sesję w plenerze. Wybraliśmy Studio na piętrze.
Jak tak opisuję wszystko po kolei to jest tego straaasznie dużo i muszę chyba podzielić to na odcinki zwłaszcza, że mam tendencję do rozwodzenia się w temacie

Ciąg dalszy nastąpi zatem niedługo

za chwilę idziemy nad rzekę pokarmić kaczki i może delfiny będą