No jak dostaliśmy się do finału nie mogliśmy uwierzyć (byliśmy przekonani, że nie dostaniemy się do finału)... Jak braliśmy udział w ostatniej konkurencji mieliśmy tyle emocji, że szok nie myśleliśmy zupełnie o niczym tylko o tym, że trzeba to wypić jak najszybciej... I udało się !!! Chociaż zupełnie ni byliśmy na to nastawieni !!! Spodziewaliśmy się raczej sukni ślubnej, a nie nagrody głównej! Myśleliśmy, że konkurs będzie "ustawiony" a tu takie ogromne zaskoczenie!!! Jeszcze mamy mega emocje w środku i nadal nie możemy uwierzyć, że na prawdę wygraliśmy wesele, że to nie jest żart, że to nie jesteś jakiś bon zniżkowy tylko na prawdę wesle!!! Kochani bierzcie udział w tym konkursie w przyszłym roku na prawdę warto !!! Jesteśmy tego przykładem, warto wierzyć w marzenia i próbować !!! Kiedy trzymałam z narzeczonym ten vocher zeszły ze mnie wszystkie emocje, kiedy wystrzeliło na nas confetti zrozumiałam, że na prawdę to my wygraliśmy nagrodę główną i nie mogłam powstrzymać płaczu... Trzęsę się cała do tej pory !!! Myślę, że zejdzie ze mnie ten stres i te emocje dopiero za jakieś miesiące

Ne mogę się doczekać filmu i foto relacji z konkursu !!!

Kochani wszystkim dziękujemy, że mogliśmy brać udział w konkursie z tak fajnymi ludźmi !!! I GRATULUJEMY WAM NAJWAŻNIEJSZEJ RZECZY W ŻYCIU - WASZEJ OGROMNEJ MIŁOŚCI WSZYSCY MAMY SZCZĘŚCIE BO MAMY KOGOŚ KTO JEST PRZY NAS, KTO DZIELI Z NAMI I PORAŻKI I SUKCESY A NIE KAŻDY MA TO SZCZĘŚCIE!!!