Autor Wątek: Konkurs 12. Wielkiej Gali Ślubnej  (Przeczytany 97191 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline beznikowa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 20.08.2016
  • Ślub w: Czarne
Odp: Konkurs 12. Wielkiej Gali Ślubnej
« Odpowiedź #480 dnia: 30 Stycznia 2016, 08:54 »
My raczej z facebooka:)

Offline MartaAdi

• forumowicz
  • data ślubu: 23.09.2016
  • Ślub w: Sianożęty
« Odpowiedź #481 dnia: 30 Stycznia 2016, 11:20 »
Aha :)

Offline beznikowa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #482 dnia: 30 Stycznia 2016, 11:28 »
A Wy para nr....?

Offline MartaAdi

• forumowicz
« Odpowiedź #483 dnia: 30 Stycznia 2016, 11:59 »
Nr.  159 :)

Offline czarnabarbie

• forumowicz
  • data ślubu: 02.06.2017
  • Ślub w: Bydgoszcz
« Odpowiedź #484 dnia: 30 Stycznia 2016, 16:43 »
Powiedzcie mi jak się ubieracie na tą galę? :) Spodnie i t-shirt czy może sukienka szpilki, garnitur, koszula ... Bo mamy dylemat, nie chcemy odstawać :)

Offline beznikowa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #485 dnia: 30 Stycznia 2016, 18:03 »
Na luzie ale nie w dresie heheh jeansy :) Paweł koszula ale taka nie elegancka....

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #486 dnia: 30 Stycznia 2016, 18:40 »
Nie sugerujcie się "galą" w nazwie, to jest jak targi ślubne ;) spokojnie z tym strojeniem, nie stresujcie się

Offline czarnabarbie

• forumowicz
« Odpowiedź #487 dnia: 30 Stycznia 2016, 21:00 »
My jako para finałowa też kupujemy bilet wstępu? Ile kosztuje taki bilet dla jednej osoby? :)

Offline MartaAdi

• forumowicz
« Odpowiedź #488 dnia: 30 Stycznia 2016, 21:51 »
No my tez jesteśmy ciekawi, czy musimy kupic bilety.

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #489 dnia: 30 Stycznia 2016, 23:11 »
Nie sugerujcie się "galą" w nazwie, to jest jak targi ślubne ;) spokojnie z tym strojeniem, nie stresujcie się
dokładnie tak jak Maja pisze :)

Offline MartaAdi

• forumowicz
« Odpowiedź #490 dnia: 30 Stycznia 2016, 23:39 »
A co z tymi biletami dla par finalowych? :)

Offline beznikowa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #491 dnia: 31 Stycznia 2016, 10:44 »
No ciekawe

Offline czarnabarbie

• forumowicz
« Odpowiedź #492 dnia: 31 Stycznia 2016, 20:40 »
Dziękujemy wszystkim nadal nie wierzymy jeszcze w naszą wygraną gratulujemy każde parze finalowej i dziękujemy za grę fair Play ;*

Offline beznikowa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #493 dnia: 31 Stycznia 2016, 20:42 »
Ja tez się ciesze! Musicie pozmieniać  plany heheh

Offline MartaAdi

• forumowicz
« Odpowiedź #494 dnia: 31 Stycznia 2016, 21:32 »
My juz w domu.  Spokojnej nocy  wszystkim  :)

Offline czarnabarbie

• forumowicz
« Odpowiedź #495 dnia: 31 Stycznia 2016, 23:07 »
No cos wymyślimy chyba autokar z Bydgoszczy do Polanic ;)

Offline czarnabarbie

• forumowicz
« Odpowiedź #496 dnia: 31 Stycznia 2016, 23:08 »
My również juz w domku jutro do pracy na 8.30 wiec lecę spać chyba jutro do mnie to wszystko dotrze ;) Spokojnej nocy wszystkim:*

Offline Nodi
  • forumowicz
  • data ślubu: 26.09.2015
« Odpowiedź #497 dnia: 1 Lutego 2016, 08:04 »
Super wieści na dzień dobry! Brawo Bydgoszcz...Brawo Nasi  :grin: Gratulacje!!!  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Żonki suknia na sprzedaż: suknia ślubna na sprzedaż: http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=55372.0

Koleżanka odstąpi termin 15.07.2017: http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=56064.0

Offline czarnabarbie

• forumowicz
« Odpowiedź #498 dnia: 1 Lutego 2016, 09:51 »
Bardzo serdecznie dziękujemy :*

Offline beznikowa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #499 dnia: 1 Lutego 2016, 09:53 »
Należało  Wam się :) tym bardziej ze wygraliscie konkurencje")

Offline czarnabarbie

• forumowicz
« Odpowiedź #500 dnia: 1 Lutego 2016, 11:57 »
No jak dostaliśmy się do finału nie mogliśmy uwierzyć (byliśmy przekonani, że nie dostaniemy się do finału)... Jak braliśmy udział w ostatniej konkurencji mieliśmy tyle emocji, że szok nie myśleliśmy zupełnie o niczym tylko o tym, że trzeba to wypić jak najszybciej...                  I udało się !!! Chociaż zupełnie ni byliśmy na to nastawieni !!! Spodziewaliśmy się raczej sukni ślubnej, a nie nagrody głównej! Myśleliśmy, że konkurs będzie "ustawiony" a tu takie ogromne zaskoczenie!!! Jeszcze mamy mega emocje w środku i nadal nie możemy uwierzyć, że na prawdę wygraliśmy wesele, że to nie jest żart, że to nie jesteś jakiś bon zniżkowy tylko na prawdę wesle!!! Kochani bierzcie udział w tym konkursie w przyszłym roku na prawdę warto !!! Jesteśmy tego przykładem, warto wierzyć w marzenia i próbować !!! Kiedy trzymałam z narzeczonym ten vocher zeszły ze mnie wszystkie emocje, kiedy wystrzeliło na nas confetti zrozumiałam, że na prawdę to my wygraliśmy nagrodę główną i nie mogłam powstrzymać płaczu... Trzęsę się cała do tej pory !!! Myślę, że zejdzie ze mnie ten stres i te emocje dopiero za jakieś miesiące :) Ne mogę się doczekać filmu i foto relacji z konkursu !!! :) Kochani wszystkim dziękujemy, że mogliśmy brać udział w konkursie z tak fajnymi ludźmi !!! I GRATULUJEMY WAM NAJWAŻNIEJSZEJ RZECZY W ŻYCIU - WASZEJ OGROMNEJ MIŁOŚCI WSZYSCY MAMY SZCZĘŚCIE BO MAMY KOGOŚ KTO JEST PRZY NAS, KTO DZIELI Z NAMI I PORAŻKI I SUKCESY A NIE KAŻDY MA TO SZCZĘŚCIE!!!

Offline beznikowa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #501 dnia: 1 Lutego 2016, 12:00 »
Ustawiony? To że tamta dziewczyna chciała wygrać. ....to w ogóle nie chciałam komentować jej zachowania...każdy mial prawo wygrać i ja jakby przeszła do finału to nie miałam zamiaru udawać byle tylko przegrać. ..wygraliscie Wy i koniec a ta...oburzony
Dla mnie skandaliczne zachowanie co to jest za ustalanie przez nią ze ona ma wygrać bo coś tam....żenada

Offline czarnabarbie

• forumowicz
« Odpowiedź #502 dnia: 1 Lutego 2016, 13:17 »
Oni podobno nic nie mieli jeszcze... My juz mieliśmy oprawę muzyczną i marzyłam o tym żeby tylko tego nie wygrać a wlasnie to byla nagroda za drugie miejsce ;) a skoro nic nie mają to i tak dla nich to super mi się wydaje bo oprawa muzyczna wesela i poprawin to tez duży koszt a my juz to mamy i dla nas w sytuacji gdy doszliśmy do finału jedynym ratunkiem byla wygrana!! Sali nie oplacilismy tylko zaliczkę wiec jest to meeega dla nas jestesmy bardzo szczesliwi szkoda nam tamtej pary ale cóż graliśmy fair ;)

Offline beznikowa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #503 dnia: 1 Lutego 2016, 13:22 »
Dla mnie żadnym wytłumaczeniem nie było yo ze oni nic nie mieli :) jak wygraliscie to miała taką minę jakbym nie wiem co....każdy coś wygrał i każdy powinien się cieszyc:) no ale nie każdemu przypadło do gustu granie fair ...trudno ją tam się ciesze z nagrody a co!!! Heheh:) a też nie chciałam orkiestry bo swojej bym na nic nie zamieniła. ...ewentualnie wzięła bym na poprawiny ale to też takie mało wykorzystanie tej nagrody wiec .... ciesze się co dostalismy

Offline cali
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #504 dnia: 1 Lutego 2016, 16:27 »
Dziewczyny, możecie opisać całą sytuację? Co tam się stało, jakie niezadowolenie ? :o

Offline beznikowa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #505 dnia: 1 Lutego 2016, 17:36 »
Myślę że to już nie ma większego znaczenia! Wygrali najlepsi i gratuluję im! I wszystkim innym parom sobie też hehehe:))

Offline czarnabarbie

• forumowicz
« Odpowiedź #506 dnia: 1 Lutego 2016, 17:36 »
Wszystkie pary przed konkursem rozmawialy ktora co by chciała wygrać... Jedni wesela nie chcieli bo maja 280 osób, inni wszystko mają i tak sobie biorą udział, my nie wierzyliśmy w możliwość wygranej i mówiliśmy ze będziemy zadowoleni jak uda nam się wygrać garnitur i suknię ślubną a bardzo nie chcieliśmy oprawy muzycznej bo juz ją mamy. Mówiliśmy ze wplacilismy juz zaliczkę na sale w Bydgoszczy... Jedna para powiedziała ze oni sa z smsa tak spontanicznie i nic nie mają bo tak wyszło ze biorą udział i ze oni by chcieli wygrać wiec pozostale pary można tak powiedzieć przystaly na to... Potem szliśmy para za parą my jako pierwsi ale ta para ktora chciała wygrac nas wyprzedziła tak o... My nie powiedzieliśmy ze damy im wygrać i ze wygrac nie chcemy tylko powiedzieliśmy ze zadowoleni będziemy z garnitura sukni ślubnej i byle nie oprawa muzyczna i powiedzielismy ze my mamy ślub w Bydgoszczy w związku z czym tamta para ze Szczecina wkręciła sobie ze nam wygrana się nie przyda bo my z Bydgoszczy a oni z stamtąd jednak nigdy nie padly słowa ze damy im wygrać i ze my wygrać niw chcemy ponieważ my nawet nie myśleliśmy ze dojdziemy do finału..  W finale natomiast staraliśmy sie wygrać oczywiście fair ale oni mysleli ze damy im wygrać... Ta dziewczyna mówiła do mojego narzeczonego jak pił te drinki ze ma pić wolniej i poczekać czego nie zrozumieliśmy i co bylo nie w porządku z ich strony... Adam wówczas pil dalej szybko byle nam sie udalo i nie przejął sie tym co mowila tamta dziewczyna. Jednakże po naszej wygranej nie usłyszeliśmy od nich nawet gratulacje nie chcieli z nami rozmawiać a dziewczyna się prawie popłakała i miała minę jakby chciała mnie zabić... Nie rozumiem tego bo gra byla fair nikt nie oszukiwał nikt nikomu nogi nie podstawiał a dorośli ludzie chyba umieją przegrywac z klasą tak mi sie wydawalo jednak wczoraj przekonałam sie ze umiejestnisc przegrywania jest wielką sztuką ktora wszystkie inne pary opanowały tylko para ktora zajęła 2 miejsce nie... Byli oburzeni i niezadowoleni z nagrody i przebiegu konkursu... Ale skoro oni nic nie mieli to przeciez wygrać oprawę muzyczną to super nahroda my juz mamy oprawę muzyczną więc byśmy tej nagrody nie wykorzystali a do nich przeciez to super tak mi sie wydaje... Ale cóż widac dać komuś palec to chce całą rękę tak to wygląda okropne... Ale nic nie zrobimy byliśmy w porządku i nie mamy sobie nic do zarzucenia wygraliśmy w dobrym stylu i to sie liczy w każdym konkursie sa wygrani i przegrani takie jest życie a tu przegranych nie bylo bowiem każdy cos dostał ale jeszcze i tak sie nie dogodzi niektórym...

Offline cali
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #507 dnia: 1 Lutego 2016, 18:18 »
Nie ma się czym przejmować, to oni mają że sobą widocznie problem :)

Gratuluję wygranej i życzę wytrwałości, bo organizacja wesela na odległość to chyba wyzwanie będzie :D

Offline beznikowa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #508 dnia: 1 Lutego 2016, 19:14 »
My też nie przystąpimy na ich pomysły. ..powiem Ci ze nie ma co do tego wracać szansa na to ze ich kiedyś zobaczuszkodzenia jest nikla  hehe to kiedy teraz macie ślub?  Dajcie znać my trzymamy za Was kciuki:))

Offline czarnabarbie

• forumowicz
« Odpowiedź #509 dnia: 1 Lutego 2016, 21:33 »
Tak jak wcześniej planowaliśmy z malutką zmianą :) Ślub będzie 3.06.2017 ale wcześniej bo w czerwcu tego roku planujemy cywilny ale ze względów formalnych :) Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i żeby nie było problemy z obroną w połowie czerwca 2017 roku muszę mieć już Adama nazwisko :) bo po ślubie minimum miesiąc czasu czekam na nowe dokumenty praca do dziekantu musi być zdana miesiąc przed obroną *wtedy jeszcze bede mieć stare nazwisko na pracy( na dyplomnie bede mieć nowe nazwisko ale przystąpić do obrony nie będę mogła bo nie zdążę wyrobić dokumentów dlatego osobno weźmiemy cywilny osobno kościelny) z tym, że cywilnego nie wyprawiamy będzie to tzw. cichy ślub, a taki "prawdziwy" kościelny z weslem tak jak planowaliśmy wcześniej 3.06.17 :) Dziękujemy my za Was również trzymamy kciuki, co wyraliście na Gali? Kiedy Wasz ślub? :)