Adiana
To jakaś podejrzana kwestia, o tym gostku, co z hm wynosił to gdzieś nawet na forum gazety czytałam, to ludzie kombinują no.
Zazdroszczę, że możesz wyskoczyć sobie za granicę, na pewno lepsze rzeczy i więcej niż u nas. Masz jeszcze tam jakieś inne sklepy, w których się zaopatrujesz? pamiętam jak kiedyś byłam na wycieczce w Berlinie 7dniowej to wracałam z mnóstwem spożywczych pysznosci!
Czekam z Wami, śledzę wątek i oglądam wasze cudeńka i ślina mi leci na widok co poniektórych zdobyczy..Szczególnie skórzanych butów w śmiesznych cenach, żakietów, kardiganów itd.
Nie wiem jeszcze jak rozwiązać kwestię okrycia wierzchniego wiosennego, w końcu nie zamówiłam tej kurtki granatowej, bo nie mam pewności czy to jest na wiosnę czy raczej zimowe, a w stacjonarnym jak zobaczyłam ceny 299 zł za cieniutki trenczyk...To wyszłam:)
W Lidlu teraz były fajne płaszczyki za 99 zł, ale byłam koło 17 i same małe rozmiary zostały. Podobno była rzeź niewiniątek już przed otwarciem. Ja się zastanawiam po co tym kobitom 70+ po 10 par jegginsów, kaloszy i trenczy.