Witajcie
justys0101
mka
Daisy87
patrycja_4r
netka0003
lolalola
paulincia1984
Dziekuje ze jestescie
Wiec tak..
ja również dałączam do grona wspólnego fotografa
Netka0003,ciesze sie ze mamy tych samych super fotografow
o boże już tyle spraw masz załatwionych
a ja w lesie
ile dawalas za suknię? wypozyczasz czy kupujesz?
Za suknie dalam 150
o boże już tyle spraw masz załatwionych
a ja w lesie
ile dawalas za suknię? wypozyczasz czy kupujesz?
za suknie dalam 1500zl,zakochalam sie w niej juz na wieszaku i stwierdzilam ze to taa,przymierzylam jeszcze 10....ale powrocilam do mojej faworytki
Witam przyjmiesz mnie w swych skromnych progach ? Widze duzo nas łaczy imie , fotograf, salon z sukniami A jeśli chodzi o śniezkow moja kolezanka tam miala i chwalia
Paulincia1984 milo mi bedzie z moja imienniczka
a kiedy kupowalas suknie??
Dziekuje za dobre slowo odnosnie Sniezkow bo juz sie przerazilam
Witam.
Nie boisz się Śnieżków, mają duzo negatywnych opini, zreszta sama wiele słyszłam takich od osoby, która miała tam wesele.
Boze a co i nich zlego czytalas?Ja tam czytywalam ze ciezko sie z nimi umowic itd..ale ja pojechalam tam bez zapowiedzi doslownie 5 min przed sluben,wlasnie czekali na mlodych,kelnerki doslownie w rzedzie staly a pani Malgosia im rozkazywala ;)Nie mieli dla nas czasu wiec po lebkach pokazali nam ten ich dom i ucieklismy bo wlasnie mlodzi nadjechali.
Na drugi dzien w trakcie poprawin pojechalismy podpisac umowe,pogadalismy z para mloda i mowili ze lepszego wesela nie mogli sobie wymarzyc,najlepsze bylo to ze siedzielismy z nia w ogrodku a kazdy z gosci co wychodzil to krzyczal PANI MALGOSIU DZIEKUJEMY ZA UDANA ZABAWE!!MOJ SYN/ CORKA TEZ TU ZROBIA ,niektorzy przylazili i ja w reke calowali z podziekowaniem,wiec bez zastanawiania sie powiedzielismy sobie ze tu i nigdzie indziej
;)Takze moze sie juz poprawila.Z tego co wiem maja z nia problem firmy z zewnatrz bo nie idzie na reke,dekoratora itd ciagle jakis problem robi,ale dla mlodych niby wporzadku wlasnie jest,no nic zobaczymy,nawet jakbym chciala juz nic sie nie da zrobic