mystikala jakoś tak się złożyło, że dopiero teraz odkryłam Twoją relacyjkę. Niestety już po

Ale i tak nie mogę sobie odmówić paru komentarzy... Po:
1) Pierwszy raz mnie łezki w gardle ścisnęły PM przyszedł do Ciebie z bukietem... Zdjecia + Twoje opisy... CUDO

2) Drugi raz gula mi gardło ścisnęła przy błogosławieństwie... Chyba nie muszę wyjaśniać dlaczego...

3) Kolejne powstrzymywanie się od tego, żeby się nie poryczeć, gdzy piszesz o składaniu przysięgi i księdzu, który Was uspokaja... Rewelacja!
No a po czwarte, jak tylko zobaczyłam Wasze zdjęcia od razu wiedziałam, że fotografem był P. Ulanowski. Ma takie charakterystyczne oko, obiektyw... Wasze zdjęcia są przepiękne, niesamowite, absolutnie cudowne! A jedno z nich - jak ciągniesz szampana prosto z flachy

I jeszcze jedno - kolega fotograf AMATOR??? Niemożliwe... Moim zdaniem pełen profesjonalizm. Serio - czapki z głów

Strasznie żałuję, że już "po wszystkim" no ale sama sobie winna jestem - nie trzeba było się na relację spóźniać

Kochana, życzyłabym tego i sobie i innym foremkom, żeby wszystkie relacyjki na forum były pisane z takim uczuciem, lekkością i poczuciem humoru jak Twoja

Naprawdę - PEŁEN SZACUNECZEK