Kochane forumowiczki Poznałyście już mojego młodszego mężczyznę i niedługo ujawnię Wam Mego wybranka ..

póki co opowiem Wam jak się poznaliśmy... A było to 08.10.2005 roku w pewien jesienny wieczór :)biegałam sobie po necie i postanowiłam ze założę sobie profil na pewnym portalu aby kogos poznać.. miałam już dosyć samotności i dość dużo czasu minęło od mojego ex małżeństwa i t był ten najlepszy moment.Napisałam kilka słów o sobie jaka to jestem super laska hehe

no i otrzymałam kilka odpowiedzi ... w tym napisał jeden przystojniak z Bydgoszczy i bynajmniej nie napisał ,że zaprasza mnie na sex

bo zboków na necie nie brakowało i nie brakuje do dziś .... Tak więc odpisałam po czym przeszlismy na gadu-gadu

tam pisalismy po kilka godzin aż wreszcie wymieniliśmy numery telefonów i następnego dnia umówiliśmy się na telefon..................dzień był długi hehe ale wytrzymałam choć ciekawość mnie zżerała.. jaki on jest naprawdę czy faktycznie to on na fotce ,, jaki ma głos...... wreszcie się doczekałam.....................................................................głos miał boski.. cudny ,męski ,ech brak mi słów.. tak omamił mnie tym swoim głosem a ja jego chrypką heh

,że gadaliśmy kilka godzin ,juz nawet nie pamietam ile ,ale rachunek był spory.... nie wytrzymalismy i następnego dnia umówiliśmy się na starym rynku koło fontanny na ławeczce

secre waliło mi strasznie ,miałam tak dużą adrenalinę i nie mogł ;Dam doczekać się spotkania .......Wreszcie nadszedł dzień spotkania ........................