Autor Wątek: ZABIEGI Z ALG  (Przeczytany 5610 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
ZABIEGI Z ALG
« dnia: 8 Marca 2008, 21:29 »
czy ktos uzywal zabiegow wyszczuplajacych z alg w domu badz w salonie? jakie byly efekty oplaca sie wydac troszke kasy na to?

Offline agu-s

• Chuck Norris
Odp: ZABIEGI Z ALG
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Marca 2008, 22:23 »
ja robiłam w salonie- zabieg wyszczuplający, ujędrniający i guam- wszystko na bazie alg- dwa pierwsze śmierdziały rybami, guam pachniał ładnie ale za to piekła skóra- no ale tak ma być  ;) z tym że ja byłam w spa i przez jakieś 10 dni miałam codziennie jakiś zabieg- tzn nakładaną maskę, później siedziałam w łaźni błotnej i po zmyciu wmasowywanie róźnych żeli pojędrniających. Prócz tego masaż ud maszyną jakąś- ogólnie było widać poprawę na skórze- poprawiła sie jędrność.
Warto jest kupić np na allegro guam kilogramowy i w domu robić- dużo bardziej się opłaca, chociaż oczywiscie zabiegi w salonie są duzo bardziej przyjemne ;)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Marca 2008, 08:39 »
no wlasnie sie zastanawiam nad kupnem z allegro tam 1kg kosztuje tak ok 200zl myslisz ze po uzyciu takiego opakowania beda jakeis efekty?

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Marca 2008, 09:46 »
na pewno będą ;)

Offline Sylvia78
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: grudzień 2013
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Września 2012, 19:47 »
Ja mam efekty po "Neodermie": hxxp: www. feelbeauty. eu/treatments/show/id/84/neoderma. html, po nim naprawdę widać efekty, on jest całkowicie naturalny, w sposób widoczny odmłodził skórę, skóra mi się już nie świeci, jest taka gładziuteńka  ;)

Offline pro_Malgorzata
  • nowicjusz
  • *
  • Ślub w: Warszawa
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Stycznia 2018, 08:40 »
Zabiegi wyszczuplające z alg? Nie słyszałam szczerze mówiąc i zastanawiam się czy faktycznie mogą dać jakieś efekty? Na cerę na pewno algi mają dobry wpływ ale przy odchudzaniu jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić.

Offline michalala
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 27 Sierpnia 2020, 10:27 »
może nie były wyszczuplające ale algi mają świetne działanie i poprawiają skórę, działają nawilżająco

Offline lisełek

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2020
  • Ślub w: Toruń
« Odpowiedź #7 dnia: 29 Lipca 2021, 11:58 »
a alg nie nakłada się też na twarz? miałam kiedyś taki proszek z alg i śmierdział okropnie.