A to moje buciki.

Wreszcie udało mi się znaleźć coś co wydaje mi się pasuje do mojej sukienki,choć nie do końca jest to to czego szukałam.Ale naprawdę miałam już dość poszukiwań a poza tym brałam pod uwagę 3 rzeczy podczas wyboru.
1. Przede wszystkim miały pasować do kiecki i nie być zbyt wysokie (i tu niestety już się poddałam i kupiłam nieco wyższe niż planowałam)
2. Miały być łatwe do wyczyszczenia po ślubie na sesję zdjęciową
3. Miały być też takie,które będę mogła nosić też po ślubie,bo raczej nie lubię kupować rzeczy na jeden raz.

Oto one :

,

Tutaj za dobrze nie widać ich koloru,ale chyba najlepiej odzwierciedla go pierwsze zdjęcie.Wydaje mi się,że pasują kolorem do sukni a poza tym są pokryte "koralikami" a na sukni też mam ich sporo więc są w podobnym stylu. Tak mi się wydaje przynajmniej.A co Wy o nich myślicie?
A tak przy okazji to muszę dodać,że babka w sklepie była bardzo miła i pomocna ale zarazem nachalna i na siłę chciała mi wcisnąć buty z materiału,prawie białe,co wcale by mi nie pasowało do sukni,a do tego miała jakieś naszyte wzorki co jakoś w wyobraźni gryzło sie ze stylem kiecki.Ale się nie dałam.
Zuza,to super!

Jeszcze chwilka i będziesz Żonką!