Bardzo Wam Kochane dziękuję że mnie odwiedzacie i tak doradzacie.

Bardzo podobają mi się bukieciki wklejone przez
Monię.Zastanawiałam się nad takim "trawiastym" zakończeniem bukietu,ale nie byłam pewna czy będzie pasować do mojej kiecy.

Ale podobnie jak Wy Dziewczynki,tak jak pisałam w pierwszym swoim poście,myślę że do mojej sukienki lepiej pasuje mały skromny bukiet,ale chciałam żebyście miały większy wybór propozycji i zobaczyć czy myślicie tak jak ja.

Oczywiście nie chcę żeby mi Pan Małż "zginął" gdzieś w fałdach kiecki i wielkim bukiecie.

Co do łączenia róznych kwiatków bukiecie i we włosach to macie racje,nie ma sensu.Tylko teraz od propozycji Moniki troszkę zakręciło mi się w głowie

i zastanawiam się nad buławą z callami-może te w ciepłym pomarańczowym kolorze albo te bardzo ciemne(nie wiem jaki to kolor-czarny?).

Tylko one są chyba za duże żebym miała je wpięte we włosy.Co Wy na to??? A jest może jakaś miniaturowa wersja calli

Ale podobają mi się też calle połączone z różami i w takim zestawieniu mogłabym we włosy wpiąć róże.
Ricardo,Kasiu dziękuję za rady dotyczące bucików.Nietety jeszcze nie udało mi się wybrać na poszukiwania,bo ciągle siedzę na uczelni

(niby 5 rok powinien być luźniejszy,ale jakoś tego jeszcze nie odczułam).Do tego wczoraj byłam na naukach przedślubnych,dzisiaj na rozmowie o pracę.

No ale myślę,że w czwartek będę miała kilka luźnych godzinek i znowu wybiorę się na łowy.

Ricardo a mas na myśli jakiś konkretny sklep na Turzynie

Nie zwiedziłam jeszcze wszystkich tamtejszych sklepików,ale jak na razie nic nie znalazłam.Tylko tak jak pisałam już kilka razy,największy problem jest w tym,że mogą one mieć niewielki obcas a te które najczęściej znajduję i mi się podobają są dość wysokie.
Kasiu,o Growikarze słyszałam i nawet zaglądałam na ich stronkę internetową,ale jakoś nic mi się tam nie spodobało.Ja jestem taka „bestia”,że ciężko mi dogodzić w sprawach butów i ciuszków i zawsze sporo się nachodzę zanim coś znajdę.I naprawdę byłam bardzo zaskoczona,że tak szybko zakochałam się w mojej sukni.No ale do Anagry i tak się przejdę,może tam mają większy wybór i coś mi w oko wpadnie.
Faktycznie nie wkleiło mojej fryzurki,ale postaram się ją niedługo dołączyć.Na razie dysponuję tylko internetem w postaci iPlus co niestety nie jest zbyt korzystną sytuacją i tracę strasznie przy nim cierpliwość.Ciągle mnie rozłącza i zanim wyślę jeden post mija godzina a zdjęć w ogóle wstręciuch nie chce pobierać.

A jak będę chodzić po mieście w czwartek w poszukiwaniu butów to chyba zacznę też szukać kwiaciarni,która będzie otwarta w długi majowy weekend i przygotuje dla mnie bukiecik,bo zaczynam się troszkę obawiać,że może być z tym problem.No ale jestem dobrej myśli.
A może znacie jakieś kwiaciarnie godne polecenia?
Teraz już lecę spać bo pobudka o 6 i znowu do szkoły.
Kolorowych snów i życzę jutro miłego dnia.