Autor Wątek: Kochane Forumki liczę na Waszą pomoc :)  (Przeczytany 8214 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sarmaxarica

• maniak
Odp: Kochane Forumki liczę na Waszą pomoc :)
« Odpowiedź #30 dnia: 1 Marca 2008, 22:56 »
lorelaiNRF ,oczywiście mój Kochany wie jakie kwiaty lubię najbardziej i bardzo bym się cieszyła gdybym mogła na Niego "zrzucić" ;) ten ciężar wyboru bukietu,ale nie jest to raczej możliwe.Jemu też pokazywałam różne zdjęcia z bukietami i wypytywałam co się podoba,ale niestety moje Kochanie mówi że wszystkie są śliczne i najlepiej będzie jak sam któryś wybiorę  :mdleje: .Mówi,że sam nie wiedziałaby jaki wybrać,bo wybór jest za duży.
Dlatego Was proszę dodatkowo o radę,bo zawsze to im więcej główek tym lepiej. :)

Offline lorelaiNRF

• forumowicz
  • data ślubu: 16.08.08
« Odpowiedź #31 dnia: 1 Marca 2008, 23:02 »
aa to oki  ;) Mój zaś jak zaczęłam go męczyć tymi bukietami to z litością na mnie popatrzał i powiedział : "Kochanie daj facetów się wykazać i nie zaprzątaj sobie głowy mało na niej masz?" Tato całkowicie go poparł mówiąc, że to w gestii mężczyzny leży sprawa bukietu bo to podarunek od Pana Młodego i mnie w sumie nic do tego, bo to on wybiera i zaczął się śmiać- wiec odpuściłam. 
Ilcia

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #32 dnia: 1 Marca 2008, 23:40 »
No to w komfortowej sytucaji jesteś.Tylko pozazdrościć PM i Taty. :D
Ja niestety muszę się sama  z wyborem uporać.  :mdleje: :mdleje: :mdleje: I chciałabym najpóźniej w przyszlym tygodniu już coś posatnowić,bo muszę zacząć chodzić po kwiaciarniach,żeby zorientować się gdzie i za ile najlepiej zrobić bukiecik dla mnie,świadkowej i przypinki dla przyszłego małża i świadka. ;)
Mam nadzieję,że nie wszystkie kwiaciarnie planują zrobić sobie wolne w ługi majowy weekend.

Offline lorelaiNRF

• forumowicz
  • data ślubu: 16.08.08
« Odpowiedź #33 dnia: 2 Marca 2008, 08:02 »
Na pewno wszystko załatwisz  :) pomyślnie i będziesz miała piękny bukiecik J)))
Wasz wspaniały dzień zbliża się wielkimi krokami :D) ....
 :skacza:
Ilcia

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #34 dnia: 2 Marca 2008, 10:44 »
Dziękuję :) też mam taką nadzieję.

A dzisiaj zostały już tylko 2 miesiące i 1 dzień !!!  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #35 dnia: 2 Marca 2008, 17:23 »
A to moje buciki. :) Wreszcie udało mi się znaleźć coś co wydaje mi się pasuje do mojej sukienki,choć nie do końca jest to to czego szukałam.Ale naprawdę miałam już dość poszukiwań a poza tym brałam pod uwagę 3 rzeczy podczas wyboru.
1. Przede wszystkim miały pasować do kiecki i nie być zbyt wysokie (i tu niestety już się poddałam i kupiłam nieco wyższe niż planowałam)
2. Miały być łatwe do wyczyszczenia po ślubie na sesję zdjęciową
3. Miały być też takie,które będę mogła nosić też po ślubie,bo raczej nie lubię kupować rzeczy na jeden raz. :)

Oto one :
,

Tutaj za dobrze nie widać ich koloru,ale chyba najlepiej odzwierciedla go pierwsze zdjęcie.Wydaje mi się,że pasują kolorem do sukni a poza tym są pokryte "koralikami" a na sukni też mam ich sporo więc są w podobnym stylu. Tak mi się wydaje przynajmniej.A co Wy o nich myślicie?
A tak przy okazji to muszę dodać,że babka w sklepie była bardzo miła i pomocna ale zarazem nachalna i na siłę chciała mi wcisnąć buty z materiału,prawie białe,co wcale by mi nie pasowało do sukni,a do tego miała jakieś naszyte wzorki co jakoś w wyobraźni gryzło sie ze stylem kiecki.Ale się nie dałam. ;)

Zuza,to super!  :skacza: :hopsa: :hopsa: :hopsa: Jeszcze chwilka i będziesz Żonką! :D
« Ostatnia zmiana: 2 Marca 2008, 17:28 wysłana przez sarmaxarica »

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Marca 2008, 20:13 »
No właśnie,troszkę się denerwowałam,ale już mogę to sobie odhaczyć na liście. ;)
Dobrze że już masz sukienkę na poprawiny,bo na pewno też się przejmowałaś tym. :) Ten zakup też jeszcze jest przede mną.Nawet nie ma jeszcze niczego upatrzonego,wiem tylko że chcę jakąś do kolan lub troszkę za kolana i z rozszerzanym dołem.Jestem ciekawa jaką Ty kupiłaś,ale zaraz w końcu poszukam Twojego wąteczku to na pewno ją tam znajdę. :)

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #37 dnia: 2 Marca 2008, 20:49 »
Sarmaxarica czy te buciki kupiłaś w sklepie "Klaudia"? Tak odczytałam z napisu z wkładki w bucie ale nie jestem pewna  ;)
Dla ścisłości - chodzi mi o sklep na Bogusława  ;D

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #38 dnia: 2 Marca 2008, 22:34 »
Tak,zgadza się. :) Jest tam naprawdę bardzo duży wybór. :D