Witam Was po wieczorze panieńskim

wróciłam do domu po 4 rano

było rewelacyjnie

jak tylko załatwię zdjęcia to coś powrzucam

napiszę tylko, że imprezka odbyła się w jednym, z fajniejszych klubów w Rzeszowie (do którego wpuszczają po 25 roku życia). Dziewczyny zarezerwowały lorze. Mieliśmy nawet swojego osobistego kelnera - bardzo sympatycznego

Przez całą imprezę miałam na głowie diadem z welonem na zmianę z opaską z wielkim penisem. Zwracało to uwagę wszystkich w lokalu. Każdy robił mi zdjęcia

z resztą zobaczycie na zdjęciach

Dostałam seksowną bieliznę, czerwone majteczki i kajdanki, kostki do gry z pozycjami i miejscami do uprawiania seksu

dyplom i cukierkową podwiązkę.
Baśka, a czemu zdjęcia nie na modelce?
będą, bo w tych ciuszkach byłam na panieńskim.
a będą zdjęcia z dzisiejszych robótek ręcznych?? 
zrobię zdjęcia jak już je skończę

idę sklejać. Zostało mi jeszcze z 10 ze 160

wczoraj byłam też na makijażu próbnym. Jestem bardzo zadowolona. Przy okazji wypróbowałam go w ekstremalnych warunkach, bo w szaleństwie dyskotekowym

sprawdził się idealnie. Ani raz się nie poprawiałam. Makijaż był robione o 16, a do 4 rano trzymał sie idealnie. Nie mogłam go zmyć po powrocie do domu.
Makijaż miałam dość ciemny, bo oczka były zrobione na szaro - przydymione

pani powiedziała, że może mi zrobić identyczne, tylko że w brązach - mam sobie to przemyśleć do ślubu.
ostatnio mam strasznie mało czasu więc rzadko zaglądam na forum przez co uzbierało mi się strasznie dużo zaległości. Nie mam czasu na odwiedzenie Waszych wątków za co przepraszam.
zmykam kleić pudełeczka