Czytając niektóre opinie odnoszę wrażenie, iż konkurencja Pałacyku nie śpi. Bawiłam się na górnej sali 09. 08. 2008, sala była klimatyzowana, o wystroju pałacowym. Cały efekt robią zapalone świece i świecące lampiony. Dziwi opinia, że o 10:00 rano było w sali ciemno. Wątpię, że z rana właściciel zapala wszystkie świece. Moja koleżanka zarezerwowała dolną salę na wrzesień 2009 i płaci 145 zł od osoby- więc kwoty podane w tej opini są mylne. . . .
Dlaczego tak mało zwrazamy uwagi na potrawy podawane na przyjęciach weselnych, uważam, że w Domu Weselnym Pałacyk kuchnia jest bardzo smaczna.
1 wypowiedź - i taki pozytyw? dosyć ciekawe, ale odpowiem...
nie życzę sobie takich sugestii; gdyż:
konkurencją nie jestem-wystarczy poczytać moje posty aby zorientować się że robię wesele i jestem tu po to aby wymieniać się informacjami - tak więc przedstawiłam moją opinię o sali; a wiadomo że każda opinia jest subiektywna więc nie każdy musi się z nią zgadzać;
a dziwna opinia??? raczej opinia nie może być dziwna... [j.polski]
tak było i już; być może efekt robią lampiony i świece, ale nikt mnie o tym nie poinformował, a raczej nikt mnie nie zaprosił na wieczór aby ten efekt obejrzeć;
co do kwoty - to taką dostałam informację na wesele: ceny 160-190zł; a poprawiny 90zł [interesowałam się 2 dniowym weselem];
co do potraw się nie wypowiadałam więc o co chodzi?
Pan mnie bardzo przekonywał, żeby się spieszyć bo "ludzie dzwonią" - nie zachęcił mnie tym [więc proszę więcej tak ludzi nie zachęcać,bo to nie tędy droga]; dlaczego? - bo co to znaczy,że ludzie dzwonią a w styczniu ma wolne terminy na najbardziej oblegane miesiące? coś nie bardzo...
uważam jednak, że już na komunię sala jak najbardziej się nadaje; bo jak będzie ciepło to jest fajnie zrobione wokół budynku więc dzieci gdzie mają pobiegać; jest na uboczu więc samochody nie przeszkadzają; cisza i spokój; na wesele mi jednak nie odpowiadało;
ale przecież, jak ktoś szuka sali, to bierze tylko namiary i - jeździ, ogląda, rozmawia; i sam wybiera to co mu się akurat podoba;
ps
czy wystrój pałacowy - to nie wystrój w kolorze bordo